Érdekes volt az Aalborg elleni meccsen, hogy idén már többedjére (pl. Montepiller ellen is) láthattuk azt, hogy a meccs végére bedarálja az ellenfelet a veszprémi gépezet. Ha sikerül bejutni a final4-ba, akkor ez szerintem jó előjel, mert ott előny lehet, hogy a keret nem csak mély, de forgatható is. Korábban gyakori volt, hogy az első sor játszott kifulladásig. Most van egy olyan keret, amiben a cserék nem csak vészmegoldások amíg az első sor pihen, hanem ténylegesen új szín kerül a játékba velük.
Az helyzet, hogy egy jól és egész meccsen működő csapatjátékot (mármint az ellenféltől) előbb-utóbb nem tudunk majd ellensúlyozni a mi “nagyon” kidolgozott , egyéni képességre és némi páros összjátékra épülő taktikánkkal.
Én is azt érzem, hogy semmit nem fejlődünk.
Visszavágón - ha az elejétől a végéig észnél leszünk - van esély, bőven.
Ha sikerül, után jön a nagy kérdés.. Barca, Magdeburg/Kielce ellen ez kevés lehet.. ahol ugye kiváló edzők vannak. Ebben pedig Montpellier pláne előttünk (még ha össz-minőségben talán nem).
Talán jogos, de az is beszédes volt, hogy a klub 3 vezetője (CSZ,SZS,NL) a csarnok netto 3 különböző helyén tartozkodott.. A gond az, hogy lehet itt a világ legjobb tábora (remek hangulat volt tvn keresztül is) ha egy összetákolt hajóval kell bemenni egy tengeri viharba.. És itt a hajó nem a játékosok minősége.. hanem a vezetői kompetenciák, belső feszkók, a viszonylag régóta fennálló konfliktusok nem kezelése.. Ez bizony akarva akaratlanul kihat a csapatra is akár.. Pár hete mondtam, hogy 50-50, többen jelezték h egyszer legyünk magabiztosak.. Persze rosszul játszottunk magunkhoz képest, de brutális, hogy az Aalborg kottából olvasta a támadásainkat, a védekezésben pedig rendre sakkot adtak.. 70-30-ra adom a dánoknak a meccset kint, látva az elsőt.
Deli Rita szerint még egyszer ilyen rosszul nem játszhatunk (első félidő). Legyen igaza. A bajnokság és a kupa nem kérdés, engedjétek meg, hogy sajnáljam az izgalom hiányát a Szeged állapota miatt, így nem az igazi. Remélem jövőre kiegyensúlyozottabb év lesz.a győzelmeinkkel. Ilicék jövő héten mérettetnek meg igazán. Ha bukunk a FF-ba jutásért a többi cím nem számít, nincs ellenfél e szinten itthon (sajnos). Tételezzük fel, megyünk Kölnbe, bajnoki cím, kupa, minden rendben. Másik verzió, Aalborg Köln, kis kupa, kis bajnoki cím...mi lesz Ilicékkel? Pár nap híján május van.
Múltkor téma volt itt, hogy egy Veszprém nem versenyezhet olyan világvárosokkal, mint Barcelona, Párizs vagy Berlin.
Veszprém amit nyújtani tud a nyugodt környezet, meggyőző fizetése és a legfontosabb a kiváló szurkolók. Ehhez kéne még hozzá csapni a családias légkört.
Sok helyen nincs ilyen hangulat, ez se utolsó szempont.
Ki mekkora esélyt lát a továbbjutásunkra? A dánok mellett szól a hazai pálya,illetve,h gyakorlatilag nincsenek hátrányban + az edzőjük Ilic-csel szemben.
Mellettünk pedig a szélesebb keret és hogy mégegyszer nem lesz 40perces üresjáratunk
Ahogy írtam már többször, van egy 18 éves szupertehetség az up-ban, őt kellene kipróbálni, 10-esével lődözi a gólokat (Barna János Dániel)!
Alapból viszi a posztot Sandell, és, ha gáz van akkor shiftelnek egyet jobbra, megy oda Remili, középre Casado, Eldera, ballövőbe meg Kosorotov és hátha egyszer végre valahára Ligetvári.
Tényleg, mi kellene, hogy Ő valaha is egyszer átléphesse a felezővonalat?
Hát ez nagyon vad :D Bánhidi 25 és 29 éves kora között volt kb 1,5 hete 100%-os eészségügyi állapotban, képzelheted mi lesz vele pár év múlva... Máthé térde pedig amilyen állapotban volt/van inkább az a kérdés, hogy lesz-e még kézilabda játékos, mintsem, hogy Final4 esélyes csapat tagja.
Ilic remekül felkészítette a csapatot a legfontosabb meccsre,bravó!!! Köszönje meg a srácoknak,h megúszta,hogy az ezerfejű elkergesse,,semmit de semmit nem tett hozzá tegnap. Eredménytől függeltlenül el kell küldeni!
Legalább 5 góllal jobbak vagyunk a dánoknál,ezt 40percig nem tudtuk érvényesíteni,utána viszont jött a henger. 120percből a 40perces üresjártak visszaüthet,eddig 60-40 volt nekünk most 50-50.
Bergendahl gyors átigazolása után pillanatok alatt beépült a Magdeburgba, ezt mi is éreztük a bőrünkön, Damgaard is sokat tett a bl trófeáért, Smits mellőzve volt, ez igaz, de amikor Magnusson megsérült a hátán vitte a posztot, nem is akárhogy.
Szóval ahogy én látom, magas szinten HASZNÁLHATÓ játékosokat igazolnak és bizonyítják is, amikor ott a lehetőség.
Csak a változatosság kedvéért én a Magdeburgot pont nem ilyen keret kihasználósnak látom. :)
Damgaard pl végig mozizza a meccsek nagy részét, mert Claar meg Kristjansson szinte végigtol majd minden meccset. Lagergreen vagy Bergendahl se kap sokkal több időt.