Én ezzel a hölggyel Odigon (Magyar hangja Morze) ismerkedtem meg, de van Yahoo-m (azon a szibriai csajjal találkoztam :)) ) MSN, Excite Messenger, ICQ, Trillian, AIM (Ez mondjuk főleg amerikai)..
Cseten ismerkedni szerintem lehet, bár nem társkeresésre az igazi.
Legalábbis gyorsra nem. Mint mondtam, ez a szitu is egy év alatt alakult ki, napi 3-7 órás társalgással..
Tehát lehet csak k. lassú...
VAgy ott az ICQ, MSM, bár mintkettőn kivágom az ismeretlent, és mások is jórészt...
Kedves Veg!
Fingom nincs, hogy mi az az ICQ és MSM. Felhomályosítanál? :)) A tematikus irc szoba is kínai... :)) Amúgy hogy fogok ismerkedni, ha a hozzád hasonló kedves emberek kivágnak onnan? :))
A cset szerintem, mint már annyiszor irtam, főként kifejezetten ismerkedési célból ökörség... Menj tematikus irc szobába, ahol azt se kérdik, milyen nemü vagy, és találsz... VAgy ott az ICQ, MSM, bár mintkettőn kivágom az ismeretlent, és mások is jórészt... Ha ragaszkodsz a csethez, akkor a kedvenc témáidra keress rá, és honlapokon nézz csetet... A gyaloglót hagyd ki... Ha mégis ragaszkodsz sulinetesektől elárasztott sima általános, pláne ismerkedős (brrr) csethez, akkor a trefort... Én még sose találtam társkereső cseten társat - ugy tudom, despil se ilyen helyen mászkált...
Részemről akikkel ircről jöttem össze, azoknál jó ideig azt se tudtam, fiu vagy lány, akkor derült ki, mikor egyeztettük hogy a tervezet irc buli után ki hol tud aludni, valamit mikor véletlenül kiderült egy beszélgetésből... Csetről - tematikusnál is - az összejövés 0, különféle fórumokon sose volt gond... :o)
Kedves Veg! Tudom, hogy ellenőrizgetsz, hogy rosszat mondok-e becses személyedre és hogy Cat is valahol itt lapul... :DDDD Tudnátok nekem valami chat-et ajánlani, ahol lehet ismerkedni? Egyáltalán hol érdemes? Szerintem hülyeség a netes ismerkedés, de hátha (Despilhez hasonlóan) sikereket érek el. :DDDD
képzeld ebben a dögmelegben indulunk nemsokára a Dunasziget fesztiválra - dehát ilyen hülye vagyok... megígértem... lehet, hogy egy napszúrással fogok majd haza érkezni
Én nem is kötekedtem a Dagadtak topikjában! :) Idemásolnád, hogy mi volt a kötekedés? :) Én csak a "Képek kedvenc csajokról"-ban kötekedtem. :) Meg a Kávéházi Catkiller topikjában. :))