Na üdv minsenkinek!
Volt valaki tegnap Gödöllőn Fabrikon?
Mi lent voltunk Sonkával, talán az eddigi legjobb FF bulim volt. Ha minden magyar rockklubba ennyien járnának le esténként, akkor a Z+ kiba.. metalt nyomna egész nap.
Koncert elején még úgy terveztem, hogy ott középtájt szépen "elbugizgatok" magamban, aztán mikor a Wide Open Eyes első riffjei hasogatták a dobhártyám, hirtelen azt vettem észre, hogy mindenkit ellökve már elöl nyomulok...
Ekkora beindulást még nem láttam a Trafóban, pedig pártucatszor már jártam ott.
Most is jelenvolt a már lent említett két új tag (szinti, sampler) akik közül az egyik Balázs Péter színész fia (régebben az RTL receptklubjában is nyomult)
A klip is elkészült a Lamentationre, ha minden igaz talán már le is ment a Z+on. Nem tudom miért pont ezt a számot választották Pityeszék, ez talán a legpopulárisabb az albumon, bár üzleti szempontból biztos nyerő lesz.
nálad a két szó jelentése valószínűség szempontjából százalékosítva ugyanannyi, ami pedig nem más, mint a nevem :-)))) na, jól van sátán, gyere el, nincs vita
nov. 24. debrecen, lovarda, 2 színpad, Dying Wish, Aebsence, Kaotika, Carbon Cage, MZ/X, carwashtagnacht, freshfabrik, replika meg még 5-6 más, de lehet, hogy valamelyik esetében tévedtem, mert kb. egy hónapja láttam az info utoljára...de rákeresek.
pl nekem se jött le elsôre olyan jól az mz/x, de eddig a csúcs a szegedi freshfabrik elôtti szereplésük volt, tényleg nagyon sütött. mostanában merre koncerteznek? ugye a shock fesztiválon fellépnek, mert arra megyek.
ja, és waccccsss lyóór mélboksz :-)
Tudom, senkit nem érdekel, de végigszaladhattam BreZol bácsi jóvoltából a Drive my hand-en, rosszabbra számítottam.
Asszem beruházok rá, mert valószínű, 2-3 hallgatás után teljesen tetszeni fog.
Nem akkor lesz, VA -ha jól emlékszem- a Strong topicban meg is említette, hogy a gödöllői Fabrik koncert miatt próbáltak más dátumot keresni.
Sbutt/Strong csak 17.-én lesz a Wigwamban.