Kedves Lakótárs! Ne dobáld a csikket a E lépcsőház elé a kertbe. Tegyél ki az erkélyedre egy konzervdobozt, és abba dobáld a csikkeket, majd a szemetesbe.
...az előkertbe bedobott újságoknak elegendő egy "újságtartó" a kapura, mint minden más háznál, és akkor nem jönnek be, de nincs is szétdobálva a szórólap. Jelezni kell a közös képviselő felé, szerintem.
..vagy pl ha mindenki bezárná maga után a kaput, lph ajtót, vagy esetleg a lakásajtót is nyitva hagyják?! Ez szimpla érdektelenség, bárkit beengednek, senki ne csodálkozzon ha eltűnnek, bekerülnek (szemét,újság) dolgok. Én számtalan alkalommal szedtem már össze az előkertbe bedobott újságot, a többi 50 lakó elsétált mellette. Erről ennyit. Mindenki olyan, mint a környezete..el lehet gondolkozni
hát például egyes kézbesítők (pl díjbeszedő) becsönget az első pár lakásba, hogy "légyszi engedj be". amit én pl nagyon utálok, mert sajnos a lista elején vagyunk.
MINDEN TULAJDONOSNAK, aki MÉG NEM TELJESÍTETTE ADATSZOLGÁLTATÁSI KÖTELEZETTSÉGÉT!
"Kedves Lakótársak,
jelenleg 65 lakásból kaptam meg a kért vízóra-adatokat. Köszönöm! Sajnos azonban még 48 lakás adatai hiányoznak. Kérem azokat, akik még nem küldték el a vízóra-állásokat (vagy nem dobták be a postaládába), hogy mielõbb tegyék meg.
köszönettel Orenstein Attila"
"Tisztelt Lakótársak,
rövidesen december 31, azaz közeledik az egyéni gázfogyasztás elszámolása. Az elszámoláshoz lakásonként két adatra van szükség; egyrészt a melegvíz-fogyasztásra, másrészt a hõmennyiség-óraállásra. Tekintettel, hogy a hõmennyiség-mérõk a folyosón vannak, így ezek leolvasását a közös képviselet elvégzi. (aki esetleg bezárta a folyosón lévõ szekrényét, azt kérjük, hogy tegye az órákat hozzáférhetõvé, magyarán legyen kedves, és néhány napra nyissa ki a szekrényt. Köszönjük!) A vízórák azonban lakáson belül vannak, így ezeket sajnos csak a tulajdonosok tudják leolvasni. Kérjük, hogy a melegvíz-óraállásokat e-mailben elküldeni szíveskedjenek. (december 31-i állást várunk, azonban néhány nap eltérés nem számít; aki tudja, hogy a jövõ év elején nem fogja tudni leolvasni a vízóráját, az mostantól küldheti az óraállását.) Kérjük hogy gyári számot és óraállást küldjenek.
Természetesen az elszámolás minõsége annál jobb, minél kevesebb hiányzó adat van, de természetesen az el nem küldött adatok esetén is kalkulálni fogunk becsült értékekkel.
Kívánunk Mindenkinek kellemes ünnepeket, békés karácsonyt és boldog új évet.
üdvözlettel Orenstein Attila Modiant Kft. közös képviselet"
Tudom nem volt egyértelmű ,de épp UPC-ről beszéltem, nálam a telefon aljzat hal' isten jó helyen van, a tv mögött, így az IPTVvel nincs gáz. Hasonló cucc létezik koax kábelhez is, viszont nem láttam még soha.
1. Hűség, bár lehet hajlandó lennék feláldozni, attól függ mekkora a differencia. 2. A coax kábel a tv-vel átellenes falon van, és elég röhejesen nézne ki egy másfél centi vastag kábel a nappali közepén :)))
Nem tudom amúgy hova tervezték eredetileg a tvt, de ott ahol az aljzat van ott a radiátor és az ablak van, elég érdekes lenne nyáron szembe napsütésben/ télen olvadó tvt nézni. :D