Keresés

Részletes keresés

Pater Altenberg Creative Commons License 2010.11.29 0 0 295

Idegbeteg. Együtt a kettő már súlyos.

Előzmény: Törölt nick (291)
Pater Altenberg Creative Commons License 2010.11.29 0 0 292

Európába nem való moszkvai kisinas, bár az Ermitázsban (Pétervár) nem engedném be.

Előzmény: Droopy (289)
Pater Altenberg Creative Commons License 2010.11.29 0 0 290

M- Úr: idióta, távoznia kell.

Előzmény: :Snoopy: (282)
Droopy Creative Commons License 2010.11.29 0 0 289

Folyamatosan miniszterelnok urazta, de megnezheto a videon is. mar fenn van az indexen, a kocsog Szeretett Vezeto az elso valaszban csak a hazelnoknek meg a kepviselotarsaknak cimezte a valaszat

Előzmény: sesebese (269)
sesebese Creative Commons License 2010.11.29 0 0 284

Ezt nem tudom, de lássuk be, több mint vicces, hogy egy miniszter agyi képességeit csesztetve ekkora hüjeségeket írsz le.

Ennyi.

Előzmény: Törölt nick (278)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.29 0 0 283

Hja, meg illegitim is. Vagy az má' nem? 

Egyébként ha te mondod, biztosan. 

Előzmény: yoovan (262)
Pater Altenberg Creative Commons License 2010.11.29 0 0 281

Nem zavar, hogy Nullorbánod a padban ülve rángatja a vállát, és ki-be gombolkozik szünet nélkül. Biztos felvetted videora, nézd vissza.

Előzmény: Törölt nick (266)
Alsórákos_14 Creative Commons License 2010.11.29 0 0 279

Neked nem kell tudnod.....

orbánnak illene, hogy GY megszólítása is miniszterelnök úr.......

speciel emlékezzünk, hogy 2002-2010 közt nem volt gyakorló miniszterelnök akkor is elvárta hogy miniszterelnök urazzák.......

ha másoknak nem adom meg azt a tiszteletett amit magamnak megkövetelek akkor ugyi.... el lehet rajta gondolkozni......

Előzmény: Törölt nick (264)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.29 0 0 276

Hát tudod én is ismerek olyat a nagyvilágban, akitől egy udvarias megszólítást becsületsértésnek vennék.

Szerencsére még nem kellett találkoznom a Vitykával, a plexiállvány mögüli "Hölgyeim és Uraim"-nál meg nem figyelek oda.

Előzmény: Törölt nick (264)
sesebese Creative Commons License 2010.11.29 0 0 275

:-))

Előzmény: Törölt nick (272)
Derek Creative Commons License 2010.11.29 0 0 273

"de akkor OVI mégis fél ???"

Lehet, nem tudom, de en nem vagyok kulonosebben hive az orszagos nepszavazasoknak, azert kuldtuk oda a kepviseloket dontsenek ok,  engem meg ne zargassanak kulonosebben.Mas dolog egy helyi nepszavazas onkormanyzati, megyei szinten ott hive vagyok a bazisdemokracianak..  Masok a meretek.

Előzmény: Mr.Dream (268)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.29 0 0 270

Fél baszdmeg fél :)

Retteg, hogy 3millió embert érintő probléma esetén hogy lenne eredményes a szavazás :))))

Előzmény: Mr.Dream (268)
sesebese Creative Commons License 2010.11.29 0 0 269

Mert a te kis védenced következetesen elnök urazza...

Hagyjuk már!

Előzmény: Droopy (257)
Mr.Dream Creative Commons License 2010.11.29 0 0 268

Köszi, gondoltam.... Kár hogy MR.Moody válaszolt....de akkor OVI mégis fél ???

Előzmény: Derek (260)
sesebese Creative Commons License 2010.11.29 0 0 265

ja, te vagy a vécés néni a Parlamentben, aha!

Előzmény: Törölt nick (250)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.29 0 0 264

Azt kapja amit érdemel Gyurcsány

Megvetés és levegőnek nézés. Lehet ezen háborogni, háborogjatok :))

"Tisztelt Hiller miniszter úr" Valaki megérdemli valaki nem ...

Előzmény: Droopy (257)
yoovan Creative Commons License 2010.11.29 0 0 262

Így beszélnek egymással európai politikusok.

Gyurcsány 2006 ősze óta nem európai politikus.

Előzmény: Törölt nick (238)
Derek Creative Commons License 2010.11.29 0 0 260

Nem tiltja,kiveve azokban a kerdesekben amirol nem irhato ki nepszavazas,de azt is meg lehet valtoztatni ketharmaddal. Vagyis ha a kormanynak ugy hozza az uri kedve barmiben kiirhat nepszavazast,nekik nem kell alairast gyujteniuk.

Előzmény: Mr.Dream (248)
uhuru1 Creative Commons License 2010.11.29 0 0 258

Ha tényleg ez a helyzet, akkor miért nem lehet népszavazás? Hadd égjenek a szocik. Csak nem fél a Fidesz?

Előzmény: Törölt nick (211)
Droopy Creative Commons License 2010.11.29 0 0 257

Es a paraszt valaszolo miniszterelno kur elfelejtette hogy a kerdezo nem tisztelt kepviselok, holgyeim es uraim, hanem ugyancsak miniszterelno kur...

