Minden 100. hozzászólás értéke 1 pont. Minden 500. hozzászólás 2 pont. Minden 1000. hozzászólás 4 pont. A 10 000. hozzászólás 6 pont. 1000 hozzászólásonként tabella. A játék 10 000 hozzászólásnál újból kezdődik. Aki 3-szor megnyeri a bajnokságot végérvényesen elnyeri a HOZZÁSZÓLÓKIRÁLY címet.
Úgy 10 éve jöttünk haza buliból, mikor megállítottak. 6-an ültünk az autóban. Megálltam, odaadtam a papírokat. Megszólal az egyik: "Mintha többen ülnének ebben az autóban, mint ahány megengedett?" Nyöszörögtem valamit, közben már az egyik srác mászott ki az autóból, ő már nem lakott messze. Odament hozzá a rendőr. "Na, vigyázzon, megszámolom hányan vannak. 1-2-3-4-5. Jé, csak 5-en vannak! Viszlát!" majdnem beszartunk a röhögéstől, a gyerek visszaszált, még külön köszönt is neki a rendőr.
Feleség hazaér a tornáról es tusolás elõtt még meztelenül mutogatja a férjének, hogy miket tanultak. Ám a spárgánál (mivel meztelen) annyira lecuppan a konyhakõre, hogy a vákuumtól nem tud felallni Feszegetik, erõltetik, nem jön fel Szomszéd átjön, feszítik, tovább,orvost hivnak, csak nem akar feljönni a nõ a kõröl. Nincs mese kihívják a járólapost. A járólapos odaguggol a nõ elé és elkezdi csavargatni a nõ mellbimbóit, mire a ferj: - Mit képzel, mit csinal?? - Felizgatom, akkor ki tudjuk csúsztatni a küszöbig es utána csak a szélsõ sort kell felszednem..
Törpillának megjön az elsõ, és nem tudja mit csináljon. Elmegy tehát Okoskához, aki kéri hogy vetkõzzön le. Nézi, nézi, majd megszólal: Törpilla, neked valószínûleg brutálisan letépték a f***od! :)