Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Tapasztalatok, hibák, vélemény ezekről a gázriasztókról
Kedves Fórumozó, olvasó! Kérjük, hogy személyes adataid védelme érdekében emailcímedet ne hozd nyilvánosságra a fórum topikokban. Címedet nyilvánossá teheted adatlapodon, ahol azok érik el, akiket érdekel. Kéréseiddel mindkettőtök érdekében lehetőleg közvetlen emailben fordulj beszélgetőtársadhoz. Szakmai társak és rajtuk keresztül kiegészítők keresése lehetséges. Kérjük, tartózkodjatok ebben a topicban a kettős felhasználású eszközök átadásának nyilvános közlésétől. Köszönjük!
Kipróbáltam gázzal a GRP-met (Umarex 80 mg CS). 1 et lőttem, de el is akadt :(( Persze lehet,hogy fegyvermesterhez kellene vinni,mert riogatóval jól műxik. Talán ki kellene próbálni a pepperrel is, hátha azzal jól müxik. Ja és nem szeretnék egy ilyen CS-t sem az arcomba kapni, elég volt csak tisztogatni a fegyvert,hogy jusson némi anyag rám is :)
Nem egészen. Csak én realista vagyok : játszani-nyalogatni-örömködni-pukkantgatni GRP , praktikusan cipelni-neadjuramhasználni revkó. De eddíg csak a HW-88 alu nikkelben. Eddig azt hittem, hogy a felülete is alu, most mutatták hogy mattkróm. Igaz, majdnem 43 E.
Ha az összes kivetési hiba túlnyomó többsége egy-egy szar patronra vezethető vissza, akkor ez meg nem csak a GRP-re vonatkozik, hanem minden gázos öntöltőre is. Volt viszont ma a kezemben egy tényleg szimpatikus revkó a Gunban : a nikkel HW - 88 -as.
"A kérdés pedig az,hogy meg tudják e csinálni és hogy érdemes e foglalkozni vele."
A FEG nem fogja a tapasztalatok szerint, de lehet, hogy azota megjavultak, d eketlem, mert akkor eleve odafigyelnenek a gyartasra.
Lehet polirozgatni, de az eredmeny (valoban megbizhato mukodes) nem garantalt. De tokmindegy, onvedelemre eleve forgot kell venni, ezek elsosorban jatszani valok, meg, hogy elmondhasd, hogy van full acel gazstukid.
"Ismerve az MKH munkáját, nem hiszem, hogy különleges igyekezet/figyelem kell ahhoz, hogy elfogadjanak ott bármit is, ami kicsit is úgy néz ki mint egy fegyver és kézbevételkor nem esik rögtön darabjaira."
IMHO ha fizetsz, akkor nyugodtan szet is eshet. Az egesz csak egy ujabb adonem, mely a fegyvertartokat (gyartokat) sujtja:-))
Ismerve az MKH munkáját, nem hiszem, hogy különleges igyekezet/figyelem kell ahhoz, hogy elfogadjanak ott bármit is, ami kicsit is úgy néz ki mint egy fegyver és kézbevételkor nem esik rögtön darabjaira.
Csipkedje is magát mindenki, aki ilyet akar, mert amikor rákérdeztem a fegyvermester bácsira a --- most már FégŐr --- Kft-ben, hogy csak én fogtam-e ki egy szerencsés példányt , azt mondta hogy ez a széria az MKH miatt különleges odafigyeléssel készült. De még így is érdemes több darabból választani.
"a GRP-k hanyag, szarfaszú összeillesztéséből adódik.... ...hát, olvastam én 1999-es értekezést Gvass, a net-gunner aláírással, ami szerint a GRP-9 a világ egyik legjobb gázriasztója ......."
Es mondjad, csak ismered a naptarat?
Mert miylen datum is van? 2005.
Na, akkor a ket szamot ki kellene vonni egymasbol (2005-1999), es megkapod, azota hany ev telt el.
Es, ha ehhez meg hozzaveszed, hogy a FEG hanyszor volt (van) kozben csodhelyzetben, es mekkorat sullyedt a minosegi szinvonal, akkor lathatod mi valtozott.
1999-ben nem lathattam a jovobe, hogy ezek a kretenek a legpiackepesebbe valo termekuket is szepen el tudjak baltazni hanyagsagbol.
Mint szamtalanszor jeleztem: nem a GRP-vel van bajom, mert van egy nekem is, hanem abbol, hogy nem kepesek megbizhatoan, jo minosegben elolallitani az immar elegge huzos araert sem.
....a GRP-k hanyag, szarfaszú összeillesztéséből adódik.... ...hát, olvastam én 1999-es értekezést Gvass, a net-gunner aláírással, ami szerint a GRP-9 a világ egyik legjobb gázriasztója .......
"Ne cikizz ki, én úgy látom, hogy a rámpa van meg a megmunkálásnál előbb, azután átfúrják a csőfészket és a pontatlanság miatt ennek a furatnak a vége adja a gödröt. "
Mindegy hogyan "allitjak elo", NEM szabadna ott lennie egy ontolto (gaz)pisztolyon.
Ne cikizz ki, én úgy látom, hogy a rámpa van meg a megmunkálásnál előbb, azután átfúrják a csőfészket és a pontatlanság miatt ennek a furatnak a vége adja a gödröt. A szépségét meg nem a manufakturális megmunkálásra értettem, hanem a tok ferde vonalvezetésére, ami egyedül a FÉG sajátja. Előre is kösz az új garjegyet.
Ne becsüld le a veszélyt. Lehet, hogy nem a szán megy a fejedbe, "csak" a hüvelyből leválló rézdarab a szemedbe.
Középiskolás koromban (15-16 év) nagy vegyész voltam. Én is azt hittem, hogy velem nem történhet semmi. Aztán egyszer Honvéd Kórház égési osztály lett a vége a kezemben durrant anyag miatt.
Okos ember a más kárán tanul. Ismétlem, nem akarok nevelni senkit sem, szabad országban élünk. De Gvass ebből él, látott már sok csodát. Nem véletlenül írja, amit ír.