Negyvenes éveiben levő hölgy,alkalmanként többféle "házimunkát" és egyebeket vállal egyedi munkaruhában.
Én a "munkájára" igényes,oda figyelő,ápolt,csinos nő vagyok,nyitott,és bevállalós.
Nem dohányzom és nem fogyasztok rendszeresen alkoholt.
( A szabadságomból nem engedek,így nem is költözöm oda senkihez illetve nem érdekel a barátnői és szeretői státusz sem.) . Ezt a "munkát" elsősorban bérért teszem,mert szükségem van a pénzre.
Jelentkezéseket óradíj és munkarend megadásával e-mailben kérek. harmanagyban@gmail.com
Annak válaszolok,aki szimpatikus és megfelelő bért ajánl cserébe.
telefont hétköznap csak este 18 tól - 21 ig tudom fel venni.
+36 31 321 1934
Naponta egyszer csak kora délután megyek az internet közelébe.
egyszerű, házias jellegű reggeli,ebéd,vacsora, készítést.
Hétvégi napokon, alkalmanként, BKV-val könnyen megközelíthető háztartásoknál, max. 4-5 órában azonnali kézpénzfizetéssel. Ár megegyezés szerint, nem órabérben.
ZUGLÓBAN takarítónőt keresünk hetente egyszeri takarításra. A lakás 3 szoba, kb 70 m2, sok gyerekjáték stb. Olyasvalakit szeretnénk, aki nem csak jól dolgozik, de viszonylag gyorsan is. A jelentkezéseket a verkaverka@gmail.com címre kérjük.
Budapesten: II. XI. XII. XXII. kerületekben +1000.-Ft kiszállási díjat kérek. Kis állat gondozás is szóba jöhet: etetés, fürdetés, takarítás, gazdi elutazása esetén felügyelet, stb. Bevásárlást is elvégzem, gyereket, nagymamát orvoshoz viszem, iskolából hozom, stb. Pontos, megbízható, becsületes nem dohányzó 47 éves nő vagyok. Hívjon bizalommal a fent leírtakon kívül is amiben tudok, segítek.
Budapest XXII. kerületi (Budafok) családi házba keresek pontos, megbízható takarítónőt mielőbb rendszeres heti takarításra. Preferált lenne a hétfői nap, de akár más hétköznap is szóba jöhet. A feladat minden helyiség takarítása, porszívózás, felmosás, portörlés, esetenként vasalás is. Az eddigi takarítónő általában 6-7 óra alatt végzett.
A jelentkezéseket a 77.judit@gmail.com címre kérem, referenciával. Kérem, hogy a fizetési igényt órabérben jelöljék meg. Próbamunka már a jövő héten lehetséges.
A híváslistámban valóban IX. 13-án 8.59-kor szerepel az Ön telefonszáma, de csak ebben az egy esetben. Több hívást erről a telefonszámról nem jelzett a telefonom. A többi érdeklődő elért, vagy visszahívtam. Elnézést, ha az Ön esetében ez elkerülte volna a figyelmem.
Még nincs meg a végleges döntésem, pár jelentkezővel a személyes találkozás is már megtörtént.
Amennyiben úgy gondolja, nyugodtan hívjon a megjelölt telefonszámon a részletek miatt.
Többször próbáktam a telfonszámot de nem vette fel senki:(( érdeklődnék, hogy aktuális-e még a munka? 6 éve foglalkozom magánházak takaritásásval állansó és alkalmi jelleggel.
Fiatal, káros szenvedélyektől mentes, megbízható lány vagyok; takarítást és/vagy vasalást vállalok magánházaknál, lakásoknál. Referenciával rendelkezem, jelenleg két helyen takarítok.
Hétfői és pénteki napokra keresem munkámat.
Szóba jöhet: Szilasliget, Kerepes, Kistarcsa, Örs vezér tere felé a hév vonalán,
Az óriási érdeklődésre való tekintettel kérem, többen már ne jelentkezzenek! A meglévők feldolgozása után 2-3 napon belül felveszem a kapcsolatot a választottammal.
Takarítást, mosást, mosogatást vállalok! Gyermek felügyeletét, valamint idős gondozásában szívesen segítek. Megbízható és munkájára igényes, állatbarát vagyok. Hétköznap 9 órai kezdettel részmunkaidőben Kőbányán és vonzáskörzetében. Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon, vagy írjon bizalommal.
Takarítási tippek-et adok amit szódabikarbónával lehet csinálni.
Szódabikarbóna a háztartásban: Takarítás Súrolószer: kevés víz hozzáadásával, súrolószerként kiválóan helyettesíti a modern vegyszereket. Szárazsampon szőnyegtisztításhoz: szórd be a szőnyeget szódabikarbónával. Hagyd rajta 15 percig, majd alaposan porszívózd fel. Kárpittisztítás: Szagok eltávolítására szórj szódabikarbónát a kárpitra, hagyd hatni, majd alaposan porszívózd ki a kárpitot. Felmosás: két evőkanálnyi szódabikarbónát oldj fel egy vödörnyi forró vízben. Tehetsz hozzá teafaolajat, ez fertőtlenít és az illatosít. Moss fel a szokásos módon – ugyanolyan tiszta lesz a lakás, mint bolti vegyszerrel.
Ha szeretnél több ilyet kapni akkor nézd meg ezt a web-oldalt: www.egyszeruentiszta.info
Takaritást Vállalok családoknál! akkár bejáronő ként is. mindent amibe a segitsegem kéri .megbiszhato Rugalmas,munkámra igényes, csalodást nem okozo. 38 év Nő vagyok. Reszleteket,telefonon,vagy személyesen. 1 proba nap Bisztos referencia. Edigi helyeimen is ez alapján Döntötek.
Le Írni mindent le lehet,igy nem írok többet. gyözödjön meg inkább.
Budapest 3. kerületi családi házba SÜRGŐSEN keresünk takarítónőt hosszútávra, heti 6 napra, beosztás megbeszélhető, 70.000 forintos fix bérezéssel és azonnal kezdéssel.
Jelentkezni: 0670-368-2277, este és hétvégén is hívható
Takarítónőt keresünk Budapestre ! Alkalmi munkára, nagytakarításokra, felújítások utáni takarításra, irodatakarításra! Elvárások: rugalmasság, pontosság, megbízhatóság, referencia/ha nincs nem gond/, nemdohányzó, életkori megkötés nincsen ! Bedolgozó takarító vállalkozás vagyunk, bejárónői munkáink is vannak,kölcsönös megbízhatóság után ezen állásokat is fel tudjuk kínálni.
Fényképes önéletrajzot, fizetési igényel, elérhetőséggel a következő email címre kérném:takarit.allas@gmail.com
Én szivesen jelentkeznék a munkára. Gál Emese vagyok, Szigetszentmiklósról. mindkét nap tudnék menni, de a kedd aktuálisabb lenne. Már foglalkoztam ilyen munkával. Ha bármilyen kérdése vagy vagy egyeztetni szeretne elér a következő telefonszámon:+36705039848