Tegnap hoztam haza egy 2.2 benzinest ami a próbaúton semmi hibát nem produkált viszont hazafele szakadozva húzott gázadáskor, folyamatosan megtorpant. Alapjárat szép, hibát nem jelez. Valaki tudna segíteni mi lehet a probléma. 2002' Trip.
Köszönöm a válaszokat, közben kiderűlt, de mire rájöttünk....
Van a menetirány szerinti jobb oldalon a mocitérben egy piros kupakos szenzor, a pontos nevét nem vágom, de az a feladata, hogy ha karambolózik a kocsi, vagy fejreáll, vagy akármilyen baleset éri ami komolyabb, ez letíltja az AC-ét és a motort, és elkezd a vészvillogó villogni....
Na ennek a kábele szakadt meg.
Gyári riasztót azért zártam ki amúgy, mert az rendesen zár, riaszt, stb.
Sziasztok urak, bocsi a bedörömbölés miatt, de kis gondban vagyok egy 607-el, és hátha ti már találkoztatok ilyennel.
A gond az, hogy az index (mind a 4) folyamatosan villog, mintha elakadás jelzőznénk.
Kipróbáltunk már mindent, lehúzkodtuk a kapcsolókat, hátha az a baj, de semmi.
Néha fogja magát és abba hadja, de amint ajtót nyitok, vagy elindítom, újra csinálja.
A kocsi gyári riasztós, de érdekes módon nem tíltja le a motort, rendesen beindúl, nyit zár kulcsra, szal semmi riasztási tünet nincs. Ajtó kapcsolók jók.
Tehát T fórumozók. RT3 5.52A készen,elvileg készen van 6.63 ra is a magyarítás, magyar nyelvű navi hanggal de csak nőivel, ezt tudtam egyenlőre szerezni :)
Az automata váltó nem lassú hanem némely autó már igen fáradt .
Elég sok ilyen 607 2.2hdi automata megfordult már nálam , volt amelyik úgy ment mint a rakéta ,de volt ami tényleg igen nehézkesen lódult meg. Elég nagy a szórás közöttük ezért érdemes többet kipróbálni.
segitseget szeretnek kerni.kovetkezo a szitu:2.2hdi 2002 evjarat,km:181000.
menet kozben az auto lekapcsolta a lampakat a radiot,felhuzta az ablakokat es bezarta az ajtokat.muszerek is lealltak viszont a motor jart.elotte halk pattano hang egett muanyag szag!kb 2 masodperc mulva ujrainditotta a rendszereket.kiirta hogy asr,esp gond van.
kovetkezo benzinkutnal atneztem biztik ok,kabelek nincsenek elegve.inditok kiirja kozepen :OK.azota hasznalom naponta semmi gon viszont a tolatoradar sipol folyamat.viszont a motor jobb oldalanal van egy muanyag gombcsuklo ami elvan torve.ha valaki tudna vmi infot hogy ez mi lehet azt megkoszonnem.
Hali! Nekem 2.2 HDI.manuális van,de az én tapasztalatom szerint 1800-3000-res fordulatig adja le a a legnagyobb nyomatékot,ami azt jelenti,hogy indulásnál lassabb,valószínű hogy ez jelentkezik az automatánál is. De ha letaposom megy az szépen....szia!