tudtam, hogy akkor mész ki, amikor nem látlak...:( ilyen az én szerencsém...
OFF
még nem jártam Nyíregyházán, de nem felejtettem el! hamarosan megyek, remélem mindent megjegyeztem, amit kell!:)
ON
úgy látszik senki nem szól rád, hát én teszem...:)
ez nem az a fórum, ahol ilyesmit bárkivel meg tudsz beszélni. vagy akárcsak válaszolnának.
ezek szerint ezt eddig nem vetted észre.:)
Én nagyon figyeltem volna a végét is, csak éppen nem láttam (pedig ISO 9000-es méret vagyok), mert a pálya közepénél mindig befutott jónéhány parasztállat.
Azért ahogy néztem többen is elverték azt a Skodát, de általában csak a végén tudták megfogni amit ugye senki sem figyel annyira. Az elején a nagyon jó rajtjai miatt szinte mindenkinek adott több mint egy autót. Utána meg volt aki utólérte, volt aki nem.
hegesztettem
OFF spur vagyok, mert 7vegen felar alatt cserelik nekem a gazt:)) es ezert a mult het ota tartalekpalack "dzsaszt in kesz" corgont (rozsdamenteshez) hasznalok. errol azt kell tudni, hogy 82% argon es olyan hovel es fennyel hegeszt, amit meg pajzzsal is nehez sokaig birni.
neha meg ugye nem tudsz pajszot sem hasznalni....
jol nekikeszultem, borogattam, de furdes alatt mar nagyon viszketett a szemem, aztan meg hajnalig csak ultem csukott szemmel, TV-t hallgattam:)))
ON
Rövid összefoglaló (az otthonmaradóknak):
Nem volt olyan a hangulat, mint a múlt héten (elmaradt a városi cirkálás), de azért jó volt. Falco gépe akkorát indul, hogy az már szinte borzalmas (learatott jónéhány elismerő bazmeget és kurvaanyját). :)) Kint volt a TurboLada is (nem hozott slicket, de még így is simán leütötte T. Andris 95 Aero-ját). Volt egy jó kis 100-as Skodri (650kg, 130Le) az körbealázott szinte mindent, talán egyedül Falcotól és a Bolondtól (CaliTurbo) kapott ki (ezutóbbi egy hajszállal nyert Fish ellen is).
Fun: volt kint egy enyhén kövészívott csóka a BMW-s ligából. Először átment egy gyerek lábán, aztán nekiment az elötte álló bömösnek, majd amikor szóltak neki, hogy nekiment, megkérdezte, hogy "Melyiknek?" :))
Na hali mindenkinek!
Király volt tegnap nagyon jól éreztük magunkat!
A videok is jók lettek(Falco nem semmi a géped),kb ugy 30 db van belöle de csak este tudom felrakni mert indulok most gyöngyösre autót nézni(egy M3-mast)a cimborámnak!
halihó!
visszatértem szabiról!:)
milyen volt a tegnap este?
Oslagbar!
köszönöm a dicséretet az autót illetően.:)
remélem köv pénteken találkozunk.
Crybaby!
mesélhetnél a jó elrajtolásról. komolyan.
Bryan!
nem sikerült beszélgetnünk túl sokat...:)
azt is szaggatottan.:))
jövő pénteken kint? megpróbállak megkeresni a találka helyen, mert rajtolások közben nem nagyon lehet dumálni.
Itt lakunk a XVI.ker ben nem messze a rendorsegtol es hatalmas nagy zaj volt ejfel korul/utan ugyhogy ok is tuti hogy hallottak. Na ki vele, hol volt?! Repuloter kornyeke?
>Ez egy "ajándékautó" a fanatiker GMC-seknek...
Bizony, bizony. Egyebkent hasznalhatatlan. Mint mondjuk egy Vette. Na jo Kori kedveert egy kicsit kevesbe... ;-)
>De az a teherauto. Ki hasznal ilyet? Undorito...
Egyebkent pickupnak tenyleg ronda. Egy igazi GMC pickup nem ilyen pici.
Tulajdonkeppen mi volt a cel a Syclone megalkotasakor?