Thorpe 100, 200, 400, 800 gyors arany, 200 vegyes ezüst
Phelps 100, 200 pillangó, 200, 400 vegyes, 200 gyors, mind arany
Lochte 100, 200 hát, 200 gyors, 200, 400 vegyes, mind arany
Laci 400 vegyes arany, 200 vegyes, 200 pillangó, 100 pillangó ezüst, 100 hát bronz
Mint látható Laci profilja szépen lefedi Phelpsét és Lochtéét is, ezért mondtam, h pechje volt, h pont ezzel a kettővel hozta össze a jó sorsa, így neki vegyesebb az éremkollekció.
De azt hiszem, önmagában az a tény, h csak négy ilyen férfiúszó van, sokat elárul.
Agyonretusált, kisminkelt kép. Én a medencéből kikászálódva, és a pódiumon állva néztem. Ott nem lehet csalni az évekkel, látszódik, h mennyire fiatal.
Kitajima rongyányerte magát neki Hansen meg Fioravantik jutottak. Fioravanti is rongyányerte magát.
Most Dani korszaka jön és az a hihetetlen, hogy akkor felvette velük a versenyt 14-15 évesen és az is belefért, hogy 2004-2008 között szinte semmit se nyert.
Katka az aranyért jött!!! Az ezüst nekünk nem , de neki csalódást jelentene! A fiúk vegyesváltója két szám után dobogón lesz , kár ,hogy gyorson nem vagyunk versenyben ... sajnos a 7.-8. hey a realitás, de a 6.hely kellemes meglepetés lenne...
Kitajima egyértelműen kiöregedett ebből a mezőnyből. Van ilyen... de az érdemeiből h ő olimpiai bajnok és egy legenda, nem von le semmit abból h dani hányszor veri meg.. próbálná meg egy 10 évvel fitalabb Kitajimával, nem igy festene garantáltan a helyzet. mert azért azt ismerjük el h Kitajima nagyon jó volt a MAGA idejében.
Mindenki aki olimpiai bajnoki címet szerzett az letett valamit az asztalra és nem azért, mert mondjuk egyszer kijött az úszása.
Összesítésben pedig 7. idővel döntősek a fiúk. Azt gondolom, hogy egy pontszerző hely már nagyon szép eredmény lenne, amiből nekem leginkább a 6. pozíció tűnik esélyesnek.
Na, lengyeleket kizárták. Harmadikok lettünk a futamban, Dani, hogy leúszta őket a picsába Kitajimástól együtt:) Kiváncsi vagyok Pulai meg Takács idejére.
Verrasztó Dávid egész szépen úszott és 5. idővel döntős.
Katka megint "bemutatkozott" a mezőnynek és messze legjobb idővel döntős. Zsu is nagyon szépen úszott és harmadik idővel jutott a döntőbe. Ha Katka erre még rá tud tenni akkor az érem biztosan meglesz neki.
Laci ezzel az ezüsttel a negyedik olyan férfiúszó lett, aki öt különböző egyéni számban is érmet tudott nyerni vb-n/olimpián. Rajta kívül ez csak Thorpe-nak, Phelps-nek és Lochte-nak sikerült. Nem rossz névsor. Laci pechje, h ebből kettővel kortárs volt.
Én meg pont azt néztem, h Ledecky mennyire fiatal, nem egy szép kislány, de látszik rajta, h nagyon fiatal. Az eredményei meg hihetetlenek. Nem is csak maga a gyorsaság, hanem az h mennyire éretten, okosan építi fel az úszásait. Azt hiszem, erre mondjuk, h őstehetség.
Katka is jól ment, harcolhatott a 4. helyért, ami nagyon szép egy teljesen új számban. Kiegyensúlyozottan úszott, a három ideje között csak kb. 1 tized volt. Remélem nem ment a 400 vegyes rovására ez az esti úszás.
Nagy grat Lacinak! Le a kalappal! Csak meglett az az érem amit vártunk tőle egy újabb országos csúccsal. Nagyon nagyot hajrázott, megérdemelte. A rajton kellene csiszolni és ez az egyik új eredményes száma lehet.