Pénzverdei, Pv vasútról minden jöhet, történelmi leírás, adok-veszek, képek, stb...
Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése, itteni beazonosítása (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
Nekem van egy csomó sín, két kocsi szétkapcsoló, egy Pannonia dobozban, aminek a fedelén már nincs rajta a címke (sajnos). Ha érdekel, megbeszélhetjük. abrokmiklos@gmail.com. Szívesen odaadom jutányos áron.
Fáj a szívem, mert ilyen doboztetőm sajnos nekem sincs még, amin meglenne - legalább ennyire - a korabeli ábra. Maga a készlet is nagyon szép állapotban van a képek szerint.
Még a dupláját is megérte volna nekem, de Péternél tényleg valóban jó helye lesz , gondos kezekbe került !
Gratulálok én a sikeres üzlethez !
ps: a lenti karácsonyi hangulatú kép a laptopon beállítva háttérnek azóta, hogy felkerült !
A párom is megcsodálta, hogy milyen klassz , hangulatos fotó !
Nekem a Karácsony kicsit még korán volt, s legutóbb a P mint PV helyett, amúgy is a B mint Bingnél tartottam, csak aztán nehogy balhé legyen az off-topik fotó miatt. Üdv!
Nekem középutas a véleményem erröl. Ha lenne két felesleges orosz kasztnim, akkor lehet tetszene egy ikerdízellé alakítás, amilyen az eredetije is volt. Viszont ezt a változatot nehezen tudom értelmezni, de hát izlések és pofonok...
Igen, igen ez az ami engem is nagyon elkedvetlenít. Mert jó az ötlet, de nem egy veterán járművön kell kísérletezgetni! No persze, ahol ilyen alapanyag bőven van, ott megtehetik.....
Csatlakozom Robihoz, már csak azért is mert ilyen régi vasakat nem minden nap lát az átlagember, és én személy szerint aki ismerem ezeknek a vonatoknak az üzembiztosságát külön dicséretre méltónak tarom a lelkesedésedet és kitartásodat, ami egy ilyen kiállításon szükséges ezekhez a régi vonatokhoz. Mondom ezt úgy mint aki vállalkozott már ilyesmire. Gyönyörűbbnél gyönyörűbb modellvasutas asztalokat láttam a Temofeszten de régi vasból azért kevés van maradjunk ennyiben...