Ide jöhet minden, ami Kecskemét és
mikrokörnyezetének tömegközlekedésével kapcsolatos, beleértve a helyi-
és helyközi járatokat, munkásszállító és szerződéses buszokat is.
Kb. télleg ezek a bajok vele, annyit tennék hozzá, hogy aki 175 centinél magasabb, télleg nincs hely a lábának. Ne is beszéljünk rólam a 188 centimmel :) Rettenetes vele utazni, van tapasztalatom, elég sokszor megtettem már vele a Pécs-Kecskemét távot.
Az a bajom, hogy kicsi a lábtér, hangos a motor, és a hűtőrendszer is annyit ér, mintha 40 fokban kinyitnám a hűtőt a szomszéd szobában. Ezek a gondjaim! :)
Nem tudom, miért pont most jut eszedbe? Hiszen egymagad nem mehetsz a drága fényképeződdel, mégiscsak egy "C" kategóriás hely. Ha mondjuk a TV-s topikban javaslatot teszel, nem lelsz süket fülekre, mert Törzsgyökeres szentesi is menni akar úgy tudom, illetve én is, meg össze lehetne még pár embert szedni(pl. SZEGECS, suexID). Úgy már biztonságosabb.
Részemről 8:30-kor beesek Kunszentmiklósról, ha szerencsém van. Onnan:
Vagy 8:40-kor Lajosmizse, majd 9:20-kor vissza, Kecskemét érk. 9:45
Vagy jó busz esetén 9:00-kor Szolnok, persze csak akkor, ha nem megyek el Lajosmizsére előtte:) De Szolnokra nagyon jó busznak kell lennie, mert az útvonal nem érdekel.
A többi lehetőséget most vizsgálom, hogy mit lehet még csinálni 10:40-ig. Ha tudtok valami jó helyijáratozást, az is ok!
10:40-kor go Szentes.
Bármi érdekel a következő kategóriában: IK 200, hosszú E94, Volvo csuklós, Union, Alfa, esetleg Credo
Ami nem érdekel: MAN, EAG, Rába, IK 400, Setra, Volvo azon típusai, ami máshol is megtalálható a fent felsoroltakon kívül.
Különben mehettél volna a szuperkényelmes tiszakécskei kocsikkal is, pl. a kis Man-ek(amik Kalocsára is járnak), illetve az a két bizonyos busz, ami egykor Kecskemét elővárosi forgalmában dolgozott(az igazgatóság kedvenc vonalai), két testvére helyi üzemben üzemel, és aminek a nevét jobb, ha most nem mondom. Ők mellesleg Györngyösön is megfordulnak néha, pl. a vasutassztrájk idején. Scaniás figyeljen :-)
Mivel a topikban lakik pár vasútbarát, és tudom, hogy nem olvassák a helyi vasutas topikot(Kunsági dízel), ezért elmondom, hogy jövő csütörtökön 14.45-kor topiktalálkozó lesz Homokbánya Kollégium aut. ford.-nál. Program: kis séta a megszűntetett 152-es vasútvonalon, az egykori iparvágány megtekintése.