Akkor mostmár csak azt mond meg, hogy mi a file neve, és kiterjesztése.
A hozzászólásodból gondolom, hogy a kiterjesztése mov.
Akkor a link így néz ki:
http://dadly.uw.hu/fájlnév.mov
Igen majdnem bármit fel lehet rá tölteni, de ez a szolgáltatótól függ. Korlátozni inkább a veszélyesnek minősülő fájlokat szokták. pl.: a *.exe fájlokat. vagy az egyéb futtatható állományokat. De *.mov fájl az szerintem nem lehet probléma.
Miért nem sikerült? Mi történt? Hibaüzenet? Azért a videóállományok elég nagy méretűek. Egy fájl fetöltése a kapcsolat sebességétől függően 1-2, 3-5 óráig, de egy tényleg nagy fájlméret akár fél napig is mehet felfele. Azt viszont ne feledd, hogy az uw-n CSAK 200MB tárhelyed van!!! Egy videófájl könnyen lehet a többszöröse is ennek! Akkor pedig nem engedi meg feltölteni. :o( Lehet hogy ez a baj? Mekkora a videó mérete?
A baj az, hogy 59 évesen akarom autodidakta módon a számítástechnikát , megtanulni nekem ez egy kicsit kinai az uw regisztráltam dadly felhasználó névvel azt nem tudom, hogy hogyan kell az index.html-t elhehezni, mi is ez? Lehet-e videót Quit Time Player Formációban a tárhelyen elhelyezni, mert nekem nem sikerült?
Willowy tápot keresők! Tegnap felhívtam a Boldogbuldog céget, hogy sokan keresik őket, de az új elérhetőséget nem találják. Most megnéztem, és kijavították, a www.boldogbuldog.hu-n az új telephely és telefonszám szerepel.
Kindy nem a legproblémamentesebb kutya a világon. :o)
Este a frászt hozta rám. Nem tudtam, hogy ezeknek van 3-ik szemhéja. Mentem 23:00-kor csöpögtetni a szemébe és nem láttam a szemgolyóját. A frász jött rám mert a Doki azt mondta, hogy ha nem javul a fekély akkor ki is folyhat a szeme. Na mire gondoltam egyből?! Aztán persze láttam, hogy megvan neki, ahogy jobban megnéztem, de nagyon megijedtem. Pont tegnap előtt nézte meg a doki és azt mondta nem romlott az állapota. De a félsz nagyobb volt, ezért elmentünk az éjszakai ügyeletre. Megvizsgálták, csináltak szemfestést, meg mittudomén, hogy mit. Kapott egy gallért meg felírt még gyulladáscsökkentőt, meg valami kenőcsöt a szaruhártyára ha jól értettem. C&P 10000 Ft, egy vizsgálat, gallért, meg recept. Ebből 5000 az ügyeleti díj. Meg kell fizetni az éjszakai műszakot... :o(
Dadly mond meg a felhasználói neved, és a videó fájl nevét és kiterjesztését. És hogy hol regisztráltál.
Segítséget szeretnék kérni: tudom, h. ismered a fundis K. Zolit, akivel több levelet is váltottam már és kb két hete ismét írtam neki, de nem jött válasz... Nem tudod véletlen, h. mi történhetett? Megváltozott talán az emilcíme???
Írtam e-mailt Neked, Lorka adott egy telcsi számot. Én a Carryon nagykerben veszem itt, ez sem jó neked, de ha azt a számot megcsörized megmondja a tutit, ő egy terítőjük!
Budapesten érdekelne. Az importőr az EuroBuldog Bt volt , lehet hogy becsődöltek, mert a helyükön egy divatárú nagyker van, és a honlapjukat sem frisítették rég óta a telefonjaik ki vannak kapcsolva és ahelyükön lévő cég nem tudja, hogy hová költöztek.
