Szeretnék segítséget kérni! Keresek egy filmet amit kb 2000 körül adtak az HBO-on.
Szerintem olasz film! Egy vidéki falu életét mutatta be ami eléggé le volt lassulva, majd egy közlekedési tábla áthelyezéssel egy busznyi lányt kellett elszállásolni. És ettől fogva minden a feje tetejére állt! Mindenki szerelmes lett a lányokba. Mindig tréfálták a zöldségest hogy van-e kaparós sorsjegy! Majd ezután jól megdobálta zöldséggel!
Sajnos már nem elmlékszem a film címére! Aki tud kérem segítsen!
Nagy reményeket fűzök ehhez a topichoz, csak emiatt regisztráltam. :-)
Szóval, már jó ideje gondolkodom egy címen; a filmet közel 20 éve láttam. Amire emlékszem a tartalmából: két figurába - akik vagy ejtőernyősök, vagy kaszkadőrök (talán inkább az utóbbi) - beleköt néhány nagydarab, szakállas motoros. A két srác abszolút átlagos testfelépítésű. Pillanatok alatt leverik őket, és az egyiknek a támadók vezére egy harapófogóval kihúzza a két felső szemfogát. A balhé a kaszkadőrök barátnői miatt tört ki. Az egyik motoros ráveti magát valamelyik csajra, teleszívja a mellkasát levegővel, és azt mondja: "Most megmutatom, milyen az igazi férfi..." Hát ennyi.
Kb 2000-2003 körüli gyártásra tippelnék, talán skandináv, vagy holland, vagy belga, független filmnek tünö darab.
Tipus: misztikus, dráma, komédia (kis részben)
A történet egy fiatal párrol szol, akik egy erdei kis házban szállnak meg egy idösebb szakállas csávonál. A tulaj felajánl a feleségnek egy böröndnyi pénzt ha megtesz neki valamit, de már nem emlékszem hogy mit. Megkapják a pénzt, aztán történik valami szürreális, van egy patakpart is a ház közelében (ahol valamelyikük meztelenül fürdik?)
Van egy film amit gyerekkoromban láttam (az olyan 25 éve lehetett): kb. a '60-as évekből lehet és arról szól nagyjából, hogy van egy sorozatgyilkos aki beférkőzik egy családhoz és a család kislánya (akinek talán nincs apja és a gyilkos az anya barátja) az egyedüli aki rájön, hogy ez a fickó gyilkos. Amikor a gyilkos is megtudja próbálja a kiscsajt is eltenni láb alól (arra a részre emléxem amikor talán a tengerbe akarja fojtani)... és most jön a fő dolog amiből talán eszetekbe is jut, hogy melyik filről van szó (lehet, hogy Hitchcock alkotás ?)- miután gyilkol a fickó mindig a család lakásában bújik el egy lyukban, ami a nappali szoba közepébe van vágva. A végén is odabújik és miközben keresik a kiscsaj könyörögve mondja, hogy húzzanak oda egy nagy szekrényt ahol a gyilkos rejtőzködik - a gyilkos többé nem tud kijönni és megfullad. SEGÍTSÉGETEKET TOVÁBBRA IS KÖSZÖNÖM !!!
Sziasztok, ismeri valaki a Gondolkodó robotok c filmet? Régen láttam, talán a 80-as években volt 1x a TV-ben. Eléggé horrorisztikus volt. Emlékszem, hogy volt egy robot kutya ami 220-ról müködött és úgy lehetett leállítani hogy ki kellett húzni a konnektorból a dugót, csak hát az meg a kutyaházban volt... Valami elvetemült feltaláló csinálta a robotokat. De nem emlékszem pontosan. A fö történet pedig már teljesen kiesett... Gyerekkoromban láttam... Meg asszem, voltak falon is járni tudó pókszerü robotok is amelyek vadásztak emberre és méreginjekciót szúrtak az áldozatba, ha elkapták. Látta valaki ezt a filmet? Ismeri valaki? Hol lehet megszerezni/megnézni? Üdv, sanyi
Esetleg emléxik még valaki arra az Ausztrál (vagy új zélandi?) filmre, amelyikben néhány fiatal lakik együtt albérletben és nincs pénzük fizetni, amikor pedig jönnek a háziúr behajtói, arra hivatkoznak, hogy a főszereplő srác pont most írt egy novellát a Penthouse-nak, amelyik bevétele pont fedezi majd az eddigi tartozásukat. A végére szétverik az egész házat, de a novellát valóban megveszi a Penthouse. Jellegzetes momentum, hogy a srác kizárólag írógépet használ és nem számítógépen szövegszerkesztőt, mivel szerinte Hemingway is ezáltal lett zseni :) Sz'al ennek a filmnek a címe érdekelne... Előre is köszi!
