Harpo, ma angolod lesz, nem? Utána nem találkozunk? Be tudnék menni. Bár akár előtte is, ha véletlenül nincs angolod, nekünk most húsvét miatt nincs japán. Itthon japánozgatok egyedül. Most épp főzéssel kapcsolatos szavakat tanulok. :) Holnap-holnapután biztos nem tudok menni, mert Szombathelyen leszek. Azért lenne jobb ma. De ha nem, akkor majd máskor. :) Írd meg ide, ha oké.
az énekes pedig Adam Levine, és az egyik legnépszerűbb számuk mostanában a This Love. most nem tudom, hogy az énekes, vagy a zenekar kapott-e, de végülis mindegy.
hát, fotók elég vackok vannak, mindegy azért beteszek valamit.
tegnap ígértem Ando sztárfotóit, de inkább a koreai fansite-ot teszem be, azon vannak a képek a gallery-ben az első két-három oldalon. zene is szól alatta, egy kellemes Chemistry szám (váj-váj-váj-váj).
A. olyan ezzel a süni hajjal, mint Keanu Reeves (najó, azé' szebb nála, mert a szemeivel senki sem vetekethet, egyedülállóak a világon). valami zöldes krokodilbőr nadrágban feszít és nagyon csinos, de van rajta zokni (piros!) :DDD
én szerencsére ma már jobban vagyok, remélem nem esem vissza.
Fanfiction, húúú ez jó! és Gackt-ról fogsz írni? akkor mozgasd meg a fantáziád, bár gondolom nemigen kell:) mondjuk egy találkozást vele Tokyo-ban és..., vagy mivel tudnád rávenni, hogy gyakrabban írjon új dalokat, mert az utóbbi egy évben eléggé leállt (mondjuk valami bűbájolással).
Gackt most megint csúcsformáját hozza, bitang szép, pont tegnap találtam róla új fotókat. nagyon kúlos, nagyon szexi, a haja a legjobb (eredeti barna és tépett), és visszavette a kék kontaktlencséjét is:) Korea óta mindig szemüvegban lehetett látni.
marha nagyok a képek, csak az oldal linkjét tudom betenni (Mira biztos látta már):
Én szeptember óta köhögtem, és Izraelben gyógyultam meg. Úgyhogy, hasonló kúrát javaslok mindenkinek! ;D
Örülök, hogy tetszenek a képek. Majd még lesz. Valamikor.
Én most.... meg kell írjam a világ legjobb fanfiction-jét - angolul. (fanfic=rajongók által kitalált és megírt történet kedvenc sztárjukról). Mióta nyertem ezt a naptárat, teljesen rákattantam az ilyen pályázatokra. Most épp fanfiction-t kell (azaz lehet) írni Gacktról és a tavaszról. Lehetne rajzolni is, de én nem tudok. Úgyhogy inkább írok. Rohadt jó nyeremények vannak. :D
Csak az a baj hogy nem tudok angolul. Állandóan bénázok, aztán kijavíttatom mindenféle amerikai ismerősökkel. Biztos a falra másznak már. Nade, ez szent cél. OMG o_O 25-ig kész kell legyen. Sulival kapcsolatban is van számos teendő, de az gondolom itt senkit sem érdekel, beleértve engem is, mivel engem sem érdekel az alkalmazott pszicholingvisztika baromira. ;D
én meg döglődöm influenzával (alig élek), de dolgozom (még).
EOD=EVE OF DESTINY
KÖZI mostani formációja, ő meg még egy "fickó", és baromi jó zenét csinálnak ketten (de hogy hogy, az rejtély). voltak nálunk is koncertezni, legközelebb ha jönnek, nem kihagyni! most fejeződött be a nemtom hanyadik európai turnéjuk.
hihi "Ando száj" !! :D ez teccik! szerintem is...húú, majd ha meglátod a videóklippben! mert abból van a kép! nagyon andou-s! :-) oh, örülök, hogy az EOD ennyire bejön! :-) bárcsak jönnének BPestre, végül nem mentem a bécsire. na majd írok emilt! vagy valami! pá! :-)
na, pont ezt a részt fordítottam le én is magamnak még korábban (mivel Hyde-ról beszél).
