"Thor? a világ másik feléről is be tudok lépni az email fiókomba. Mondjuk a Virgin szigetekről:) Na és akkor mi van?"
Szopás. Ugyanis a thor nem nyújt akkora védelmet, mint amekkorát neki tulajdonítanak a dolgokat felületesen ismerők.
Az meg hab a tortán, hogy nem is használt thort, ugyanis, elképzeléseitekkel ellentétben, ez a fickó egyáltalán nem volt profi, csak azt hitte magáról, hogy az, de tévedett, mint ahogy ti most.
Igen, de hallgat. .Ami érthető. Ha sérelem érte, messze nem biztos, hogy a pesti talpas rendőrök közül, bár a fene tudja.
Motivációként irreálisnak tartom, hogy feljön Pestre, batyuval, két zsarut felrobbantani......, ami vagy sikerül, vagy nem. mert mindkét eset belefér........
KB ezt a Tor, vagy feltört/szabad wifi alapján WC papír szintű info:)
Ha az IP címem a Virgin szigeteki szabad wifi? A mcadresst meg feldughatják:) Biztos, hogy a saját IP-m ről netezek? Van e egyáltalán ott vezetékes net?
Nem tudom, csak a kérdések jönnek. Nem tudni, mi van a hatóság kezében (érthető). Sok dezinformáció került ki, ez tény.
Szerintem, ha lakossági segítséget kérnek, akkor a dezinformáció nem jó,(azért dezinformáció), sok felesleges munkát okozhat, a lakosság elkedvetlenítésén kívül..
Tényleg ennyi kétes mellébeszélés alapján biztosan ő a tettes ?, vagy csak az aktuális balek. Egy hónap után csak kell valami eredmény, ha meg tévedtek, hát tévedtek mint már annyiszor :-)))
Ezért mondom, hogyha hallgat-márpedig hallgat-akkor még sok meló van vele. Ügyvéd, nem előzetes koncepció/itélet kell, megdönthetetlen bizonyítékkal. Nem volt kint a házból az elmúlt időben? Hol volt? Alibi min.80%-os. Beismerő vallomás, indíték? Az kevés, hogy zakkant.
Ha meg volt az elkövető, minek kellett anyu, milyen magas logikai láncolat :-)) Tehát az anyu DNS - e bizonyította, hogy a fia / a fia és ő volt a robbantó :-))))) / az apa miért nem kellett ??:-)))))))
Már csak meg kellett találni, mikor lép be az email fiókjába ahhoz, hogy megtudják, hol tartózkodik.?????????????? Thor? a világ másik feléről is be tudok lépni az email fiókomba. Mondjuk a Virgin szigetekről:) Na és akkor mi van?
Őszintén kíváncsi lennék az alapminta származási helyére, de nem vagyok ügyvéd:) Előttem még lesz féknyom...... Ugyanakkor érdekelne, hogy anyu mintavétele után mennyi idővel, és hol derült ki a kapcsolat............ És még sok minden más:)
.................................Woller János genetikus meghatározza, hogy melyek azok a biológiai anyagok, amelyek tökéletesen alkalmasak a DNS-vizsgálatra. Így például a vérnyomok, ondó, hüvelyváladék, nyál és orrváladék, fog, hajhagymával rendelkező hajszál. Ezzel szemben teljes mértékben alkalmatlan a veríték, könny, hajhagyma nélküli hajszál, korpa, vizelet, hányadék stb., vagyis a sejtmagot nem tartalmazó biológiai anyagok. 3 A megfelelő anyagból, megfelelő minőségben és megfelelő mennyiségben kell a DNSt kinyerni, ahhoz, hogy a vizsgálat sikeres lehessen..............
Lehet, hogy ondó minta maradt hátra :-)))))))))))))))
De ha belegondolok (nem tudom, hogy egy DNS felkenődés meddig jó) de azt tudom mondani, hogy sok páncélszekrény belsejében (ahol a tulaj nem nyúlkálhat, ott a DNS-em). Na akkor most én vagyok a hunyó, mert tíz évvel ezelőtt a belsejében turkáltam? Szerintem a DNS megléte nem bizonyít többet, mint azt, hogy hozzányúltam, de nem azt, hogy én vagyok az elkövető. Ugyanúgy, mint sok minden másnál.