Nem tudom ki ez az új kölyök, de szerencsére az angol kommentátorok mellé kell letenni a voksot, s nem érhet meglepetés!
"Azt mondta hogy nem minden szolgáltatónál kapcsoltak el a sznúkerről. Ilyet még egyszer sem hallottam. A magyar kábeltv szolgáltatók eldönthetik hogy mondjuk az eurosporton milyen sport menjen műsoron?"
Az Eurosport (=Discovery) Magyarországra, Csehországra, Szlovákiára, Romániára megvette a férfi teniszt.
Azt mondta hogy nem minden szolgáltatónál kapcsoltak el a sznúkerről. Ilyet még egyszer sem hallottam. A magyar kábeltv szolgáltatók eldönthetik hogy mondjuk az eurosporton milyen sport menjen műsoron?
Egyébként ti hogy kerestek rá streamre? Nekem mindig ilyen csaló oldalak ugranak fel bármit írok be. Egyszer az lesz a vége hogy valami trójait bekapok...
A jövőhéten lemondom a digi előfizetésem mert mészáros maffia bandája felvásárolta a Digi Magyarországot, szóval jó lenne képben lenni.
Az első negyedből Ronnie-nak illene a negyeddöntőbe bejutni, de hogy ott ki lehetne az ellenfele, az nehéz ügy A nem túl jó formában levő nagynevekből talán Bingham lendületből behúzza.
A második negyedből Higgins negyeddöntőzni fog, (Williams-nek általában a második kör jelenti a végállomást a vb-n), de ott Selby megállítja nagy sajnálatomra. Neki könnyű útja lesz odáig két selejtezősön át (Allen kikap az első körben)
A harmadik negyed elég keménynek tűnik, jó formában levő kiemeltek, és nagy(obb) nevű selejtezősök. Robertson nem jut túl a második körön, ő a vb-ken valahogy mindig gyengélkedik. Lisowski nagy dobása most jön el, és ezt a negyedet megnyeri K. Wilson ellen, de aztán...
A negyedik negyedből Trump elintézi kb. 17-8-cal az elődöntőben, mert a saját negyedét tükörsimán hozni fogja, szerintem szoros meccse se lesz. Itt a Murphy, Yan párosból az egyik már az első körben búcsúzik, a másikat pedig Trump veri a negyeddöntőben.
O'Sullivan/Bingham-Selby és Lisowski-Trump elődöntőt tippelek de O'Sullivan-Williams és Robertson-bárki, csak ne Trump elődöntőt szeretnék, és persze egy Maflin nyolcaddöntőt, de azt nagyon :)
Bingham-Higgins és Robertson-Trump elődöntők után Higgins-Robertson/Trump döntőzik és Higgins nyer szoros csatában (18-15 18-16, esetleg 18-17)
147 nem lesz a tornán, 140+-osokból sok lesz, a best of 25 szakaszokban sok szoros, akár döntő frame-es mérkőzés lesz.
A címvédés a negyeddöntőben véget ér, de ha Ronnie "berág" a nézőkre, amiért ott lehetnek, és a többi, hamarabb kiesik.
(Igaza van, hogy a nézők legyenek elszeperálva a játékosoktól, akár plexi fallal vagy nem tudom, hiába tesztelik a nézőket. Robertson is egyet értett ebben.)
Robertson és Trump elődöntője gyenge lesz, nem fognak repkedni a 99-es breakek egyfolytában. S emiatt az ottani győztes alapból fáradt lesz a döntőre.
Idén se érzem azt, hogy pl. Yan Bingtao személyében új világbajnok lenne, a régi motorosok fognak dominálni ezen vb-n is
És bár én imádom a snookerrel kapcsolatos statisztikákat, de szerencsére nem az alapján dől el az eredmény, hanem az asztal mellett.
Az én jóslatom:
Az első negyedet szerintem a második körös Bingham-Jones győztese nyeri meg, aki O'Sullivant veri meg a negyeddöntőben.
A második negyedet a Higgins-Williams meccs győztese, aki egy selejtezőst ver a negyeddöntőben.
A harmadikat behúzza Wilson, aki a negyeddöntőben meglepően simán elintézi Robertsont.
A legalsót Trump, a nagyeddöntőben Yant verve.
Két szoros, de nem annyira hihetetlen, mint tavaly, elődöntőt követően egy nagyon magas színvonalú döntőben Higgins szűken megveri Wilsont.
Ezt várom, örülnék, ha bejönne, de nem fogok meglepődni, ha egyetlen tippem se találna.
Őszintén szólva nagy pénzt nem tennék Higginsre, de erősen úgy érzem, hogy idén sem O'Sullivan sem Trump sem Robertson nem nyeri meg. Várom továbbá, hogy lesz egy selejtezős elődöntős.
Dottnak volt pár éve egy meccse a vb-n Bingham ellen ahol 8-1-ről kiharcolta a döntőframet (amit aztán elveszített). Ettől függetlenül én se hiszem, hogy ma nyerne, Tian meglepően jól játszik.
Van ma pár meglepően egyoldalú meccs, 7-2-re vezet Maflin Milkins, Jones Li és Clarke Mark Davis ellen. Itt viszont Tiannal ellentétben nemcsak a vezető játékos parádéja, hanem a másik fél gyenge teljesítménye is kellett, szóval ezek közül még lehet fordítás este. A két kínai meccs teljesen megjósolhatatlan, viszont Zhout nem tudom elképzelni, hogy ne fordítana este.
A körkapcsolásos közvetítés alapvetően jópofa, és jól működik, bár néha tovább maradnak egy asztalnál, mint indokolt lenne ilyen felállásban.