Nyugi nem hiszünk :-) Az első sorából fel lehet ismerni, de legfőképpen e helyesírási hibákból. De nem baj, én is szeretem a bohócokat :-))
Egyébként nem kell kirakni, mert egy másodperc alatt úgyis átlátunk a szitán, másrészt pedig ingyen szórakozunk :-))
Túl sok az egy sorra vetített helyesírási hiba, kibújt a szög a zsákból :-PP
Kipróbálhatná banyaielete topiktárs az újságírást, ott hasonló kaliberű írni nem tudó figurák vannak...
"Látom itt ment a humorfesztivál banyaielete vezénylésével. Én leszek az új elnök. A humorfesztiválnak vége, állítsuk vissza addig az időt (értelmetlen)miután banyai, beharangozta ezt a fórumot. most több komolysággal, kezdjük el élőről a munkát hecc, illetve poénok nélkül. Én (fölösleges) kérek öt jelentkezőt a történetkutató ligába és kérnék (szükségtelen a feltételes mód használata) nyolc jelentkezőt szerelőnek. A pénzszerzést bízzátok rám, a vontatást pedig egy haverom, fogja elvégezni. Aki 250 Ft.-ért fölvállalta. Most több komolysággal kezdjünk inkább a villamosokra koncentrálni.
Nos már írtam "Már csak azért mert pont ezekbe a kérdésekebe bukott bele több nosztalgia járat kezdeményezés!" Nem véletlenül írtam nem egy egyesület és baráti társaság kezdett neki a dolognak! (Én is benne voltam nyakig az ilyesfajta kezdeményezésekben)
És amíg más európai nagyvárosokban müködő dolgok vannak az Budapesten nem működnek mert Magyarok vagyunk! És nem engedünk semmiből sem! (Sk tapasztalat)
Nem tudom menyire vagyok a téma szakértője! De 1. egy vasút vonalon kell felső vezeték! 2. kell 600v egyenáram 3. oda kell csalni az embereket mert csak ezért nem jönn anyi ember ami kifizetödő lenne!
Szóval a kérdések: 1. A BKV zRt ade pálya használati engedélyt? 2. Ki és hogyan foglya karban tartani a jármüveket? 3. Hol lesznek tárolva a villamosok ahonnan könnyen ki lehet adni a nosztalgia járatot? 4. Ki fogja a kocsikat veztni? 5. Meik biztosító vállal garanciát érte? 6. A világon mindenhól a vakvezető kutyát dijmentesen utazhatnak a gazdijukkal együt itt miért nem? 7. Honnan lessz müködési engedély mert azt nem olyan egyszerü beszerezni?!
A kérdéseimre feltétlenül várok normális válaszokat! Már csak azért mert pont ezekbe a kérdésekebe bukott bele több nosztalgia járat kezdeményezés!