Keresés

Részletes keresés

vincere Creative Commons License 2002.05.02 0 0 779
És Az anconai is évad utolsója lesz!!!

tényleg nem emlékszem, h. mondtad a délutánt is. Hiába, annyi minden izgalmasat kellett tegnap az agyamnak befogadnia!

Előzmény: ColinCrazy (778)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.02 0 0 778
Nem mondtad!!!
De igen! Mizun és Pulcsin keresztül magyaráztam Neked, hogy már délután is itt volt a fiúkkal (akikről szintén nem tudtál).

Jaj nekem, néhány méterre...
Gondolhatod, hogy nekem is jaj volt...

A hétvégén tuti meghalok.
Az kéne mégcsak, hogy meghalj! Akkor mi lesz az Anconaival és a Sóskával?! Na meg a topictalival?

Szombaton olyan jó kis helyről nézzük a Ványa Bácsit, h. csak na. Évad utolsó Ványa bácsija!!!
Úgy látszik, csupa jóra járunk (500. Padlás, évadvégi Ványa bácsi)! :-)

Előzmény: vincere (776)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.02 0 0 777
Nem akarok beleszólni, de Ananováról se feledkezz meg! A legjobb lenne, ha mindjárt 2 jegyet hoznának vissza! :-))
Előzmény: csin (775)
vincere Creative Commons License 2002.05.02 0 0 776
Nem mondtad!!! Jaj nekem, néhány méterre... A hétvégén tuti meghalok. Szombaton olyan jó kis helyről nézzük a Ványa Bácsit, h. csak na. Évad utolsó Ványa bácsija!!!
Előzmény: ColinCrazy (774)
csin Creative Commons License 2002.05.02 0 0 775
Most pont nincs jegyük, de az első amit visszahoznak, a tiéd lesz. És tuti hogy hoznak vissza. Majd néha kérdezz rá, nehogy elfelejtsem.
Előzmény: medvemacs (757)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.02 0 0 774
Csak nem azt akarod mondani, h. Szervét Tibor már a koncerten is ott volt?! Annyira örülök, h. ha messziről is, de tegnap életben láthattam a mi imádott Tiborunkat!!!

Csak nem azt akarod mondani, h. nem emlékszel rá, h. említettem? ;-)
Ha szemből nézzük a színházat, a bal oldali kocsifeljáró szélén ültünk szépen sorban, mi Colinosok. Egyszer csak szóltak nekem, hogy SzT ott van a tömegben (egyszerű trikóban, térd alatt végződő laza nadrágban és valamiféle szandálban). Egyből bepánikoltam: Nincs nálam a Colinos albumom, amiben SzT-ről is van egy kép (amilyened neked is van)! Nem tudom dedikáltatni! Így mondjuk megszabadítottam magam egy kínos helyzettől: odamenni hozzá ilyen tömeg előtt és rajongásomat palástolva engedelmesen megkérni a dologra. Schell Jutka is ott volt egy aranyos kutyával, na meg a 2 fiú (nem tudom, melyik melyiküké). Tinilányok mindkettőjüktől kértek aláírást (még KK-tól is - itt nem saját magamra gondoltam KK-ként).
Most azzal már nem szeretnélek külön hergelni, hogy Tiborunk csupán néhány méterre volt tőlünk és ő is jót mulatott az egyik kislány produkcióján (aki folyamatosan szórakoztatott minket), még le is utánozta egy mozdulatát. :-)

