Az óriási érdeklődésre való tekintettel kérem, többen már ne jelentkezzenek! A meglévők feldolgozása után 2-3 napon belül felveszem a kapcsolatot a választottammal.
Takarítást, mosást, mosogatást vállalok! Gyermek felügyeletét, valamint idős gondozásában szívesen segítek. Megbízható és munkájára igényes, állatbarát vagyok. Hétköznap 9 órai kezdettel részmunkaidőben Kőbányán és vonzáskörzetében. Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon, vagy írjon bizalommal.
Takarítási tippek-et adok amit szódabikarbónával lehet csinálni.
Szódabikarbóna a háztartásban: Takarítás Súrolószer: kevés víz hozzáadásával, súrolószerként kiválóan helyettesíti a modern vegyszereket. Szárazsampon szőnyegtisztításhoz: szórd be a szőnyeget szódabikarbónával. Hagyd rajta 15 percig, majd alaposan porszívózd fel. Kárpittisztítás: Szagok eltávolítására szórj szódabikarbónát a kárpitra, hagyd hatni, majd alaposan porszívózd ki a kárpitot. Felmosás: két evőkanálnyi szódabikarbónát oldj fel egy vödörnyi forró vízben. Tehetsz hozzá teafaolajat, ez fertőtlenít és az illatosít. Moss fel a szokásos módon ugyanolyan tiszta lesz a lakás, mint bolti vegyszerrel.
Ha szeretnél több ilyet kapni akkor nézd meg ezt a web-oldalt: www.egyszeruentiszta.info
Takaritást Vállalok családoknál! akkár bejáronő ként is. mindent amibe a segitsegem kéri .megbiszhato Rugalmas,munkámra igényes, csalodást nem okozo. 38 év Nő vagyok. Reszleteket,telefonon,vagy személyesen. 1 proba nap Bisztos referencia. Edigi helyeimen is ez alapján Döntötek.
Le Írni mindent le lehet,igy nem írok többet. gyözödjön meg inkább.
Budapest 3. kerületi családi házba SÜRGŐSEN keresünk takarítónőt hosszútávra, heti 6 napra, beosztás megbeszélhető, 70.000 forintos fix bérezéssel és azonnal kezdéssel.
Jelentkezni: 0670-368-2277, este és hétvégén is hívható
Takarítónőt keresünk Budapestre ! Alkalmi munkára, nagytakarításokra, felújítások utáni takarításra, irodatakarításra! Elvárások: rugalmasság, pontosság, megbízhatóság, referencia/ha nincs nem gond/, nemdohányzó, életkori megkötés nincsen ! Bedolgozó takarító vállalkozás vagyunk, bejárónői munkáink is vannak,kölcsönös megbízhatóság után ezen állásokat is fel tudjuk kínálni.
Fényképes önéletrajzot, fizetési igényel, elérhetőséggel a következő email címre kérném:takarit.allas@gmail.com
Én szivesen jelentkeznék a munkára. Gál Emese vagyok, Szigetszentmiklósról. mindkét nap tudnék menni, de a kedd aktuálisabb lenne. Már foglalkoztam ilyen munkával. Ha bármilyen kérdése vagy vagy egyeztetni szeretne elér a következő telefonszámon:+36705039848
Hétfő du-ra (szept 2.) vagy kedd, egésznapra keresek segítséget. Festés utáni takarításhoz. Kicsit sürget az idő, ezért van szükségem segítségre. Olyan jelentkezését várom, aki járatos az ilyen munkában. Első sorban egy magas ablak és ajtó ( tokkal együtt) tisztitásáról van szó. Csak az jelentkezzen, aki pucolt már ablakot 3.50 magas lakásban létráról. Kölcsönös megfelelés esetén a későbbiekben több munkáról is lehet szó.
Elsősorban ablak, ajtó mosás, függöny le és felrakás a lényeges, mert a combnyaktörés miatt én már nehezen létrázom. Csak egy személy jöjjön, család, csapat nem kell hozzá. A vizet, törlőt, stb én hozom viszem, nem kell le-fel ugrálni a létráról. emailem nyílvános. Ha órabérben jelöli meg az árat kérem írja meg, hgy mennyi idő kell általában Önnek egy nagy ablak megpucolásához, vagy általában mennyit kér. A lakás a XIV kerületben jó közlekedésnél van. Referencia szükséges.
sziasztok rgy kulonleges hirdetest szertnek feladni mindazok szamara akik bajban vannak en es a csapatom arra gondoltunk hogy egy mas fajta takaritasba fogunk ami egy kicsit extrema a megszokotnal szoval az ajanlatunk az lenne hogy nincs idod idihuzasra es egyik pilanatrol a masikra segitsegre van szugseged mi segitunk vallalunk lakastakaritast, vasalast,bevasarlast,kertgondozast,ablak tisztitast, nagytakaritasokoat, karpittisztitast,minden hazkoruli munkara keszen allunk a meggyozodesunk hogy em tudsz olyat kerni amit nem tudunk teljesiteni alkalmi es heti havi munkat is vallalunk es hogy ez mennyibe kerul ez az elvegzet munka idotartalmatol es a segitsegkeres gyorsasagatol fug varjuk jelenkezeseteket hogy segitenni tudjunk email cimem elucza@freemail.hu vagy telefonszamon 06208868819 budapest es kornyekerol varjuk a felkereseket koszonjuk
sziasztok belvarosi fitneszterembe havi berezessel takaritonot keresek este 10 tol reggel 6 ktelezo munkanapokra 100000 ft kerek mindenkit akit erdekel az ajanlat fenkepes oneletrajzot kulgyon az elucza@freemail.hu weboldalra ez az ajanlat csak szeptember 5 ig ervenyes varom a jelenkezeseteket elore is koszonom
Gál Emese vagyok.Takarítást vállalok Szigetszentmiklóson és környékén. Precíz, megbízható vagyok. Előzetes tapasztalataim: budaörsi Jógaterem, illetve családi ház. Bármilyen információval a +36705039848 telefonszámon adok, illetve a galmesike@yahoo.com email címen.
Takarítást vállalok: Telki, Páty, Budajenő, Zsámbék, Budakeszi, És pestenis megbeszélés szerint. állat gondozás: etetés, fürdetés, takarítás stb. Bevásárlást is elvégzem, gyereket, nagymamát orvoshoz viszem, iskolából hozom, stb. Pontos, megbízható, becsületes nő vagyok. Hívjon bizalommal amiben tudok, segítek.
Bejárónői munkát keresek, már meglévő munkáim mellé!
24 éves Budapesti lakos vagyok. 4éve foglalkozom lakások, házak takarításával. Régebben mellék, jelenleg már főállásban. Nagyon precíz, tisztaság szerető és igényes vagyok magamra és környezetemre egyaránt. Hajadon vagyok, gyermekem nincsen, így délelőtt, délután, és akár az esti órákban is tudok takarítást vállalni, hétvégén is. Gyermekfelügyelet sem akadály! Referenciával rendelkezem. Fix bérben dolgozom, lakás-ház méretétől függően. Szükség esetén próbatakarítás féláron megoldható!