- Ez a mai fiatalság. Szörnyű, hogyan öltözködik! Például ott az a fiú! - Az a fiú az én lányom. - Elnézést, nem tudtam, hogy ön az anyja. - Az apja vagyok.
Okés. Várom a videót. Erre nagyon kíváncsi vagyok:)
Dörzsölgetem bőszen az arcomat, mert ég, szinte lefagyott kinn. Benn voltam Aszódon, volt egy kis dolgom, hát mostanában megint nem fogok kimozdulni egy darabig... ezt a veszett hideget! Meg még krahácsoltak is az emberek jobbra-balra a buszon, gyorsan magamhoz is szólítottam egy kis gyógyszert itthon, kisüsti képiben.
Ugy mint egykézzel rotálni!:-) Majd egyszer levideózom. Ha te is mázsaszám törnéd akkor értenéd.:-) Persze olyan dió is kell hozzá. Ezért nem szabad lebecsülni az apró szeműt csak azért mert apró és kemény héjjú.
Kedves Mindenki, aki agyon aggódta magát, hogy Gegerg két szem diót küldött, azzal tudatom, hogy nem is, mert egyet csak, és asse' a' vót.
A viccet félretéve: ebből bőven fog maradni húsvétra! Bár igen élénk érdeklődés kísérte a kutyák részéről a csomag kibontását, mer' igen nagyon szeretik ők is a diót... szabályosan versenyeztünk, amikor itt hullott a dió az udvari részre: aki a gyorsabb volt, azé lett a dió - beleértve saját magamat is a versenyzők közé. Kaptak 2 szemet fejenként, de azzal, hogy megbecsüljétek ám Gegerg komám ajándékát... ha hölgy lennél, mondanám, a kutyák (is) kézcsókjukat küldik, de így most nem jut eszembe más, mint hogy mindannyian köszönjük!
Egyébként hogy a bánatba lehet úgy feltörni a diót, hogy mind felébe megmarad???!
Mikor középiskolásak voltunk már volt kezdetleges internet, és volt egy program amivel lehetett csevegni. Számítástechnika órákon mindig így csajoztunk. Nekem Gabi volt a nevem. Ráakadtam egy igen szimpatikus lányra akit Szabinak hívtak. 2-3 hete beszélgettunk már, megvolt a telefonszám csere is mire kiderült hogy a Szabi nem Szabina hanem Szabolcs, a Gabi meg nem Gabriella hanem Gábor. Az mondanom sem kell hogy ez a Szabolcs ráadásul 3m-re ült tőlem mert osztálytársak voltunk. Ezután egy darabig kerültük egymást.:-)
No, akkor ti biztosan ismeritek az én szülőfa..bocsánat városomat! :) Komádiban születtem, s anyai ági rokonaim nagy része is ott lakik. Az az a környék lehet..:)
Jelentkeztem a vetőmagpróbás csoportba, megjött a lista, miket kapunk, és még lehet hozzá választni áll. más magokat is. És majd beszámolót kell írni róla cserébe. Izgi..:)