Előzmény: vincere (773)
vincere Creative Commons License 2002.05.02 0 0 773
Néhány színész tehát már itt is feltűnt, nemcsak este a nézőtéren.
Csak nem azt akarod mondani, h. Szervét Tibor már a koncerten is ott volt?! Annyira örülök, h. ha messziről is, de tegnap életben láthattam a mi imádott Tiborunkat!!!
Előzmény: ColinCrazy (769)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.02 0 0 772
Tudtam, hogy valamit kifelejtettem: a szünetben szilvásgombócot osztogattak a nézőknek! :-) Talán most ettem életemben először, emlékezetes alkalom lesz!
Előzmény: Ganimedes (770)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.02 0 0 771
Köszi az élménybeszámolót! Sajnálom, hogy nem voltam ott...
Igazán szívesen. Azt nem értem, hogy a mögöttünk lévő sorban miért volt üres 2 szék.. A protekciósok közül (1-12. sor, mi a 13-ban ültünk) pedig egy egész család (3 fő) kivonult az első pisztolydurrogások után, mert a kisfiú nagyon megijedt és hangosan kérlelte a szüleit a távozásra. Szóval beugrójegyeket is adhattak volna el.

Kb. az utolsó Fekete Péteren volt ilyen hangulat, tényleg nagy élmény volt!
Azt meg én nem láttam (csak egyszer egy tévéközvetítést + 1 fehérvári előadást Détár Enikővel és Mihályi Győzővel), úgyhogy akár kvittek is lehetnénk, ha nem lennék benne biztos, hogy Te jóval előttem jársz színházlátogatásilag.

A B&B tényleg nagyon jó, bár én elsőre (a sokk hatására) azt mondtam, hogy nem tudnám másodszor megnézni. Aztán csak leülepedett bennem az élmény és már szívesen vállalkoznék egy újabb "megmérettetésre". Bertók Lajos és László Zsolt zseniális! Jó szórakozást!

Előzmény: Ganimedes (770)
Ganimedes Creative Commons License 2002.05.02 0 0 770
Köszi az élménybeszámolót! Sajnálom, hogy nem voltam ott... Kb. az utolsó Fekete Péteren volt ilyen hangulat, tényleg nagy élmény volt!
Előzmény: ColinCrazy (767)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.02 0 0 769
A koncerten is voltál előtte? Az milyen volt?
Én is válaszolhatok? Attól függetlenül, hogy Hedge_hog válaszára én is kíváncsi vagyok!
Először láttam-hallottam a zenekart és úgy tetszett az egész, ahogy van, csak Oberfrank énekesi mivoltával nem vagyok kibékülve. Egyszerűen nem értem, hogy mikor mit énekel (még magyarul sem).
Fesztbaum Béci: Többször is elhangzott a többiek részéről, hogy ő a zenekar motorja. Látszott is, hogy beleéli magát a zenélésbe (pedig mi a háta mögött ültünk). Az ő hangját még meg is dícsérte valaki a társaságunkból (meglepetten figyelt fel rá, hogy milyen jó is az), akárcsak Polyák Lilláét.
A fő baja az volt a koncertnek, hogy rövid volt, mindössze 1 órán át tartott. Közben mindenféle színészgyerekekben (=színészek gyerekeiben) gyönyörködhettünk, amint produkálták magukat a zenére. :-) Néhány színész tehát már itt is feltűnt, nemcsak este a nézőtéren.
Előzmény: Ganimedes (764)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.02 0 0 768
Én ma megyek dokihoz, még nem tudom mikor kell drukkolnotok, de most ahhoz szoritsatok,hogy a kórház ne a 21. hétre essen, mert akkor 3 szinházat is ki kell hagynom. :(
Ne bizony! Én egyértelműen szorítok!

Az irtam,hogy P.CS-nek van egy tetkó a jobb vállán????
Kezd érdekes lenni a dolog... Persze jobban érdekelne, ha máson lenne (nem szeretnék konkrét személyeket megnevezni, egyszerűen csak tetszik a tetkó, PCs-től függetlenül).

