Keresés

Részletes keresés

In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.14 0 2 8478

Hisz' Istennek köszönte meg, hogy túlélte. És mi is van ennek az Istennek a szent könyvében?? Ha megdobnak kővel....

Előzmény: Lelkis Béla (8474)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.14 0 2 8477

Mégis, miért nem?????

Anyóca99 Creative Commons License 2024.07.14 0 1 8476

Sugalmazol ?

Nyaky Z. Creative Commons License 2024.07.14 -2 2 8475

A 8473-as hsz mutatja, hogy jól működik a mantrázás.

Még neked is egy (vevőmágnes) arc, s a béke szó ugrik be egy ellentétes szóról, mondatról...

Finkelstein elégedetten mosolyog (egy felhőn ülve, vagy egy bográcsban főve, mindegy) 

Előzmény: In Lak'ech (8473)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.14 -3 0 8474

Az a választási harcot jelenti. Mégsem kiabálhatja azt frissen átlőtt füllel, hogy "Béke, béke, béke!"

Milyen kurva idegesek lehetnek a demokraták, hogy a következő próbálkozás hihető is legyen...:-)))

Előzmény: In Lak'ech (8473)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.14 0 4 8473

Van annak valami diszkrét bája, amikor Szijjártó mai nyilatkozatában azt mondta, hogy milyen durva, hogy merényletet kíséreltek meg a békepárti elnökjelölt Trump ellen. Aztán megnézzük a helyszíni videókat, amin a békepárti Trump eltorzult arccal skandálja, hogy : Harc! Harc! Harc!

Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.14 -5 0 8472

nehéz emberekre ,személyekre, akár faszkalapokra (?), mint én nyilván, rendszerint falkában támadnak

Ez így igaz.

Van egy fórumos legenda, az "Isten nem bottal ver" kifejezésre, és a demokratikus, jogállami, mindenre IS oly érzékeny falka szinte parancsszóra kussolt, ezzel mélységes egyetértését kifejezve, még ha egyesekben legbelül tán még akadt a kételynek egy kis szikrája, hogy ez így teljesen komilfó volt-e, hogy LEÍRVA elhangzott. Mindenesetre senki nem köpte le a románt, szóval aki nem úgy gondolta, hogy az helyes volt, az angol házassági jog szerint immáron kussoljon örökre.

Kérsz még falkameséket?

Előzmény: búvár-halász (8461)
Anyóca99 Creative Commons License 2024.07.14 0 1 8471

:-)

Előzmény: Törölt nick (8470)
Törölt nick Creative Commons License 2024.07.14 0 1 8470

Jobbulást Micikének! ♥

Előzmény: Anyóca99 (8463)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.14 0 3 8469

Az állatokat tényleg jobban lehet (érdemesebb) szeretni, mint az emberek többségét.

Előzmény: Anyóca99 (8467)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.14 0 2 8468

Hüleeee! :-D:-D

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (8465)
Anyóca99 Creative Commons License 2024.07.14 0 1 8467

Igen ... Mici egy tündi-bündi kis jószág . Nem is akarok belegondolni , hogy egyszer nem lesz .:-((((

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (8465)
Anyóca99 Creative Commons License 2024.07.14 0 2 8466

Gyerekkorukban voltak kijárósak , de azóta már kétszer költöztem , panelből meg ugye nem tudnak , max az erkélyre . De ezek olyan minta macsekok voltak már akkor is az ikrével , hogy a kertből max elébem szaladtak ki , ha meghallották a kocsi hangját . Az ölemben nőttek fel , és már 12. évesek , de nem is emlékszem mikor voltak betegek . Micivel a múlt héten már voltam dokinál , mert tüsszögési rohamai voltak . Kapott két szurit , pár napig úgy tűnt jó lesz . Pénteken újra kezdte , de sokkal ritkábban . Tegnap meg már csak olyan kénytelen-kelletlen jött velem aludni , pedig máskor hamarabb az ágyban van , mint én .

Nem akarok ám macskás topikot csinálni ebből , de úgy gondoltam levezetésnek nem árt .

Előzmény: In Lak'ech (8464)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.07.14 -4 1 8465

(Amúgy ilyen melegben én sem igénylem a simit. :-))))

najó, de te egy mizantróp fasz vagy, Micike mg egy kedves-bájos cica :)

Előzmény: In Lak'ech (8464)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.14 0 3 8464

Kijárós cica?

A cicák nagyon szívósak. A mi erdeik kóborkandurunk, Fülöp, egy alkalommal úgy jött "haza", hogy a fél hátsó oldala le volt szakítva. Kilátszottak a bordái. Csak fotót kaptunk róla a telekszomszédtól. Segíteni nem tudtunk, mert 450 km.-re élünk a birtoktól. Nem tehettünk mást, mint a sorsra bíztuk és megkértük a szomszédot, hogy az ő címére rendelt cicakajával, ha teheti, etesse.

Két hét múlva mentünk a telekre, hát Fülöp, ha nem is volt egy fess úriember, de élt, evett, örült nekünk. Ez tavasszal volt. Mostanra semmi nem látszik a balesetéből. Még a fekete-fehér bundácskája is teljesen tökéletes és ott fekete, ott fehér, ahol előtte volt. :-)

Állítólag megkergette egy kutya a közeli faluban, és szegénykém egy olyan kerítés alatt próbált átbújni, ahol alul is szögesdrót (!! :-/)

volt kifeszítve, amibe beleakadhatott.

Jobbulást a cicusnak, remélem nincs nagyobb baja.

