Canciones Infantiles - Veo, Veo Aventura - Obsession Caribe Mix 2001 - S.B.S.- Mueve La Colita (az egyik sortánc) Black Lace - I am the music man David Bisbal - Oye el boom King Afrika - La bomba Dalida & Alain Delon - Paroles, Paroles The Soca Boys - Follow The Leader (Roof On Fire) The Wiggles - Head, Shoulders, Knees & Toes
Ennyit tudtam kideríteni. Nagyon megköszönném, ha valaki meg tudná a Tom Jones beütésű szám címét és előadóját. Mondjuk L.lanikó ha kint leszel esetleg megkérdezhetnéd! Köszi
Ki vagy? Mi is ott voltunk a Szahara turan :) Csak mi a Palace-ban szalltunk meg. Vagyis onnan voltunk atrakva a Cesarba. Ti voltatok a naszutasok(kal)?
Ja, és L.lanikó! :o) A dínárt mi 170-nel szoroztuk. De kamerát vigyél, mert a fényképezőgép nem örökíti meg az élményeket! Legalább egy kirándulásra menj el, különben nem sok mesélnivalód lesz! :o)) A szahara-túra nagyon állat volt, befizettünk külön dzsipezésre 10 dínárt, és olyan helyekre elvittek, hogy az egy hétből az volt a legnagyobb élmény! Ékszert én is vettem, egy ezüst karperecet, de csak hogy legyen valami emlékem, ezt boltban vettem, ott talán annyira nem vernek át, mint a bazárban! :o)) Az arany nem jó minőségű, meg nem is láttam sokat belőle. Meg az se biztos, hogy arany volt! :o))
Hello! :o)) Megvan a Prima Life CD, de sajnos nem írták bele az előadók nevét és számok címét! Nekem a Bora Bora tetszik meg az a Tom Jones-os beütésű, de ezeket végülis az itthoni rádiók is játszák. Animátor mindegyik kedvenc volt, mindegyik másért. De talán a legjobb hapsi Ramzi volt meg Gaston! Ramzinak van olyan csípőmozgása, hogy beleszédültem! :o) Mogyoró, nálad melyik volt a kedvenc? :o))
Egy pár szám címét én is tudom a Garden Parkból, estére bepötyögöm, mert fejből nem tudom. Viszont tavaly volt két "sortáncuk" az animátoroknak, ezek közül csak az egyiket sikerült kiderítenem. A másik ilyen Tom Jones bütésű dal, nagyon megköszönném, ha annak valaki tudná a címét és az előadóját!
Szijasztok! Szija Zsesztiii! :o) A transzfesztita hapsi ott volt még a Garden Parkban, amikor ott voltatok? FÉÉÉÉÉLELMETES! :o))) Remélem jól érezted magad ott, én nagyon! 14-én értem haza, amikor ti indultatok. Ha lelkileg is leszálltál a felhők közül, majd válaszolj! :o) Bye bye!
Sajnos a mi szállodánknál olyan ronda volt a tenger(ha van emailod küldök képet), hogy be sem mentünk. Kérdezz meg másokat. Én nem sok jót tudok erről írni. Remélhetőleg változó a part.
A mi szállodánkban (Hotel Karthago) benne volt az AI-ban a kajak.
A tenger a parttól befelé kb 50-m-ig olyan volt,mint a balaton (+vizinövény), majd tisztult. Kajakkal mentünk be. A többi szállodánál az volt a gond, hogy nagyon sekély volt a víz, kb combig érő, még egész messze a parttól is. De mi men voltunk más parton, és Djerba azért nem kicsi. Remélem neked több szerencséd lesz. Azért vigyél békatalpat.
A repüőn azt hiszem személyenként 20 kg-ot lehet vinni.
Háát, annyira nem örülök ezeknek a híreknek. Mi minden képpen strandolni, meg pihenni szeretnénk.
Egy olyan kérdésem lenne még, hogy érdemes-e békatalpat, meg búvárszemüveget vinni? Vagy nincs semmi látnivaló?
A kajak a szállodához tartozott? Nekünk van egy gumicsónakunk, amivel szeretünk a Balatonban csónakázni. Annak hasznát tudjuk ott venni? Vagy inkább el se vigyük?
Kedden reggel indulunk, elvileg a Hotel Palace Djerba-ba. Arról sem írt még senki, hogy volt-e ott.
Ja, és érdekelne, hogy a repülőre mennyi, mekkora, milyen nehez táskát lehet vinni. Ahhoz képest, hogy kedden indulunk, még senki nem tájékoztatott minket erről az apróságról :)