Úgy gondoltam, hogy kipróbálom a willowyt, mert Dadly már nagyon unja a lazacos Proplant. Elmentem az Eurobuldoghoz a Fertő utcába, de ott csak a hűlt helyüket találtam, pedig nyáron jártam azon a telephelyen egy másik cégnél akkor még ott voltak, a netten sem találom őket állítólag 3 hónapja elköltöztek. Ha tudsz róluk valamit légy szíves írd meg, ha valaki tudja hol lehet willowyt venni szívesen venném az információt.
h.bali! Tökéletesen egyetértek Veled! Köszönöm a hozzászólásod. Persze, hogy tudom, ez nem természetes egy kutyának. De láttam a neten egy ilyen fundis képek, ki kellett próbálni és bejött. Hogy tényleg élvezte-e, ezt ezek után nehezen tudom eldönteni, de látszatra igen. Készült ez a néhány video, és sok fénykép 4 év alatt. Azért 4 év, mert 3 éves kora előtt még nem, 7 éves kora után már nem ülhetett rá gyerek. Szerencsére sose fájdította sem a lábát, sem a derekát. Bevallom, kicsit büszke is voltam a kutyámra. Én kiállításokra, szakmai bemutatókra nem jártam, Blacky igazi házi kedvenc volt. És akit elkap a hülyeség gépszíja, az bele is csavarodik. Azóta is sokszor megnézem a netet, nem találok-e hasonló képeket. Igazság szerint jó, hogy nem, mert azt bizonyítja, hogy a gazdik felelősségteljesebben gondolkodnak, mint én. Ezért is kértem korábban, hogy ha valakinek hasonló van, küldjön. Természetesen nem kaptam egyet se. További sok örömet a fundikhoz!
Én is eggyet értek Balázzsal, a kutyát nem szabad ilyen nehézségeknek kitenni, hogy nagy terhet cipeljen a hátán!Én ahogy néztem a videót, a kutyuson is azt láttam, hogy szegény alig bírja ezt a súlyt, de hát a gazdi kedvéért mindent megtesz.Igaz télen nekünk is szokta húzni a szánkót, persze kutyahámmal, és hogy ha elfárad azt ő jelzi nekünk és akkor levesszük róla!Igaz még csak tavaly látott először havat, de nagyon tetszett neki, össze-vissza rohangált a hóesésben, és a szánhúzás is tetszett neki, de tényleg, és nem csak a gazdi kedvéért!De szerintem ez azért más, mint amikor a hátán kell cipelni valamit, ami elég súlyos!?
Nem akarlak én szidni, de azért elmondanám a saját véleményemet a Fundi lóként való használatáról.
Alap gondolatként fixáljuk le, hogy a Fundi bármit megtesz az emberért, saját testi épségét nem kímélve. Lételeme, hogy a gazdit boldognak lássa. Sőt ez a fajta talán az egyetlen, mely nem csak a Gazdinak tesz meg akármit, hanem bármelyik embernek, GYEREKNEK.
Gondolj bele. Mondjuk, vegyünk egy átlagos Fundit, 65 Kg-os testsúllyal.
Régebbi beírásodban, ha jól emlékszem mesélted, hogy vitt már 25Kg-os lányt is. De vegyünk csak 20Kg-os zsokét. Ez azt jelenti, hogy a testsúlyának 30%-ÁT VITTE!!! Jó állítólag egy hangya elbírja a testének ötvenszeresét is, de azért az egy kicsit más testszerkezettel rendelkezik.
Nem biztos az, hogy ezt annyira élvezte a kutya mint gondolod, csak megtette, mert te erre kérted, utána meg látta, hogy ezzel örömet szerez neked. De tegyük fel azt is, hogy élvezte. Sok ember élvezi a dohányzást is, pedig az árt az egészségének!!!
Egy példa:
Én egy kb. 100 Kg-os férfi vagyok. Elég jó kondiban. Ha mondjuk, nekem azt mondanák, hogy itt van 33Kg aranyrúd. Megkapom, ha össze vissza szaladgálok vele úgy, hogy görnyedt háttal teszem ezt. Csak azért, mert a Fundinak sem a legelőnyösebb ez a fajta terhelés, hiszen nem egy elosztott egyenletes terhelésről beszélünk, hanem egy a GERINCÉRE MERŐLEGESEN(!!!) ható DINAMIKUSAN VÁLTOZÓ terhelésről, ami adott esetben (egy rossz lépésnél vagy például, a gyerek mozgásából adódóan) még tovább nőhet!
Visszakanyarodva az én esetemhez: Boldogan szaladgálnék azzal a 33 Kg-os aranytömbbel, de valószínű hogy nem tenne jót nekem. Tisztában vagyok vele, hogy súyos gerincproblémákhoz vezethet, DE ÉN KÉPES VAGYOK MÉRLEGELNI! Jó eséllyel meg tudom állapítani azt, hogy mit bírok és mit nem! A kutya erre nemképes, vagy nem úgy mint az ember.