az a helyzet, hogy ezek a japán fiúk elég sok nőies vonással rendelkeznek mind külsőleg, mind belsőleg, és nemcsak Hyde. így talán nem annyira meglepő a dolog, ha két japi srác nagyon megszereti egymást, úgymond vonzódik egymáshoz, és életre szóló jóbarátok lesznek. ettől még nem homók, de kivűlálló, nyugati szemmel nézve tűnhetnek annak. úgy tudom, hogy Japánban a homoszexualitás még mindig erősen tabu, és akár kirekesztéssel is járhat, messze nem olyan liberálisak a témában, mint mi.
visszatérve G-ra: ő elég férfias belsőleg, jellemileg (talán nagyon is), biztos egy szép, okos, kedves, nőies lány felelne meg neki leginkább. azért azt furcsállom, hogy nem talál ilyet, hisz a japán nőkre pont ez illik. talán rossz helyen keresgél, azok a csajok, akikkel lehetett látni fotókon, hááát nem épp ilyenek. még meg is jegyeztem, ejnye G., azért te többet érdemelsz, ne add már alább:)
de az is lehet, hogy gátlásai vannak a nőkkel (talán az anyjával való viszony, aki hatalmaskodott felette), vagy ki tudja. lehet, hogy éppen ebben a dologban nem olyan magabiztos, nem úgy mint minden másban. talán ő maga sem tanult (még) meg helyesen közeledni a nőneműekhez, talán rosszul sülnek el a dolgai.
egy másik férfi (főleg, ha jóbarát) könnyebb préda, mert meg lehet vele beszélni mindent, az agyuk hasonlóan működik. egy nővel pedig másképp kell bánni, más dolgok érdeklik.
de az is lehet, csak idő kérdése, és G. is meg fogja találni a keresett ideálját.
ami még érdekesnek tűnt a Jihaku-ban (talán egy másik fejezetben beszél erről), hogy egy nőnél először a hangja fogja meg, majd a kinézete. mintha a hangból sokat megtudna az illető személyiségéről. számomra ez azt mutatja, hogy G. elsősorban egy hasonló lelkitársra vágyik (mert a hang az ember lelke), és nem valami bombanőre, persze a kettő nem zárja ki egymást, csak ritka.
Itt van néhány kép Izraelről, csak az egyik nap volt nálunk digitális fényképező, ezek akkor készültek. Remélem ez a link működik, lehet lapozgatni, meg nagyítani is. :) Az oldal olyan okos, hogy bármennyire is beállítom, hogy Izrael Ázsia, mindannyiszor Észak-Amerikát jelez ki. Ördög ismeri ki magát rajta. :S Anyway, please enjoy. ;)
Akkor jobbulást, nem zavarlak. :) Írj hogyha már jobban vagy, olyan rég beszéltünk. Nektek mikor lesz tavaszi szünet? Lesz egyáltalán? Nekünk a külgazdagági suliban jövő hét csütörtöktől. Jajdejó lesz. :D
megnéztem a klipjeit és meghallgattam a 3 lemezét (asszem talán az utolsó tetszett leginkább), tényleg nagyon jók mind, baromi tehetséges a gyerek és rendkívűl jóképű, egy igazi egyéniség.
az a kis fiatalabbik koreai énekes fiúka (Nell) is helyes a maga módján, csak kicsit érzelmes, de még elmegy.
a EOD pedig ISZONYAT JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!
teljesen letaglózott, ahhh KÖZI meg a másik vörös hajú "csaj"!!
de nagyon teccett a Despairs Ray meg a Mucc klipje is, jó kis zúzós zenék.
Buck Tick-be csak belepislantottam, a többiek még várnak rám:))
hát, hogy őszinte legyek, őt nem nagyon tartalékoltam be, most erre a háromra álltam rá, őket rendszeresen figyelem, többre nincs energiám: Ando, Matsuda, Gackt. meg kölünben is elég ennyi, minden szépfiút nem lehet követni, ők pedig más szempontból is érdekelnek, már a munkáik, mert ritka tehetségek:))
szerda nem jóóóó!, beteg vagyok, válaszolok nektek, aztán haza is húzok gyógyulni. majd találkszunk, ha meggyógyultam. egyébként meg van egy kollaganőm most mellettem, aki a másik gépbe dolgozik bérmunkába, nem lehet őt dumálással zavarni, szóval munkaidőbe most semmiképp nem jó, de ő csak hétfő, szerda és pénteken van egy ideig, amíg befejezi a munkáját, utána nem lesz.
egy újabb "cseles" kép, most kifejezetten Harponak! Na ki ő? Kire hasonlít? :D najó, hát rá vagyon írva a neve, de nagyon hasonlít Ryuuheire kiskorában! :D