azt nem értem miért kell minden újonnan belépő megadeth tagnak (lomenzo) szinpadon megadeth-es polot viselni????? ugyanezt csinalta pitrelli, az elozo basszusos gyerek is. biztos mustaine kiadja az ukázt! :)))
take no prisoners unikum volt nagyon! most meg a washington megy! jól szólnak és mustaine hangja sem ment még el! :)
van vmi ingyenesen letölthető streamer program (ami 1 hónapig jó) amivel ezeket fel lehet venni, tavaly én már csináltam ilyet, amikor a rock am ringről a metallicat közvetítettek. de már totál nem vágom mi volt a pontos neve a cuccnak. de hát ha más nem, majd torrenten biztos fent lesz pár órával a koncert után.
Sajnos holnapi kimarad, kerti partyn leszek (megkérdeztem, nincs net:( ), de a vasárnapot én is így terveztem. Pedig holnap Slayer mellett lesz Machine Head is. Remélem vhogy majd le lehet ezeket a koncerteket tölteni:)
hát, akkor tényleg jól elcseszték, de sebaj ez legyen a legnagyobb probléma! :) azt hiszem vasárnap estig ezen a honlapon fogok lógni!! egészen az IRON MAIDEN-ig!!!!!!! :) ma lesz velvet revolver is, meg remélem a holnapi slayer-t is broadcast-olják így on-line-ban!!
Nincs csúszás, csak az időzónák különbsége zavar be! Tehát magyar idő szerint 16.35-kor fog kezdeni a Megadeth!!! Csak a weboldalt elcseszték, és a user gépének idejéből számolja ki, hogy kinek kellene játszania! A Buckcherry nagyon állat volt, tényleg elsőosztályú a minőség.
AKI TEHETI, MENJEN FEL A DOWNLOAD FESZTILVÁL HONLAPJÁRA, MINDJÁRT KEZD A MEGADETH, ON-LINE WEBKÖZVETÍTÉS! MOST VMI HINDER NEVŰ ZENEKAR TOLJA, DE SZTEM CSÚSZÁS VAN, MERT A KIIRAS SZERINT MAR MUSTAINE-ÉKNEK KÉNE JÁTSZANI. (MEGLEPŐEN JÓ MINŐSÉGBEN JÖN A KÉP, MEG A HANG IS!!!!!!!!!)
az nem baj, hogy szubjektív és leírod a véleményedet, ami mondjuk nem éppen dicsérő az új albumra nézve. nyugodtan! ha így érzed, tedd azt! sőt, ezért van a fórum. én csak azt nem tartom helyénvalónak, amikor vki a másik ízlését értetlenkedve nézi és nem érti, hogy neki az miért tetszik vagy miért nem. ha nem tetszik, akkor nem! és fordítva! én sem kérem másoktól, hogy magyarázza már el, hogy miért szereti mondjuk jobban (maradva a te példádnál) a TWNAH vagy a KIMB albumot, mint az újat. ha neked az tetszik jobban, akkor az tetszik.
egyébként én úgy vagyok ezzel, hogy jelenleg ez az új album, ez az aktuális, ezt hallgatom, ezt próbálom megérteni, elfogadni stb. ilyenkor eszemben sincs mondjuk egy rust vagy egy countdown stb., pedig nagyon király albumok, mert most nem a múltba próbálom keresni/újrakersni a jót, hanem a jelenlévőben!
"lehet ezzel egymást ffikázni, de semmi, de semmi értelme!"
nem fikáztam én senkit, hé... lagalábbis nem akartam.
csak elmondtam a véleményem - ami annyira szubjektív - illetve hangot adtam értetlenségemnek.
a pólós dolgot azért írtam bele, hogy attól még szeretem a megadeth-et, hogy az új album (szerintem) fos lett... (segítek: a "fos" definíció szintén szubjektív...)
különben is, oldalakkal ezelőtt nem én kezdtem el ilyen ökörségeken offolni, hogy kinek milyen haja van, ki hogy öltözködik... szóval nem látom az összefüggést, hogy az mit számít a zenehallgatásban, hogy ki milyen hajat visel, ésatöbbi...
Azt el is felejtettem mondani, hogy a Risk és az azt beharangozó zenekari interjúk után elég érdekes és átlátszó lépés volt World needs, a Return to Hangar már címnek is erőltetett volt pont akkor pont arra az albumra és az állandó középtempő max altatónak jó egy Metalbölcsödébe:PPP
Valóban nem kellene ennyire szubjektívnek lenni. Én sem küldtem el senkit a halálba pl. azért mert a TWNAH albumot szereti pedig nekem komoly izzasztó feladat meghallgatni. Az azért nehezen megy a fejembe hogy ilyen szinten mit lehet utálni az új albumban. Ha valakinek nem is ez a legjobb attól még lehet egy korrekt de unalmas munka, de a szánalmastól messze áll....én pl. szőkére festett hajjal járkálok csupaszra borotválva fiú létemre és néha a leggázabb cuccokat is felveszem, és a rocker cuccokat már kevésbé hordom, mégis merem magam rockernek nevezni mert belül megmozgat az ami ebben a zenében vagy ezekben a zenészekben van. Szóval nem ez határozza meg a rockert...