Előzmény: ananova (756)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.02 0 0 767
Mivel nem együtt ültünk, talán az én élménybeszámolómat is elfogadod.
Már a kezdet is hihetetlen volt: megjelent a színpad felett hatalmas számokkal, hogy 500., és a közönség éktelen sikításba kezdett! Azt hittem, úgy maradunk egész estére! :-)
Nyilvánvaló elfogultságomat bizonyítja, hogy ezúttal minden szereplő tetszett, a pacit és Artúrkát, a papagájt is beleértve. ;-) A mellettem ülő Orshe már előadás közben rákezdett a visítozásra, ha más nem is, ő biztosan köszöntötte a szereplőket a maga módján.
Édes volt, hogy Süni állandó kérdésére (Semmi taps?) ezúttal kórusban skandálták a többiek: "Szép volt, Süni!" Ugye így volt? És ugye ez tényleg nem szokott lenni? Nézd el nekem az esetleges tévedéseimet, mégcsak most láttam harmadszor! (De 19-én újra megyek!)
Annyira nagyszerű érzés volt, hogy az előadás végeztével az összes egykori szereplőt láthattuk együtt a színpadon és elénekelhettük velük a Szilvásgombócot! Előtte és utána állva tapsoltuk őket és visítoztunk, ahogy a torkunkon kifért. Én többször elszédültem és a végére el is ment a hangom, de szívesen végigcsinálnám az egészet újra akár már ma! Az előttünk lévő sorban egy kisfiút felállítottak a székre, hogy jobban lásson az álló tömegben. A füleit kénytelen volt befogni a kezeivel, mert félő volt, hogy megsüketül tőlünk. Szegényke...
Nagyon sajnáltam, hogy vége lett, folytattam volna az ajnározást kifulladásig. Ma már köszönetet mondtam az eséért Artúr, Gábor és Béci honlapján. Éljen büszkeségünk, a Padlás!!!!!
Előzmény: hedge_hog (755)
Ganimedes Creative Commons License 2002.05.02 0 0 766
Holnap megyek Bűn és bűnhődést nézni a Kamarában. Annyira dicsértétek, hogy megjött a kedvem hozzá, pedig a Vígszínházas feldolgozás nagyon elvette a kedvemet ettől a darabtól, annak ellenére, hogy a Víget imádom, de ez az előadás nem sikerült.
Szóval remélem tényleg annyira jó lesz, mint ahogy írtátok, majd beszámolok a véleményemről.

Üdv!
G.

Ganimedes Creative Commons License 2002.05.02 0 0 765
Szia ananova!

Szorítok, hogy minden rendben menjen Veled és hogy egy színházat se kelljen kihagynod!

Minden jót!
G.

Előzmény: ananova (756)
Ganimedes Creative Commons License 2002.05.02 0 0 764
Szia hedge_hog!

Biztos varázslatos este volt!
A koncerten is voltál előtte? Az milyen volt?

Előzmény: hedge_hog (755)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.02 0 0 763
Ugye megérted, ha ezúttal nem mondom azt, hogy szívesen? :-(
Előzmény: lylyke (754)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.02 0 0 762
Hú, én majd egyszer szeretném megnézni a Szentivánéji álmot, de ahhoz társaság és szállás kell. Mindenesetre jó tudni, hogy Szegedre is van kapcsolatod! :-)
Előzmény: csin (752)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.02 0 0 761
Kulka miatt egyébként is szívesen megnéztem volna egyszer, de a pozitív ajánlás igazán jólesett! :-)
Előzmény: LAVINIA (751)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.02 0 0 760
Persze, hogy hülye vagyok és elfelejtkeztem korábbi tervemről: (színházban is) elfogadható öltözékben megjelenni a mai napon a munkahelyemen. Akik ismernek, tudhatják, hogy oda sem szoktam kiöltözni, na de farmerben, csíkos pólóban és kekizöld szögecses talpú vászoncipőben még én sem állítanék be színházba (hacsak nem jegyet venni mennék). Szóval ez alkalommal sajnálattal lemondok a kecsegtető ajánlatról. Érezzétek jól Magatokat, akárhányan verődtök is össze!
Tegnap éjfélkor értem haza a Padlásról (22:40-kor indul az utolsó vonatom hazafelé, színház után csak azt érem el), de a felfokozott hangulatnak köszönhetően csak 2-kor tudtam lefeküdni. Elaludtam, de még így sem aludtam ki magam. Szóval még erre is foghatnám a távolmaradásomat, ha feltétlenül okokat szeretnék keresni.
Előzmény: csin (747)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.02 0 0 759
Ha kérhetem, szólíts inkább CC-nek! Azt már megszoktam. (A Colinról mindig az jut eszembe, hogy esetleg fiúnak néznek.)
Előzmény: PDF (746)
Ganimedes Creative Commons License 2002.05.02 0 0 758
Szia PDF!

