Két fickó ül egy cellában. Kérdezi az egyik: - Te miért ülsz? - Hát loptam. És te? - Szerelmes lett belém az anyósom. - Na ne hülyéskedj, azért senkit nem csuknak le! - Na jó, a jegyzokönyvben úgy szerepel: teljesen elcsavartam a fejét.
A börtönben a pap gyámolítja az egyik rabot: - Ne félj fiam, ha innen kiszabadulsz majd én segítek neked. Mire a fogoly: - Köszönöm atyám de nagyon nehéz mesterség ám a bankkrablás.
Hétfo hajnalban benyit a börtönor a cigány cellájába: - Készulj Gazsi, öt harminckor felakasztanak! - Na b*zmeg g*ci, ez a hét is jól kezdodik!
Új rab érkezik a cellába. Érdeklôdve fordul cellatársához, aki a fapadon üldögél. - Maga miért ül bátyám? - Mert fájnak a lábaim.
Egy no telefonál a rendoröknek: - Hallo,rendorség? Jojjenek ki azonnal egy betöro van a házamban! - Hogy hivják? - Nem tudom, azt nem kérdeztem tole.
Két rendor gyorshajtásért leállit egy bombázó not. A no rájuk mosolyog: - Fiuk nem lehetne ezt valahogy másképp megbeszélni? És kivesz egy üveg skót whiskit a kocsiból, majd kezdi letólni a bugyiját. A rendorök elveszik a whiskit, elhajtanak, megisszák, késobb: - Ugye milyen jól választottunk? Az a bugyi ugyis szuk lett volna nekünk.
Két rendor sétál az utcán, egyszer csak meglátnak egy huszast a járdán. Az egyik megkérdezi: - Te! Szerinted felvegyük a pénzt, vagy ne? - Szerintem igen, elvégre egy huszassal már lehet telefonálni. A másik felveszi, a füléhez tartja: - Hálló!
Rendörok beszélgetnek: - Na, és hol született a gyereked? - Hát korházban. - Miért, beteg volt?
A rendor bevetésen van, áll egy ajtó elott, majd bekiabál: - Ki van bent? - Jean Claude van Damme. - No, akkor jöjjön ki feltartott kézzel mind a négy!
A rendor leállítja az autot és felnyittatja a motorházat. - Ez mi? - érdeklodik. - Gyertya. - Hát az? - Az is gyertya. - Hát amaz? - Az is gyertya. - Na ne vicceljen már! Hát auto ez vagy bethlehemes kocsi?
Megy be a rendor az irodába és egy nagy lószart tart a kezében, közben ezt mondja: - Látjátok mibe léptem majdnem bele!
Rendor utazik a gyerekkel. Esznek. - Apuka! Hol van Argentina?? - Nem tudom, kisfiam, édesanyád csomagolt!
A rendor meghívja egy kollégáját este vacsorára. Beszélgetnek: - Te Béla, hát szégyen, de nekem van a leghulyébb fiam a világon. Figyelj csak: - Pistike, légyszives menj le a sarki kocsmába, nézd meg, hogy ottvagyok-e? A gyerek elmegy, 15 perc múlva visszaér: - Papa, nem vagy ott! Mire a kolléga: - Tényleg hülye fiad van, leszólhatott volna telefonon is!
A rendor hazajön a munkából, kinyitja a hutot, majd felórdít: - Asszony!!!! Jön az asszony, mire o jól elveri. A felesége tanácstalan, nem tudja, hogy a férje miért verte meg, ezért másnapra kipucolja a hutot. Jön haza a férje, kinyítja a hutot, felordít, majd alaposan elveri a feleségét. A felesége nem tudja, hogy mi a baja a férjének, ezért másnapra telepakolja mindenféle jó kajával a hutot. Jön haza a férje, kinyítja a hutot, felordít, majd megint jól elveri a feleségét. Az asszony mostmár végképp kétségbe van esve. Elmegy a boltba és megveszi a legdrágább kajákat és a legjobb italokat, majd bepakolja a hutobe. Jön haza a rendor, kinyítja a hutot, majd elvörösödve felordít: - Asszony, megollek, ha még egyszer égve hagyod a villanyt a hutoben!!!
|