Sokszor vagyok úgy vele, hogy nem érdekelnek az emberek a társaságok, csendet, nyugalmat akarok magam körül. De ilyenkor eszembe jut, valamit elmulasztottam, valamiröl lemradtam, valami kellett volna még. Nos, ilyenkor már nincs még, ilyenkor már csak a végkifejlet van ami egyértelmű, kész, véve. Az utóbbi időben szomorúvá tett kettőnk kapcsolata, de a mostani események még szonorúbbá tesznek. Egyel kevesebben vagyunk.....:(((((
Nem bíztak meg vele, de ismeretségünk után kötelességemnek érzem közölni veletek.
Volt köztünk egy Gyula, Iszugy, Marcalváros niknéven futott kolléga, akivel többször gurultunk együtt és sokszor jól éreztük magunkat egymás társaáságában. Többen kedvelték, és utálták is, mint ahogy ez az internet vliálgában van. Mi sokáig utáluik egymást, aztán naggyon jóban voltunk, később elszakítottak egymástól a nézeteltérések.
Tegnap értesültem róla, hogy meghalt!
Mindenek ellenére, teljes szívemből őszinte részvétet érzek a felesége, Andi iránt és a egész család felé. Nagyon sajnálom a dolgot, mert csip-csup viták nem eredményezhetnek egy ilyen végkifejletet, végül is nem volt öreg, csak 60 éves. : (((((((((
Nekem is Bürstner lakókocsim van. Én nagyon elégedett vagyok vele.
Szerintem a lakókocsiknál nehéz márkához vagy típushoz kötni a tapasztalatokat, hibákat.
Az enyémben például volt egy elektromos elkötés, amitől a wc öblítőszivattyúja nem működött rendesen. Ez egy utólagos javítás miatt volt és nem a gyártói bekötés miatt.
Inkább az állapotra kell figyelni, mint a névre!
Az autó teljesítménye megfelelő lesz egy ekkora súlyú és méretű lakókocsi vontatásához.
Én azt javaslom, hogy egy olyan ember is nézze meg, aki már több lakókocsit is látott. Utána biztosabb lehetsz benne, hogy jó vételt csinálsz.
A beázással az a legnagyobb probléma, hogy amikor már könnyen észrevehetőek a tünetek, akkor már nagy a baj a borítás alatt.
Tapasztalataitokat szeretném kérni a márkáról, típusról.
Viszonylag kis méretű, (800 kg) viszont egy 1,6-os benzines autóval húznám. Mire kell figyelni vásárláskor, mik a típushibák (beázás nyoma nem látható, a takarólemezek nem hullámosak, a tető szépnek tűnik)?
Szerintem annál nincs, lakókocsi palackot töltethetsz propánnal. A primagáznál van propán palack, de szerintem ahhoz muszáj külön szerződést kell kötni velük, érdeklődd meg.
Hogy véletlenül se felejtsem el, most kívánok mindannyiótoknak kellemes karácsonyi ünnepet és boldog új évet, jó egészséget és további kellemes lakókocsizást! dr!!
Aktuális kérdés. 11kg-os palackkal 0 C fok körül közepes méretű lakókocsit hány napig lehet fűteni.
Nyilván nem 28 fok belső hőmérsékletre gondoltam. Valamint a körfűtés ventije gondolom nem egy nagy áramzabáló. A 100 Ah aksi bírja pár napig? Kinek mi a tapasztalata?
Sok cág van, aki foglalkozik póló nyomtatással. Biztosan ban ilyen a közeledben is. Küldesz nekik egy képet mail-ben, vagy elviszed hozzájuk egy pendrive-on és rányomtatják a pólóra.Képed meg van van, vagy leszedsz valamit a netről.
Ötletnek tök jó, aki szeret barkácsolni, vannak hozzá szerszámai, nem egy nagy dolog összerakni egy ilyesmit. A rendes vízzárás az érdekes része, de azért ez úgyis inkább jóidős móka.
Aranyos az ötleted, de azért nem ártana komolyan venni a komoly kérdést....ha már vette a fáradtságot és megtisztelt minket az érdeklődésével.....??? Ugye! Hihetetlen módon, de én valamikor (talán) itt láttam egy kerékpárral vontatható " skatulyát", talán kettő személyre is jó volt, de már nagyon távoli emlékem van csak erről az "utánfutóról"! Körbefutom ezek után a netet és ha jutok valamire, jelentkezem! Egyébként igencsak tisztelem az elszántságát a kérdezőnek, szurkolok Neki, hogy összejöjjön a projekt! (U.i.: én bizony csak a "kutyaól" sátorral nyomtam a bringát közel 55 éve, de sok emlékkel tűzök majd el a nemlétbe...) Na, ha nem jelentkezem idén, akkor vagy nem találtam ideérdekes dolgokat, vagy elmentem.... de addig is minden ismerősnek boldog ünnepet és sok örömöt a lakózásban!) Barátsággal - dr!!
Én is szoktam pick-pack pontra rendelni, ez jellemzően MOL kút a közelemben, de ez a cég DPD-vel szállíttat, ők kihozzák. Ha nem kell fizetni, egyszerűbb megbeszélni a futárral, hogy hagyja ott illetve vigye át Édesanyámhoz vagy ilyesmi. Az se hátrány, ha a véletlenül otthon lévő feleségem nem tudja, mennyi került apa legújabb játékszere... :-)
Én is pont ezért utálom amikor házhoz szállítják az akármit. A fene sem lesi őket ott napokig.
Viszont látok egy csomó csomagot a MOL kúton, amiket oda visznek. Az nálunk reggel 6 - tól este 12 - ig nyitva van. Ide kell szállíttatni. Nem lesz gond.