Előzmény: Pater Altenberg (223)
Alsórákos_14 Creative Commons License 2010.11.29 0 0 255

jah, a félelme, hogy nem jön be........mert az akkora blamázs, utánna már nem lehet hivatkozni a "nép"re....

Előzmény: Mr.Dream (248)
dilis polizó Creative Commons License 2010.11.29 0 0 253

"Sehol nem olvastam hogy OV érdemeben felelt volna fletó kérédsére."

ezt azért gondolod, mert igy van.

Orbán csak a kérdésre nem felelt.

A többi szmötyi csak a lelkesek  száján mézizü ámbra.

Előzmény: Törölt nick (237)
Alsórákos_14 Creative Commons License 2010.11.29 0 0 252

Sehol nem olvastam hogy OV érdemeben felelt volna fletó kérédsére.

:-)

mert nem felelt:-)

Törölt nick Creative Commons License 2010.11.29 0 0 250

Hát ez az kiscsillag, ki az? De ezt inkább Orbántól kérdezd, miért van tőle beszarva még mindig. 

Előzmény: sesebese (217)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.29 0 0 249
Mr.Dream Creative Commons License 2010.11.29 0 0 248

Bocs nem ismerem jól a jogot.

Tiltja valami hogy a kormány csak úgy magától kiírjon egy népszavazást ha kiváncsi az emberek véleményére????

Előzmény: Törölt nick (226)
Transylvanianmixedgrill Creative Commons License 2010.11.29 0 0 247

Ezt ide akartam írni:

Néztem Orbánt az imént, és kb. a következő választ adta Gyurcsánynak:

Leszarom, hogy mit kérdeztél, coki van. Az lesz amit mi akarunk. Ti pedig szocikáim addig pofáztok, amíg el nem intézzük, hogy börtönbe kerülhessetek.

Ennyi. És hogy ki jött ki győztesként: nos egyrészt Gyurcsány, mert sikerült kihúzni Orbánból, hogy NEM akar népszavazást az új alkotmányból. Másrészt nyert Orbán is, mert az agyatlan droidjai megkapták végre az utasítást: NEM akartok népszavazást, értve vagyok?!

Alsórákos_14 Creative Commons License 2010.11.29 0 0 246

Orbán nem kér tanácsot az MSZP-től

Gyurcsány viszontválasza szerint a fenyegetés nem jó tanácsadó, Orbán rosszul gondolja, hogy az elszámoltatás emlegetésével elterelheti a figyelmet arról, hogy éppen ellopják az emberek pénzét. "Ha ön demokrata, ha nem fél a néptől, akkor álljon ki eléje és kérje az istenadta nép támogatását az új alkotmányhoz" - mondta. "Engedjék meg, hogy azt mondjam, tisztesség ügyében ne kérjek tanácsot az MSZP-től" - riposztozott Orbán. Azt is mondta, hogy a választások második fordulója előtt az MSZP tette a legfőbb kérdéssé a kétharmad megakadályozását, hát fogadják el az eredményt.
nov. 29. 15:33
Orbán szerint Gyurcsány fél

"Az beszél félelemről, aki fél" - vágott vissza Gyurcsánynak Orbán. A miniszterelnök szerint elődje az elszámoltatástól fél. "Nehéz lehet hozzászokni, nyolc évig nem kellett semmiért felelősséget vállalni" - mondta Orbán, aki szerint a választók másként döntöttek, ezért is van szükség új alkotmányra. "A köz érdekében kell munkát végeznünk, ezt nem akadályozhatja meg senki személyes félelme" - mondta, majd közölte, hogy az új alkotmányt az országgyűlés fogja megalkotni.

Orbán válasza közben nem fordult Gyurcsány Ferenc felé, és nem is szólította meg felszólalása elején az őt kérdező politikust (általában "Tisztelt képviselő úr/asszony!" formával szoktak válaszolni a kormány képviselői a kérdésekre).
nov. 29. 15:31
Gyurcsány kérdez

"Magyarországot nyugatos, polgári demokráciává, vagy keleties, tekintélyelvű országgá akarja-e formálni?" - kérdezte Orbán Viktortól Gyurcsány Ferenc. (A Jobbik frakciója ezalatt felállt és hátat fordított neki.)

Gyurcsány arról beszélt, hogy a magánnyugdíjrendszer eltörlése is ellene van a polgári Magyarországnak. Ezután azt kérte, hogy Orbán adja meg a szabadságot a népnek, hogy dönthessen sorsáról, dönthessen az új alkotmányról, a nyugdíjáról. "Miniszterelnök úr, miért fél a saját népétől?" - kérdezte.

http://index.hu/belfold/2010/11/29/parlament/

WYW Creative Commons License 2010.11.29 0 0 245

Orbánnak nem volt lehetősége érdemben válaszolni, mert mint alant olvasható valami padlófelmosással volt elfoglalva.

Ez elég szégyen egy miniszterelnökre nézve.

Derek Creative Commons License 2010.11.29 0 0 243

Tok feleslegesek ezek a kerdesek, igaz resze a parlamenti musornak, mert tokmindegy ki mit kerdez az ellenzek reszerol, a zorban ugyanazokat az elore bekeszitett panelszovegeket fogja elmondani,fuggetlenul attol mit kerdeztek tole.

Igy aztan mindket fel elegedett lesz a kormanypartiak,hogy a JEL megint jol kiosztotta a bolsikat, a szocik meg mert elmondhatjak,hogy Orban meg a kerdeseikre se mer valaszolni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!