World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
épp a bartender az, amivel pont hogy kb. semmi dolgod nincs, kidobálod a neked kellő darabszámú bart a képernyő bármelyik részére és rápakolsz bármit, amit kedved tartja :)
Én amiatt álltam át arra, mert egyszerűen elfogyott a hely az alap UI-n, viszont érdekes, hogy néhány aréna versenyen nem engedett, csak az alap UI, ott előnyben lennél :)
Igazából sokan kiröhögnek amiatt, hogy az alap ui-t használom néhány addonnal. (agunitframes, omen, bigwigs, recount, chartographer kb.)
Ugyanakkor még nem mondott senki épeszű indokot arra, hogy mire jó a sok csilli-villi addon. Nekem megfelel az alap. Egyedül a bartender kéne még esetleg, de igazából rohadtul utálom ezeket konfigurálni, megtanulni, etc. Nekem jó így, fapadosan is.
Alapban ~32% dodge van abban a gearben, ez a full avoidance gearem, némi cserével (mindenhova felvettem armort ahova lehet, armoros ringek és kard, meg feldobtam az expertises nyakast. Pontosabban ezen a shoton még csak az egyik ring volt armoros, mindegy). Szóval úgy jött össze, hogy procolt a Kaelthas Commendation trinket (+8%), benyomtam a Moroes trinketet (+16%) és fent volt a mongoose is (+4% asszem). Volt agi totem is, ami szintén 2-3%.
Aggróval nincs gond, mert elég erőseket üt a csávó, a DPS meg nem ér rá dpselni :)
Legalul jobboldalon Omen (threatmeter), minimap alatt Grid (raid bar), attól balra szerintem a bossmod kiírása, a buffok nevét nem tudom, mert ezt a fajtát nem szeretem :)
Jobban megérdemelte az a rugó, aki nyerte, meg tudod hogy úgyem sem vagyok hátas mániás (kecske ftw). Inkább csak jó érzés, hogy egy régi adósságot sikerült teljesíteni. BTW egy Subsos rugó flex-szelt IF-ben Baron lován, kérdezem, hányadik runra esett ki? Válasz: 191. :-O A kíváncsiságtól és megdöbbenéstől vezérelve a szokásos keddi aréna leachelés rovására el is látogattam Stratba megnézni, még mindig lángol-e (igen), és 28 gold meg másfél óra árán hozzá s jutottam egy hunter gatyához Baronból... Azt hiszem, nem lesz Deathchargerem :-))
Ne parázz, a mana attuned band imho csak akkor jobb az ancientnél ha tudod hasznosítani a hit ratinget (több talentpont imp MBre pl) és ha nem kell a stamina.
Nincs. Most is hasonló csapatösszeállítás volt, csak druid dps a hunter helyett. Direkt néztem az aggrot a TOJÁSOS bossnál, de elment; kiváltottam én is az addokra ha feljöttem, s ennyi.
ja életemben először láttam a 3. chestet is, persze h a ring volt benne, miután horror áron beszereztem 2* Ring of ancient Knowledget.... :/
ARCHI DOWN BAZEE! :D És olyan tryon ahol egy mellettem kifutó rugóra air burstot nyomott és így engem is eldobott... (MT voltam) Aszittem kiesek heal rangeből és wipe, de nem! :)