Ne aggódj, előbb lesz vagyonosodási vizsgálat Móra Veronikánál, hogy miből futotta neki egy tízéves Swiftre, mint Rogánéknál a balatoni nyaraló felújítása miatt.
Nem a civileknek kéne átlátszóaknak lenni! Őket nézi, látja az összes erőszak-szervezet, a rendőrségtől, ügyészségtő kezdve a titoikzatos szolgálatokig.
A tolvaj politikai hatalomnak, a rablóbanda qrmányzatnak kéne átlátszónak lenni!
Bizony. Ma is fogom nézni a Célpontot, egész jó műsor lett belőle, mióta hazugék lefalcoltak onnan.
:)))
Egyébként még az is érdekelne - de úgyse kapok rá választ, mert az nem szokás jobbhibbantéknál -, hogy mi lesz azon civil szervezetekkel, amelyek nem Sorostól kapnak pénzt, vagy csak nagyon keveset, hanem az EU-tól nyernek pályázatokon? Az EU is fellazít, manipulál és ezerrel folyásolja befelé a magyar politikát?
Azért megvan annak a maga kancsal bája, mikor a jobbhibbantak hada összefog és vadul nekiáll személyeskedni, mert mást nem tud.
Holott én ugye csak annyit szerettem volna tudni, hogy az EU-tól kapott pénzekkel nem-e kellene-e elszámolnia-e olyan szoros pontossággal Pártunknak és Kormányunknak, ahogy megköveteli a többi civil szervezettől, amelyek külföldről kapnak pénzt?
És ettől mindenki olyan ideges lett. Hogy miért - a csuda tudja.
Aham. Most akkor fussunk még pár tiszteletkört, vagy jussunk el a ballibbant logika szerinti végkövetkeztetéshez:
A balliberális médiumok a megfellebbezhetetlen igazságot mondják, ellentétben a másik oldal csakis hülyeséget beszél!
Vagy jussunk el a valósághoz:
Ha tiszteljük egymás véleményét, kénytelen vagy elfogadni az én véleményem, ha szerinted TWA véleménycikke is ül, és szerinted valós képet fest Szilárdról...