versenyeztem ez lesötétített fekete Cherokee-val két kopasz vezette, nem voltak kicsik.
elkentem őket, de elég nehezen, kicsit használtam a járdát is.
Meg is haraguttak kicsikét, a lámpánál háulról is előkerültek a tesóik, szóval megtanultam, hogy a túlélés fontosabb a győzelemnél...
Kicsit meg akarták ezt beszélni, alig bírtam elmenekülni.
erről nehéz lenne nyilatkozni. azon egyszerű oknál fogva, hogy nem vezettem régebbi prelude-öket.:) statisztikát tekintve ez a legerősebb, de úgy tudom, hogy a 4. generációs 2.3-asokat lehetett a legjobban tuningolni.:)
www.hondaprelude.com
ott láthatsz mindenfélét.:)
az enyémre igazándiból a turbó a nyerő.270 paci, ej!:)
Bocsi de nem vágom annyira a hondás kérdéseket fogalmam sincs milyen az 5.-dik generácios prelude,majd jól megmutatod szerintem még nem láttam közelről ilyet!Akkor a tied már jobban megy mint a régebbiek!?
öööö. nem hiszem. azért megnézem a bömösöket, mielőtt odaállok velük...:)
az alap 2.5-öst pedig amúgy is verem úgy 160-ig.:))
egyébként én is nagyon kultúrált vagyok.:) nekem nem a győzelem, hanem az adrenalin köll...:) ha ez megvan, akkor megköszönöm.
csak azt a fajta adrenalint nem csipázom, amit suttyóarcú gengszterektől kapok, miután az sportkipuffos bravójukkal nem sikerül leszorítaniuk...:)
lolga
Az alkotáson nem mentél véletlen egy kombi BMW-vel(velem)kb1,5-2 hete?
Mert egy ilyen hondával mentem és szegény nagyot kapott,ja és megált utána mellettem és gratulált nagyon kulturált volt!Nem volt anyázás meg stb...
Ok! nemsokára belinkelem!
Kérek mindenkit hogy ha kell videó akkor szóljatok mert mindent nem tudok felrakni KB 250MB videó van a pénteki mulatságról!
Ja és egypár autót nem tudok felismerni ugyhogy jól irjátok körül a verdákat ki-kivel hogyan!
Ja szineket ne irjatok mert éjaszakai felvételre volt állitva különben nem lehetett volna semmit látni belölük és ott minden zöldes!
capri-3
nem tudok róla de én a Hringre nem járok!
2 hét mulva lesz Rring aztmondják sokkal jobb lesz de én már nem hiszek senkinek!
Úgylátszik a pénteki dolgok lesznek a nyerők,azok legalább jók!
mennék én veled, csak én meg túl sok vagyok hozzád szerintem...:)
bár crybaby szerint lassan indulok..:)
2200 ccm
196 LE
gyorsulást a fene se tudja: 7,1 vagy 7,5..:))