"...önmagát ismétlő, gyenge koppincs. önkoppincs. felfoghatatlan számomra"
Akkor nézzük meg közelebbről azt a fain World needs a Hero-t: - World needs a hero: gyanúsan ismerős basszustéma - Recipe for Hate: Rust in Peace....Polarisból legelejéről átmentett, átdolgozott dob a szám közepén - Dread and the Fugitive Mind: Találkoztunk vele korábban a Capitol Punishment-en - Return to Hangar: Egy mestermű gyenge folytatása - When: szintén gyanúsan ismerős alapzörejjel
Ehhez képest az UA jópár lépcsőfokkal eredetibb anyag. Lehet, hogy a Risket sokan gyűlölik, de az legalább végképp nem a dicső múlt felidézéséről szólt. Pontosan a TWNAH volt az az album, ahol Dave elkezdett zeneileg nosztalgiázni, hogy valamennyire letakarhassa a Risket.
én is úgy vagyok vele, hogy a The World Needs a Hero egy nagyon jó album, rengeteget hallgatom, az egyik kedvencem... és én sem szeretem a mostani albumot... valahogy az előzőhöz visszonyítva nem az igazi.
kb. annyira szubjektív, hogy ki mit szeret, hogy pl. látod neked meg az jön be jobban, ami másoknak nem, vagy kevésbé. EZT OLYAN NEHÉZ ELFOGADNI????????????? lehet ezzel egymást ffikázni, de semmi, de semmi értelme!
én meg elegáns ingben járok dolgozni, mégis rock zenét hallgatok, szóval nem látom az összefüggést, hogy az mit számít a zenehallgatásban, hogy ki milyen ruhát visel...
azt hallgatom legtöbbet - közvetlenül a killing is my business után...
a united abominations szánalmas. fel nem tudom fogni, hogy mit ujjongtok itt már topikok óta... önmagát ismétlő, gyenge koppincs. önkoppincs. felfoghatatlan számomra, hogy miért szeretitek annyira. én meg se vettem, de nem is fogom. (pedig megadeth pólóban szoktam melózni járni...)
nem, semmi! :-( erre csak azt tudtam mondani, hogy a jó édes qrva anyjukat b....ák szájba! :-DDDDDD
na, jó illetve annyit adtak bonuszba, hogy kaptam egy kb. A4-es méretű poszter srerűséget, amin rajta van a lemez borítója nagyban és alatta a 4 tag aláírása... de hát ezzel mi a f@szt kezdjek? még 10 évvel ezelőtt biztos vert volna érte a víz, de most...
viszont most olvasom a hivatalos honlapjukon, hogy a holnapi download fesztiválos koncertjüket élőben lehet majd nézni neten a fesztivál honlapján! kíváncsi vagyok mennyire fog bedőlni az a szerver, amire 100 ezrek fognak egyszerre rácsatlakozni...
egyébként ugyanígy az IRON MAIDEN koncertet is közvetítik! m/
helyesbítek. (ezt én is csak utólag tudtam meg) a black swan sem jelent még meg sehol hivatalosan, sajnos nincs is rajta a fanclub-on keresztul rendelt cd-n :-(((( hanem azt a fanclub tagoknak emailben küldték el (mp3) a lemez megjelenése előtt kb. 1 héttel. szóval én is meglepődtem, amikor megjött a lemez, kibontottam és nem volt rajta a black swan... :((
ja, de én is osztom azt a véleményt, hogy nagyon erős anyag lett a UA, kb. erre is számítottam a megjelenés előtt!
a black swan a fan club edition-re kerult ra, amit 4umos kispajtasunk vasarolt meg a masik dalt nem tudom, hol lehet fellelni talan egy kesobbi ep egyik dala lesz vagymi
Nekem már nagyon régóta egy ehhez hasonló Megadeth album volt a vágyam. Őszintén szólva ha erről leveszem azt ami nem tetszik és kicserélem az előző alum jobb dalaival akkor a klasszikus albumokat megszégyenítő eredményt kapok:P Viszont a The World needs a Hero album hallgathatatlan. A Risk ezerszer különb annál fosnál. Ott akkor nehéz volt elhinni, hogy a Megadeth még valaha talpra áll, és lám mégis...
húúú, nálam viszont most a black swan a jelenleg legtöbbet hallgatott szám az UA-ról. az elején én is átlagosnak tartottam, meg érezhető a gitártémában egy nem kis nyúlás a system album tears in a vial-jából. az ottani szólójó rész van itt tovább dolgozva, persze mesterien. az out on the tiles is tetszik nagyon, de az egy zeppelin feldolgozás, nem saját. a bodies left behind-ot meg én sem hallottam még, gondoltam hátha valaki tudja, hogy hol jelent meg, de ezek szerint az még csak most fog valami maxin a közeljövőben megjelenni. hát, igen geciség, hogy ezek mind lemaradtak a lemezről, de hát ez már üzlet kőkeményen! mondjuk én sokkal inkább a black swan-t tettem volna fel az UA-ra a tout le monde (set me free) helyett, és azt tettem volna bónusznak egy maxira!
a bécsi "ünnepnapot" pedig már én is alig várom! :))