Valóban, ezt a jelzőt kifelejtettem!
Mentségemre szolgáljon, cimkét cimkére halmoznak, emiatt annyi rajtam már a plecsni, hogy számontartani sem tudom... :))
Sőt! Dekadens, deviáns, trockista, jobboldali túlzó, baloldali elhajló, másként gondolkodó, politikai mikiegér és kútmérgező, hordószónok, féreg, tetű, nyű, akasztófára való büdös kommunista...
Hirtelenjében több nem jut az eszembe az elmúlt fél évszázad politikusainak zseniális megnyilvánulásaiból!
És mindez egy személyben! Na, ezt csináld utánam... :)))
Minden lehetséges. Ebben a mai világban csak úgy röptében cimkézik az embereket és a Sarkanyokat... :))
Voltam már liberál bolsevik, judeoplutokrata, hazaáruló, most rasszista. Ez van...
Miért 7,5? Nálam 7 év, hiszen ha most elsősök, akkor egy év múlva lesznek másodikosok, 2 év múlva harmadikosok, ... és így tovább, 7 év múlva lesznek nyolcadikosok. Úgyhogy jó az enyém. Uff!
Nincsenek meg a megoldások, nem is bajlódtam számolgatással, de az első feladat megoldása biztos rossz!
Ugyanis, ha a lányok most elsősök, akkor még 7,5 évig tanulni fognak ahhoz, hogy nyolcadikosok legyenek.
7,5x52x36 > 13104, tehát ez az eredmény hibás! :))
Hát vazze, hol zsarnokság van. ott zsarnokság van...
Hát, igen! Ilyen körülmények között nem is lehet csodálkozni azon, hogy Király Linda nem tudta elénekelni a magyar Himnuszt! Pedig - ahogy nyilatkozta - sokkal többet készült erre a produkcióra, mint egyébként egy fellépésre szokott. Mi lett volna, ha csak annyit készül, mint általában?