A VW konszern gyári navigációival, térkép szoftvereivel kapcsolatos kérdések és válaszok topicja.
Jöhet bármilyen téma, ami a címben szereplő készülékekkel kapcsolatos!
Sajnos én egy szimpla user vagyok, pont ezért szeretem az Apple-t :-), nem nagyon értek az informatikai problémák megoldásához, őszintén szólva utálom is az informatikát, de amit muszáj, azt muszáj.
RSÖdön talán tud segíteni, itt a topikban is néha megfordul, keress rá és írj neki.
Szia. Nem tudom nekem milyen BT van benne,gyári minden. Van amikor nincs vele gond, de többségében ledobálja. Az iphonon a legfrissebb szoftver van a fejegységen a 650-es.
Nekem RNS-510 és iPhone4 esetén volt kb. hetente egyszer, hogy egyszercsak szétkapcsolt, majd 10-20 mp. múlva visszacsatlakozott, de ezt nem hívás közben, hanem csak úgy mentében.
Audi a4-em 2006-os van rns-e fejegységgel. Mitől lehet hogy iphone 4-et használva folyamatosan megszakad a bluetotth kapcsolat? Kb 10 másodpercre, és utánna ujrakapcsolódik. 10 hívásból kb 5-6szor csinálja. Minden gyári benne. Várom válaszotok, teljesen tanácstalan vagyok. Köszönöm.
Végül is mindegy, nem vagyok az a kocsiban filmezős fajta, csak ugye most nézegetem a navikat, és a most kapható (nem csak jobb minőségű) fejegységek leírása mind tartalmazza a tömörített filmek lejátszását.
Gondoltam, ha az asszonyt viszem suliba, és várnom kell néhány órát rá, lehet, hogy beleférne egy-két film is.
Igen lehet csatlakoztatni a navihoz nem gyári kamerát is, viszont ahhoz kell egy multimedia interface is, ami viszont olyan sokba kerül (kb 50e), hogy minimum megkérdőjelezhető a létjogosultsága, ha csak kamerát szeretnél. Ha a későbbiekben mondjuk még tv-t is, akkor érdemes beruházni rá.
Még annyi érdekelne, hogy láttam utángyártott tolatókamerákat pl. ABM, Zenec, CMP rendszámvilágítás helyére. Ez jobbnak tűnik a faragásnál. Esetleg ezek a kamerák rácsatlakoztathatóak a Columbushoz?
A kocsiban milyen műszercsoport van? A fordszámmérő és a km óra között nagy kijelződ van? Asszem skodául Maxidot-nak hívják azt, ami kell a prémium kihangosítóhoz.
Tolatókamera az octavia-ban gyárilag nem létezik, ennek fényében kicsit sajna faragni kell a csomagtér ajtón, ahhoz, hogy gyárinak nézzen ki, egy amúgy gyári, de vw kamerával.
A BT kihangosító, ami működik bármilkyen készülékkel, az 90e Ft beszerelve.
A tolato kamera milyen tipushoz kellene?
Igazándiból van prémium BT kihangosítónk is, az olcsóbb, viszont az csak távoliSIM elérésre (rSAP) képes mobillal tud működni. Cserébe nem szívja le a bluetooth kapcsolat a készülék akkuját és kicsivel többet tud...
Tudnátok nekem Touranhoz (2012-es) való gyári tolatókamera vásárlásához vebáruház linket? Vagy az emil címemre küldött árajánlatot is szívesen olvasnék.