Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Talán Te vagy a topiklakó? Nagyon szépen köszönöm, hogy fogadatlan prókátorként védesz bennünket a saját barátaink ellen, de talán enélkül is meglettünk volna.
Mint topikgazda, kérném szépen e-mailben az itt már sokszor emlegetett hozzászólást, hogy megítélhessem, offtopiknak, vagy bántónak minősül-e. Köszönöm.
Már bocsánat, de azt a topikot én nyitottam. Pont azért, hogy ott cserélhessenek véleményt azok, akik nem elégszenek meg a hagyományos orvostudomány által kínált módszerekkel, és megoszthassák gondolataikat a rákgyógyításról, esetleg még kritizálhassák is azokat a dolgokat, amik nem tetszenek nekik. Ha ebben korlátozzák őket, akkor nincs értelme az egésznek. Győznek azok, akik belenyugszanak akár az orvostól kapott halálos ítéletbe is, akik letörik küzdeni vágyó embertársaikat. Sok embernek jelentett fogódzót az a topik. Miért baj, hogy van? Tumormarker nagyon sokat tett már másokért a szavaival és nekünk is örömet jelentett, ha tehettünk érte. Miért kell őt elvenni tőlünk? Kit zavar a létezése? Akinek nem tetszik a stílusa, miért nem hagyja ott a topikomat? Az az én topikom és én őt szeretem és visszakérem tisztelettel. Valamint az összes többi barátomat is. Köszönöm.
Az a moderator@ cím két éve nem működik, amit oda küldesz, senki nem olvassa. Jelenleg nincs közös moderátori postafiók. Csak még azóta nem bírták ezt az egyszerű mozdulatot elvégezni az Index illetékesei, hogy letöröljék az oldalaikról ezt a nem létező címet, a moderátorok meg már lusták mindig elmagyarázni. Esetleg felírhatnák a moderációs topicok fejlécébe.
Szeretném, ha valaki utánajárna ennek a témának és magába szállna a kérdéses modi.
Ki lehet tiltani, de attól nem oldódik meg a probléma. Sőt. A kitiltás egyenlő a beismeréssel. A sok ember kitiltása is egyenlő volt azzal.
Ez egy fórum. Egy hely ahol a különböző vélemények "összecsapnak". Olyan nincs, hogy csak azért kimoderálnak valakit mert valakinek nem tetszett amit beírt - ha az ONtopik és nem sérti más emberek jogait. De ha már egyszer elkövette ezt a hibát és kimoderálta, akkor legalább ne tiltson le egy egész topiknyi embert ha azok ezen kiakadtak.
Nem hiszem, hogy ezt jelentené moderátornak lenni. Kéne egy kis önkritika.
hát elvileg küldtem egy másolatot a moderator@-ra is... de ha van másik e-mail cím, oda is forwardolom... egyébként küldtem belőle a tartalomszolgáltatók egyesülete fórumokkal kapcsolatos részének meg néhány újságnak... ja és az összes rákszövetségnek stb.
Ezennel kérem, hogy a t. moderátorok bírálják felül a döntéseiket és KÉRJENEK BOCSÁNATOT AZ ÖSSZES ÉRINTETTŐL!
Milyen dolog a rákos betegeket / rákból gyógyulókat kitiltani a saját topikjaikból amikor SEMMI olyat nem tettek ami rombolná a topikot? Az összes beírás közérdekű volt.