Sziasztok.Pár napja kértem itt infót hűtőventillátorral kapcsolatban,hogy nem kapcsol be.Most annyi változás történt,hogy klíma bekapcsolására most már rendben indul a kis és a nagy fokozat is viszont ha kikapcsolom a klímát akkor viszont nem indul egy osztással 90 fok felett sem.Ha visszakapcsolom a klímát szépen visszahűl.H volt valakinek ilyen írjon.Köszönöm.
Üdv! Apám kocsiába tönkre ment az üzemanyag szivattyú reléje csak 6 voltot ad ki. Ahogy láttam gyantával ki van öntve és a relé cseréje nem heletséges. Kérdésem az lenne hogy a biztosíték tábla cserélhető vagy csak egybe a vezérlővel. Vagy esetleg valami más megoldás. Aki tud kérem segítsen. Köszönöm
Nekem is ugyanezt a jelenséget csinálja, írd már meg, ha megvan a hiba, mert nagyon kíváncsi vagyok rá. Az enyém 2.0 diesel 136le HRH motorkódú 2004-es.Én is megnézem a kábelköteget. Előre is köszönöm.
Mostanság cserélt valaki közületek kuplungot? Ha igen, mekkora volt a ferodol réteg az új tárcsán? LUK márkát vettem minden földi jóval (kettős tömegű) és nagy meglepetésemre 1,5mm vastag a ferodol réteg az új tárcsán. A kicsi 206 pözsómon 3-4mm réteg volt az új tárcsán. Létezik, hogy ez ilyen vékony lenne?
A negyedik menüpont nem a rádió, hanem a kihangosító BT menüpontja. Az egy külön egység, nem a rádióban van, csak annak a bemenetére csatlakozik. Ebben nem vagyok biztos, de könnyen lehet, hogy ha nincs aktiválva a BSI-ben a kihangosító, akkor nem is látszik az a menüpont. Nekem megvan a régi kijelző, azt kölcsön tudom adni, ha ki szeretnéd próbálni.
Csak ismételni tudom magam: Lexiát rá, és minden kiderül. Ezeket az autókat, - amelyekben számítógépek kommunikálnak - már nem lehet "kézrátétellel" gyógyítani. Én sem vagyok autószerelő, de vásárlás után egy héttel már rendeltem is a diagot. Akkor még 35e volt a legolcsóbb, szerintem ma már feléből is meg lehet venni. Nekem már többszörösen behozta az árát. Nem is beszélve egy kezdődő turbóproblémáról, ami még csak hibakód szintjén jelentkezett, és ha nem derül ki időben, akkor többszázezres javítás lett volna a vége.
Üdv.A klíma még nem is olyan lényeges a gond inkább az,hogy a venti egy oszással feljebb üzemi hőfok felett sem indul el.Elviekben ott már kapcsolni kellene.Tehát nem klíma üzemben hanem amikor hűtenie kellene.A klímás azért nem foglalkozott vele mert nem indult el a ventillátor,direktre kötve akksiról megy viszont nem kapcsol be ha elér egy bizonyos hőfokot.
Igen, pontmátrixos azt enyém is. Egy alap RD4 rádió van alatta, sem Bluetooth-t, sem MP3-at nem tud.
Nem tudom, hogy ezek alapján is kell-e a kijelzőt választani, mert a neten a képeken ott az áthúzott BT ikon, és a menü is 4 részből áll, nálam gyárilag csak 3 részes a menü.
Ahogy Soryton is írta, a klíma bekapcsolásakor el kell indulni a hűtőventilátornak, és egy kattanással aktiválódik a kompresszoron a behúzótekercs. Ha egyik sem történik meg, akkor valami tiltja. Több ok is lehet, de jellemzően üzemi hőfokon, álló helyben a kevés gáz miatt lehet. Olvastam valahol, hogy rövid időre (tesztelésképpen) meg lehet trükközni a nyomásérzékelőt (a klímacsövön van valahol a kiegyenlítőtartály fölött), de egy klímás megmondja abból, hogy milyen hangon "szisszen" a szelep, amikor benyomja egy pillanatra. De az automata klímatöltő is azzal kezdi, hogy teszteli a vákuumot, így hamar kiderül, ha más a gond. Ne aggódj, nem töltenek bele gázt, ha nem kell!
..ha a klíma bekapcsolásakor nem indul le akkor általában a gázhiány miatt a nyomáskapcsoló nem engedi bekapcsolni a klímát ....egyéb esetben relé vagy előtétellenállás problémája van ...
...amennyiben valóban jó minden sem jelenti azt , hogy üzemi hőfok elérésekor be kell kapcsolnia , hanem csak akkor amikor megközelíti vagy eléri a 100-105 fokot
..ha a klíma bekapcsolásakor nem indul le akkor általában a gázhiány miatt a nyomáskapcsoló nem engedi bekapcsolni a klímát ....egyéb esetben relé vagy előtétellenállás problémája van ...
Én tavaly rendeltem aliról utángyártottat 30$ -ért, van benne kínai menü (is), de azt leszámítva, olyan, mint az eredeti. Tanítani nem kellett, a diag nem tudja a gyártóját kiolvasni (azt írja, hogy ismeretlen), de működik hiba nélkül.