Hát meglátjuk, most úgy gondolom kibírom:). (és én vagyok a gyenge láncszem kíváncsiság terén..)
Ha meg nagyon mutogatja, hát ez van:)), de azért 100%ra mi úgysem tudjuk/merjük megállapítani, dokit meg megkérjük h ne mondja (és ne mutogassa percekig:D).
Frissítettem a táblát. A jövőben, ha valaki megadja a meglévő testvérek nevét, születési dátumát, azt fogom beírni a táblába. Akik most szerepelnek benne, azok is természetesen megadhatják ezeket a pontosított, személyesebb adatokat. Ha nem akarják, akkor marad a számszerűsített nemekre osztott testvér mennyiség. :-)
És kibírjátok majd? Én is így terveztem, de egyrészt nem bírtam ki, másrészt látványosan mutogatta magát a kistöki, még az akkor 4,5 éves bátyja is kiszúrta az UH felvételen, hogy fiú lesz. :-)
Shaish, 28, célidő: aug 30., Szt. István kórház, harmadik gyerek (neme titok és az is marad, előttünk is), neve még nincs, eddigiek: 2006 Csaba, 2007 Boglárka.
Az egyik ismerősöm a 3. gyerekét várja. Már van UH is a dobogó szívű embrióról, de a tesztjei negatívok, akárcsak az előzőeknél. Egy másiknál ugyanez volt a helyzet.
Nekem két extra hosszú ciklusom volt (egy 60 napos meg egy 92), mindkettőnél negatív tesztekkel, de egyik sem volt babás. A második (92 napos) cisztás ciklus volt, azért lett ennyire hosszú.
Sziasztok!Tudom hogy még nem ezen az oldalon kellene irnom,de csak 1 kérdésem lenne,aztán huzok visszaa "felkészülés a terhességre"topikba.Szóval:Nincs köztetek olyan,akinek 2 hét késés után még mindig negativ volt a terhességi-teszt,és csak késöbb mutatott pozitivat?már 2 hete késik,4 teszt negativ,de amig nem jön meg,addig még reménykedek.köszönöm ha válaszoltok:andi.