Ideiglenesen meg tudod pöttyözni pillanatragasztóval, de nem fog sokáig tartani. Sztem nem ez csinálja a nehézi indulást, legalábbis nekem jó membránnal és rosszal uúgy indult.
Van egy aprilia leonardo 150-es mocim,ami hidegen nagyon nehezen indul.A karburátoromban a gáztuskó membrán lyukas,kérdésem,hogy okozhatja e a nehéz ,hideg indulást?Ha vkinek esetleg van ilyen gáztuskó membránja egybe, kérem írjon,vagy ha esetleg tudna megoldást erre a problémára?! Előre is köszönöm Fecó!
Igen lehet de ezt mondtam is mit kell megnézni.karbit szétkell kapni és megnézni minden rendben van e benne.Membrán nincsen e kiszakadva nincsen e benne viz.A légszürö összekötö gumi ne legyen szakadt ha szakadt akkor csere.Üdv
Hali kösz a választ kérdezném még a gyujtás most kapott új gyertyát kábelt pipát és nem változott.hogyan tovább? lehet ijesmi kapkodás üz anyag ellátási gond miatt is?
A vizpumpa csere az jó.de h a szelephimba eltört na az már érdekes.Az csak ugy nem törik el ott akkor valami ellég durva behatásnak kellett történie.Még soha nem láttam magátol eltört szelephimbát.Már olyat h bele vert a szelep a dugoba vagy megragadt a szelep a vezetöbe.Igy nem tudok okosabbat mondani most már látni kéna.De egyet elmondhatok bontottan nem olyan vészes a hibba ára de ujban huha nem semi.Üdv
Nekem 150 leom van.De én is szeretnék majd egy 250 leot de sajnos nem találtam annó.De most már ez van.Talán majd egyszer eltudom cserélni.Tudod 250 leoba japán blok van szoval a yamaha alatrészeket is bele lehet tenni szoval nemkell megilyedni ettől.Én nem néztem utána 250 leohoz mi mennyi lenne nagykerben.Üdv
Akkor én is beírom az ajánlatot amit kaptam a 250-eshez:
dugattyúszett (dugó, gyűrűk, csapszeg, zégergyűrűk), utángyártottként 29.250,- Ft, van raktáron - főtengelycsapágyak+szimering készletben 14.325,- Ft, jelenleg kifogyott, kb. 2 hét múlva érkezik - tömítéskészlet, utángyártottként 6.200,- Ft, van raktáron - vezérműlánc (japán) 12.345,- Ft, van polcon - vez.műlánc feszítő, eredeti aprilia alkatrészként, csak rendelésre hozható 45.200,- Ft - vez-műlánc vezető felső, eredeti aprilia alkatrészként, csak rendelésre hozható 23.550,- Ft - vez.műlánc vezető alsó, eredeti aprilia alkatrészként, csak rendelésre hozható 21.450,- Ft (bruttó kisker árak)
Még fogalmam sincs mi kellhet az enyémhez csak kérdeztem előre ezt-azt. Ha mákom van nem kell főtengely meg vezműlánc feszítéshez semmi. Majd bontás után kiderül...
Üdv! A szij mérete 18.8X816 a görgő meg benne 9.5 g és 20x17.Karbi körül lehetnek bajok pl szakadt a membrán a karbiba vagy a légszürő összekötö gumicső szakadás.A gyujtás is érdemes megnézni.Üdv
hello valaki tudna segiteni egy aprilia leonardo 150-esem van most vettem de van kis gondja szépen indul van alapjárat negyed gázon szépen húz de!! mostjön a gond amint nagyobb gázt adok ojat csinál mintha levenném a gyujtást egy pillanatra meg vissza raknám és ahogy gyorsul közben is ezt csinálja.kapkod.ja és lenne még egy kérdésem:mien méretű ékszíj kell rá?és mekkora görgők hány gramossak és mien méretűek? Köszönöm a választ.
Halli!Eből csak két dolog volt bontott egyébként a henger és a fötengely ezek viszont nagyon jó állapotban voltak.Na félj én is kereségel eleget mire meglettek a dolgok.Üdv
Üdv! Én tegnap raktam össze a leomat.Felsorolom mi mennyi volt és mit cseréltem.20 a fötengely 20 a henger 13 a fötengely csapágy 4.5 a vizpumpa akkor 8 volt a teljes tömitésszet a motorhoz 26 volt a hengerfej felujitás.Még jó h szerelőre nem kellett költenem mert én is az vagyok.SZoval nem olcsó egy generál.Üdv urak
Na én most pihentetem a leomat. Amég nem lesz pénzem megcsináltatni :D. Összedobtam ujbola kis piaggio zipemet(kis tuning) most el visz az is. Valakinek valami fejlemény?? :)
Üdv az h nincsen juk a variátoron semmit nem jelent.Valaki cserélte egyszer a variátort ennyi.Nekem is pollini van rajta és nekem sincsenek ott ugymond lukak.És minden évben voltak a bloknál változtatások de a fő egységek ugyan azok mind cserélhető mindel.Üdv
oks. egyébként még anyi külömbséget észre vettem , hogy a hajtásnál akülsövariátor tárcsán van 2 lyuk, hogy meg tud valamivel fogni mikor lazitod le az anyát a főtengelyről.. na most az anyémen nincs ien lyuk, csak a hőtö lapátok. stb :D
Ne az olajszürő számát nézd mivel minden egyes olajszürő gyártó más és más számot használ.Ha leod van és 150-es akkor biztos h ugyan igy fog kinézni mind.Üdv
hm... vajon a képen a blok ugyanaz mint az én blokkom?? mert ebbe másféle olaj szürő van, enyémbe hf 185 ös ebbe meg valami ox 129 vagy mi. nem tudom h van e jelentösége. nekem 2003 as leo 150 st-m van