És itt jön be a felelős állattartás gondolatkör. A gazdinak kell tudni, hogy a kutya mit tehet meg és mit nem. A kutya vidáman birkózna velem, egy kiadós kajálás után is. Nem tudja, hogy abba bele is halhat. Én viszont tisztában vagyok vele, hogy gyomorcsavarodást kaphat, ezért nem teszem ki ennek a veszélynek és hagyom, hogy kaja után 2-3 órát pihenjen, majd csak aztán búnyózunk.
Ezek a kutyák amúgy is hajlamosak mindenféle ízületi és csontprolbémákra. Én nem tenném ki még nagyobb veszélynek a kutyusom. Nem szabadna félreértelmezni, a fajtaleírásokban szereplő feljegyzéseket: "Nagy terhek cipelésére alkalmas erőteljes kutyák". Ez így is van. Képes rá. De nem a hátára pakolva!!! Hanem egy hámmal kiskocsi elé befogva, amit csak a kerekein kell húzni!!!
Én a helyedben nem veszélyeztetném a kutyám egy aranyos videóért. Ha már mindenáron ilyesmiben törném a fejem, akkor inkább csinálnék egy kis hintót és abba ültetném a gyerekeket! Talán még viccesebb is lenne és a kutyának sem ártana.
Ui: Nem akartalak sem megbántani, sem kioktatni. Csak leírtam a véleményemet. Gondolat, gondolatot szült és ezért sikerűlt egy kicsit bőre a hozzászólásom. A videók aranyosak, (TÉNYLEG!) de én inkább egy minihintó elé fognám be a kutyám (persze nem - de ha már választani kell...), minthogy valaki is lovagoljon rajta.
Pónik már vannak minden sarkon. A gyerekek menjenek oda lovagolni. A kutyámmal meg fürödjenek, labdázzanak, bírkózzanak, vagy csak simogassák.
Amit régebben ígértem. A porcerősítő, amit a barátom és a rotija szed. (mint kiderült a rotija volt beteg.) Állítólag nagyon jó. Én ezt fogom kipróbálni.
Sziasztok! Mi a Dog Chow Juniort-t használjuk, hozzánk kerülése óta. Egszer próbálkoztunk a csirkéssel, de azt hamar vissza cseréltettük tanácsotokra, azóta is bárányost eszik.Továbbra is járunk iskolába, és most kezdjük rajta észrevenni, hogy van látszattja, mert itthon is szófogadóbban viselkedik. A suliban nagyon szeretik. Az örző-védő számunkra meglepően sikeres nála, de gondlojuk, ahogy Dadly is írta, csak játékból, de tetszik Neki! Pár friss képet teszünk fel. Van videónk is róla, de csak saját gépen, nem tudom azt hogyan tehetnénk fel.
A lábával minden rendben. :o) Azt mondta a Doki, hogy valószínű, csak rosszul lépett. Mostmár semmi baja. A hátsó lábán lévő valami, viszont már komolyabb :o(
Egy bőrdaganat. De semmi komoly, bár érdemes leszedetni. Doki szerint sokszor van ilyen. Egy nyissz és volt nincs. Bár ehez altatni kell, attól meg félek...
Dadly70!
Töltsd fel a tárhelyedre, közvetlen a gyökér könyvtárba és a lent ismertetett módon linkeld be. Így:
Kindy elkezdett sántikálni. Mivel elég hirtelen, meg a múltkor is nagyot játszott a vizslával ezért remélem, hogy csak megrántotta a lábát valahogy és nem a Lyme kór kezdi kikészíteni. Végülis a Doki adott neki mindenféle szurit erre is.
Viszont ennek köszönhetően, találtunk a lábán egy gyulladt, gennyesnek látszó duzzanatot. Elképzelhető, hogy toklász. Este megint megyünk a Dokihoz. Már kezd rendszeres vasárnapi program lenni. :o(
Itt van a lábán lévő valami. De az első mancsát kímélte nem ezt. Bár érintésre ez is érzékeny neki. Mármint csak ez! Az első mancsit, lábát akárhogy szorongattam, nem volt semmi baja. Mégis azt kímélte. Nem tette le a földre. Átnéztük, hogy nem-e állt bele valami, de nem találtunk semmit. Majd beszámolok az eseményekről.
És itt van egy friss kép pont olyan mint aki azt mondja, hogy: GAZDI,GAZDI,GAZDI!!!