Ilyen tekerős csodákat Bartha Ágostonnál (alias Gramofonos) láttem. A HIX-re irogat rendszeresen min gramofongyüjtő és svájci utcazenész. Lenyűgöző darabjai vannak.
Tündi-bündi vagy! De akkor még nem tudtam, hogy az én komám Zinger tipusú gyalura ácsingózik.....Ez csak a múlt héten derült ki.. Persze Dewill barátunk is fejébe vette, hogy kurblisat szerez, ha addíg él is, úgyhogy lehet, hogy két olajozókannát kell majd beszerválni.... :))))
Te spcacc! Mé nem mondtad, hogy kellene amikor lent voltatok!? Tudtam volna adni 1dl-est, 3dl-est vagy 0.5l-est. Szépen felpolírozott réz olajzókat. Azóta elajándékoztam. Csak az 1dl-est tartottam meg. Varrógépek, finom csapágyakhoz nagyon baba. :))
Magam elé képzelem komámnál a csendéletet: Garrard 401 melette az asztal sarkán egy olyan régimódi olajozó csőröcskével, a fülén kis pisztolyravasz, amivel az olajt lehet pumpálni.... csak honnan szerzek én olyat..... rézbúl se rossz, de alpakkából az igazi!
Nem... Ez egy SP25, ezen kívül egy Zero 100-am van. De mit akarsz a 301, és a 401-el? Tudtommal nem vagy gyüjtő, és ezek -bár gyönyörű, legendás darabok-, inkább múzeumba valók, nem hallgatni! /szvsz!/ Igaz, szép pénzt kérnek érte, ha jó állapotban vannak...
Szinkronizálni kéne, oszt csoportosan kimegyünk, átszitáljuk a sufniját, meghalgassuk amit kell... Ha Garrard van ott, tanálunk mi mást is... Több szem többet lát....