Tóth Gábor jövő héten egy Challenger (!!!) versenyen próbálkozik, és hát igen csekély esélye van a főtáblára jutásra, de egy második kör meglehet, ugyanis a szlovák Blasko ellen kezd akinek se felnőtt se junior ranglistapontjai még nincsenek.
Ezek vagytok ti... magyar tenisz-szakírók, edzők stb. tiszt. a kivételnek (Siklós, Köves stb) fikázzátok Ágit irigységből, aki elérte azt amit magyar játékos még vagy 10 évig nem fog...
szerencsétlen Zsiga gyerekre meg olyan jelzőket aggattok, hogy európa legjobbja stb. de aki figyeli az eredményeket az látja, hogy sajnos valószínűleg egy leendő nemzetközi tucatjékossal állunk szemben ott valahol a felnőtt ranglista 250. és az 1000. helye között. Amikor meg rákérdezek, hogy mégis játékban milyen a gyerek akkor elkezdesz személyeskedni, és érvelés helyett támadsz. Én azt veszem észre a magyar edzők 12 éves kor felett elrontják a férfi játékosokat. Fucsovics is extraklasszisnak volt kikiáltva pár éve, most meg ő is kizúg majd minden versenyen az első fordulóban. Szóval teniszben is az a helyzet ami fociban, minél előbb elhúzni külföldre (az állampolgárságot megtartva) ahogy azt szerencsére Ági is tette, ha kicsit későn is.
Top100-as junior ellen életében először játszott, szerintem ahhoz képest nem rossz eredmény, főleg úgy hogy hogy az ausztrál élete legjobbját nyújtja mostanában a juniorok között...
hát én már kinőttem a profi teniszező korból. épp azért kérdeztelek mert nem ismerem. az eredmények alapján ítélkeztem. de hagyjuk legközelebb nem kérdezlek, a linkelésen kívúl mást úgyse akarsz. hagylak 'dolgozni'
Miért szerinted van reális esélye bejutni a top200-ba a felnőtt világranglistán? Gondolom az u16-os ranglistán azért első mert kortársai inkább ITF-eznek.