Én is együttérzek Veled! Kitartást!
Aztán jöhetnek a gondtalan színházi esték! Majd egyeztetünk!

Üdv!
G.

Előzmény: PDF (727)
medvemacs Creative Commons License 2002.05.02 0 0 757
Halk és orcátlan kérdés: nekem is tudnál 29-ére 1 Sóska-jegyet szerezni? Eredetileg ColinCrazyékkel mentem volna, csak lemaradtam a jegyrendelésről. Előre is nagyon köszönöm!
Előzmény: csin (740)
ananova Creative Commons License 2002.05.02 0 0 756
Jó reggelt!

21-re, nekem 3 db kéne :) Minimum :))

Tegnap Frenki és Dzsoni iszonyat jó volt megint, ey zavart csak, illetve kettő, hogy a fél fenekem lelógott a padról :(, és hogy az előttem ülő kockásinges állandóan izgett mozgott.
De a darab + a szereplők megint remek volt :)

Én ma megyek dokihoz, még nem tudom mikor kell drukkolnotok, de most ahhoz szoritsatok,hogy a kórház ne a 21. hétre essen, mert akkor 3 szinházat is ki kell hagynom. :(

Az irtam,hogy P.CS-nek van egy tetkó a jobb vállán????

hedge_hog Creative Commons License 2002.05.01 0 0 755
Voltatok ti is 500. Padláson? Meséljetek, hogy tetszett! Én nem találok szavakat, hihetetlen este volt... előre a 600 felé!!!
lylyke Creative Commons License 2002.05.01 0 0 754
Jaj szegényemet, de sajnálom. Remélem, egyszer azért még megkapja az élet legszebb ajándékját.:)))))
Köszi mégegyszer!
Előzmény: ColinCrazy (694)
Magyar Virág Creative Commons License 2002.05.01 0 0 753
Azért köszi!
Előzmény: csin (752)
csin Creative Commons License 2002.05.01 0 0 752
Sajna fehérvárra pont nincs kapcsolatom. Vidékre Sopronba, Szegedre, és Gyulára van kapcsolatom.
Esetleg próbáld meg (már ha bp-i vagy, vagy ha jársz bp-en) a Ticket Expres jegyirodát. Ők sok jegyet forgalmaznak, sokfelé az országban.
Előzmény: Magyar Virág (750)
LAVINIA Creative Commons License 2002.05.01 0 0 751
Sziasztok!
Van egy nagyon jó ajánlatom:ha tehetitek nézzétek meg a Csehov szerelmeit az Új Színházban.Kulka János és Györgyi Anna a két főszereplő.Csodálatosak benne mindketten!Tényleg elröpítenek egy másik világba,ahol még egészen másként jelenik meg a szerelem.Sokkal tisztább,szenvedélyesebb és titokzatosabb.Nem tudok elég kifejezően írni róla úgyhogy be is fejezem.Szóval,ne hagyjátok ki!!
Magyar Virág Creative Commons License 2002.04.30 0 0 750
Csin!

Nekem kellene 3 jegy a székesfehérvári Vörösmarty Színházba a Legyetek jók, ha tudtok c. előadásra május 17-ére. Tudsz szerezni nekem jegyeket? Nagyon megköszönném, mert azt mondták, hogy már elfogytak a jegyek. De csak akkor érdekel a dolog, ha nem túl rossz helyre szólnának a jegyek. Előre is köszi! Írj, ha valahogy tudsz segíteni!

Üdv: Virág

Előzmény: csin (748)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!