És még egy utolsó. A Mozgó célpont című filmet is keresem. Arról szólt, hogy egy srácot elküldtek nyári táborba, de ő hazaszökik, mire nem talál otthon senkit, sőt talán a lakás is ki van pakolva. Mint kiderül, apukát tanúvédelmi programba vonták, s a srácért is mentek este, csak ő elszökött ugye. Ő keresi a családját, őt keresi a rendőrség, valamint egy bérgyilkos is, aki szintén meg akarja találni a családot.
Végül, régen láttam egy filmrészletet, ahol nagyobbacska rovarok vonultak, s mindent elpusztítottak, ami az útjukba került, mire a főhősök bemenekültek egy elhagyatott emeletes házba, de a rovarok átrágták magukat a betonon. Tudom, hogy kevés infó, de mi lehetett ez?
Ha eljő a holnap (If Tomorrow Comes, 1986): 3 részes amerikai filmsorozat, Sidney Sheldon regényéből, Tom Berenger és Madolyn Smith főszereplésével. - A királyi tévében ment 1987 tájékán. Az 1. rész érdekelne, a 2., 3. megvan VHS-en.
Másrészt érdekelne egy film (valamint a címe). Még gyerekkoromban láttam, talán fantasy lehetett, s arra emlékszem belőle, hogy a csapatban volt egy fickó, aki iszonyatosan gyorsan tudott sorozatot lőni számszeríjjal.
Valamint érdekelne még egy film, Mother lode (magyarul, ha minden igaz Arany és szenvedély) Kim Basinger, Charlton Heston, s Nick Mancuso főszereplésével. Régen nagyon tetszett, s a vége tiszta para volt.
Sziasztok! Egyszer már kaptam itt segítséget, hátha most is szerencsém lesz... Egy film címét szeretném megtudni, de csupán a sztorira emlékszem. Arról szól, hogy egy banda egy nagyobb (értékű) rablást akar csinálni, de mivel a szajrét tulajdonképpen más rablók elől (is) lenyúlják, be kell biztosítani magukat. Azt találják ki, hogy egy másik társaság megcsinál egy kissebb, mondhatni piti rablást amíg ők a nagyot csinálják, majd odamennek a kis balhé helyszínére és felvállalják, hogy ők az elkövetők. Csak éppen kis hiba csúszik a dologba, mert megölnek valakit, és a tét már gyilkosság. Ha jól emlékszem, valamikor a 70-es évek elején láttam, és még az is rémlik, hogy valami ügyeletes szépfiú játszott benne. Rémlik valakinek?
Egy film címét keresem, amit régebben láttam. Talán valaki emlékszik rá:
A film a XIX/XX század fordulója környékén játszódott Amerika valamelyik eldugott hegyi vidékén (Apalach?). A főszereplő egy népdalgyűjtő nő volt, aki a hegyek között egy kis iskolában tanított. A környéken fedezte fel a helyi csodás népzenét, amit gyűjteni kezdett.
A csodás dalok miatt maradt meg a film, illetve ezek egyedi előadásmódja miatt.
Sziasztok. Hiába keresem sehol sem találom. Hogyan tudnék hozzájutni ehez a filmhez? Gyulladáspont (Flashpoint) William Tannen rendezte 1984 Kris KristoffersonTreat Williams. Valamikor 1988 körül adta az HBO.
Július 31-én 20.00-kor nyomják a Kihajolni veszélyes-t a Filmmúzeumon! Tudod rögzíteni? Nálam nincs ez a csatorna és nekem is nagyon kellene ez a film! Írhatsz privátban is a neverjrkukacfreestartponthu címre is.