Pénzverdei, Pv vasútról minden jöhet, történelmi leírás, adok-veszek, képek, stb...
Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése, itteni beazonosítása (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
Szép kis társaság! Jól passzolnak hozzá azok a teherkocsik is. Nyilván ez is át van alakítva 3 sínesre, meg felkerült rá egy légtartály is, ha jól látom.
Keresek megvételre ha lenne valakinek feleslegbe jó állapotú Zeuke 0-ás egyenes sin ahol mind a 3 sinszáll szigetelt.(kopott,rozsdás,görbe nem érdekel )
Csere is érdekel,tudok adni cserébe jó állapotú nem rozsdás,nem görbe PV sineket.
Hajdanán én is hasonló megoldást alkalmaztam az akkor még meglévő két Előre mozdonyomban. A trafóban is hasonló Grätzbe kapcsolt szeléneket raktam . Egy két áramkörös kapcsolóval a polaritásváltást meg lehetett oldani. Így a mozdonyban lévő irányváltó tolókára nem volt szükség. A menetiránynak megfelelő világításhoz elég volt egy szelén lap, ami nyitó irányban volt kötve az izzókhoz. Ellenkező polaritásnál nem engedték át az áramot, ezért a hátsó lámpák nem világítottak. Abban az időben még a hálózat is 110V -os volt, ezért az első trafók is 110 V- ról működtek. Mikor ezt bütyköltem még csak hatodikos voltam. Sajnos később elajándékoztam az egészet és most próbálok újra összeszedni mindent
Teljesen vegyesek az árak. Van aki hasonló minőségűt 5 300 Ft- ért, van aki hiányos roncsot 8 000 Ft-ért kínál eladásra. Nyilván az ár kialakítása attól függ, hogy el akarja-e adni. A kettő közötti árért érdekel.
Sziasztok, Egy kis barkácsanyag hosszú téli estékre. Érdekel valakit egy Pannónia kasztni, egy Előre kocsi és egy Előre kasztni+alváz?
A Pannónia kasztni le van fújva homokkal, passziválásra és festésre vár. A motor rögzítés egy kicsit át van alakítva, egy menetes cső van beépítve, de ez eltávolítható.
Az Előre kocsi rozsdás, pereg le a festék róla, átfestéshez jó. Kerekek, kupplungok hiányoznak, de a 4 lépcső megvan.
Az Előre mozdony kasztni nem újszerű, de jó állapotú. Az alváz kicsit rozsdásabb, ütközők, kupplungok, lámpafoglalatok megvannak.
Nekem van egy csomó sín, két kocsi szétkapcsoló, egy Pannonia dobozban, aminek a fedelén már nincs rajta a címke (sajnos). Ha érdekel, megbeszélhetjük. abrokmiklos@gmail.com. Szívesen odaadom jutányos áron.
Fáj a szívem, mert ilyen doboztetőm sajnos nekem sincs még, amin meglenne - legalább ennyire - a korabeli ábra. Maga a készlet is nagyon szép állapotban van a képek szerint.
Még a dupláját is megérte volna nekem, de Péternél tényleg valóban jó helye lesz , gondos kezekbe került !
Gratulálok én a sikeres üzlethez !
ps: a lenti karácsonyi hangulatú kép a laptopon beállítva háttérnek azóta, hogy felkerült !
A párom is megcsodálta, hogy milyen klassz , hangulatos fotó !