Az ABb, Bb és az Árpád süket végén olyan pici a vezetőállás, hogy oda a motorvvezetőn kívül más nem nagyon fér be. A hangos vége kicsit tágasabb, de táncolni ott sem nagyon lehet. Viszont nem kell némának lenni, mert beszélgetni azért ott is lehet, legalább is nekem eddig még mindíg sikerült.
"valami rendszabály mindenféleképpen kell, és a vezetőálláson utazás valószínűleg hivatalosan is értékesítve lesz" Helyes! Más eseményeken azt tapasztaltam, hogy a legrégebbi haverok meg a legnagyobb kamerával rendelkezök beveszik magukat oda egész időre, másnak esélye sincs...
Ez le lesz korlátozva. Az elején kell nyilatkozzon mindenki, és leosztjuk a vezérállás használatáért elkérendő km-enkénti 40 Ft-ot az érdeklődőkre. Mindenki annyit utazik, amennyit kipenget, kivéve, ha több igény lenne. Ez esetben egyenlően osztjuk el a km-eket.
A 40 Ft-ot pedig onnan szedtem, hogy elosztottam a kéregjegyek legyártásának költségét 250 km-rel. Így nekem sem kell ráfizetnem :-))
Na jó, ez persze nem véresen komoly, de valami rendszabály mindenféleképpen kell, és a vezetőálláson utazás valószínűleg hivatalosan is értékesítve lesz, mégha nagyon alacsony díjjal is, egyéb szempontok miatt...
Az eddigi visszajelzések alapján azért nem akar mindenki a motorkocsiban utazni. De ha másképp nem megy, akkor félidőben cserélünk. Valahogy meg kell oldani a dolgot, hogy diszkrimináció mentes legyen. Max, ha csak 10-15 főről van szó, akkor kisorsoljuk a rotációt :-)
Úgy néz ki, hogy 9-kor, de végleges menetrendet holnapra ígértek.
Kiküldtem az érintetteknek, de íromide is: 8.50-ig osztjuk ki a részvételi jegyeket és 8.55-kor bezárjuk az ajtókat, úgyhogy kérünk minden résztvevőt, aki a Nyugatiban száll fel, hogy ne az utolsó pillanatban érkezzen!