(Amúgy ilyen melegben én sem igénylem a simit. :-))))

Előzmény: Anyóca99 (8463)
Anyóca99 Creative Commons License 2024.07.14 0 1 8463

Szerintem megértettük . Attól , hogy utálsz valakit egy fórumon , még élet az élet .... csak hagyd a francba , vagy tiltasd ki ha idejön provokálni !

Nálam ennél sokkal nagyobb baj , hogy Micikém beteg , és csak holnap 10-től rendel a dokija . Nem dorombol , látványosan nincs életkedve . A máskor óránként ölembe kéredzkedő macsek , most épphogy csak tűri ha simizem . :-(((

In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.13 0 2 8462

:-(

búvár-halász Creative Commons License 2024.07.13 -1 4 8461

én ehhez nem kívánok többet hozzászólni, csak pár észrevétel:

- nehéz emberekre ,személyekre, akár faszkalapokra (?), mint én nyilván, rendszerint falkában támadnak rám és az tényleg egy nehéz cucc:), a fickó mindig tudatosan becsatlakozott ebbe, és 15 éve megy ez-

-15 éve töltjük azzal az időnket, hogy ez a fickó felprovokál 2-3 havonta, egy teljesen lejátszott kottából, végtelen tudatossággal, azután kijön győztesnek. Ez tegnap azért nem sikerült, mert ő is be volt baszva, így elbaszta a szokásos 2-3 havonta jövő provokációit.

Én az ő  esetleges topikjába be nem mennék semmivel, vele ellentétben az enyémmel ( erről is lesznek írások, hogy nem is az enyém, de mindegy)

-rendkívül tudatosnak és manipulatívnak tartom az egész dolgot, 15 éve ebben élek, csak elbaszta azzal, hogy berúgott ő is.

-Mi végtelenül utáljuk egymást, ez nem fog változni, In lach számomra idealista gondolatai ellenére sem. Ez van. Ez le van betonozva.

Mindenkinek az a véleménye erről, amit a szabad akaratából akar.:/

In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.13 0 2 8460

Ugyan már, kisvárosi legenda.

Előzmény: tadadadaaaam (8459)
tadadadaaaam Creative Commons License 2024.07.13 -2 0 8459

az elefánt is beszarhat egy kisegértől

állítólag

Előzmény: In Lak'ech (8457)
tadadadaaaam Creative Commons License 2024.07.13 -3 0 8458
Előzmény: In Lak'ech (8457)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.13 0 3 8457

Nekem erről egy klasszikus vicc jut eszembe:

Az egér és az elefánt együtt sietnek át az új vashídon. Az egérke büszkén néz föl az elefántra

- Hallod, Jumbó, hogy dübörgünk?

Előzmény: tadadadaaaam (8456)
tadadadaaaam Creative Commons License 2024.07.13 -4 0 8456

hoppáááá

Klaus von Dohnanyi: Itt az ideje, hogy a németek bátorságot tanuljanak Orbán Viktortól (msn.com)

Klaus von Dohnanyival, Hamburg egykori főpolgármesterével, volt oktatásügyi miniszterrel készített interjút a Hamburger Abendblatt, amelyben a szociáldemokrata politikus védelmébe vette Orbán Viktor magyar miniszterelnököt, mondván, indokoltak az ukrajnai háború befejezésére tett erőfeszítések.

Hamburg korábbi főpolgármestere úgy látja, minden európai uniós tagállamnak kötelessége lenne azon dolgozni, hogy minél közelebb kerüljön a fegyverszünet, különösen azt figyelembe véve, hogy ők finanszírozzák ezt a háborút.

A politikus nem érti teljesen az Orbán Viktort – a magyar kormány békemissziója keretében tett erőfeszítései miatt – ért kritikákat sem, ugyanis szerinte a magyar kormányfő kritikusai nem értek el semmilyen haladást annak érdekében, hogy mihamarabb befejeződjön a vérengzés. Szerinte az messze nem elég, hogy az Európai Tanács tagjai pellengérre állítják Vlagyimir Putyin orosz elnököt, és ukrán kívánságra minden tárgyalást elutasítanak Oroszországgal.

Törölt nick Creative Commons License 2024.07.13 -3 3 8455

Majd írok neked egy listát a különböző kódnevekről. Pl. a Nyuszi az Bunny kódneve volt eddig, de ő mostanában nem jár ide, pedig anno miatta kezdtem az An offba járkálni, mert akkor ott volt aktív.

Nem tudom, ez a dolog most szíven ütött, de tény, hogy már az An offban összeugrottak, és azóta se csípik egymást kölcsönösen. Csak Vitó kedvéért mindketten visszafogottabbak voltak, pl. nem is szóltak egymáshoz. Búvár-halásznak van egy ilyen becsípődése, hogy esténként elhajol, és egy bizonyos szint felett eszébe jutnak régi sérelmek, amiket felemleget. Mi júzerek meg egyéni vérmérsékletünk szerint reagálunk rá. Én olyan vagyok, mint te, aki felidegesít, azt elkerülöm vagy időszakosan X-re teszem, amíg nem tudok röhögni az egészen. De a fórumon nagyon sokan tudnak rágódni olyan régi sztorikon, amiket rajtuk kívül már csak kevesen értenek. És őszintén szólva: joguk van hozzá. És őszintén szólva: nekünk meg jogunk van kimaradni az ilyenekből. :)

Előzmény: In Lak'ech (8440)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.07.13 -3 2 8454

majd ha kicsit enyhül a forróság :)

Előzmény: In Lak'ech (8453)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.13 -2 2 8453

Nem jár seggberúgás. Akkor járna, ha a háta/hátuk mögött történne a kibeszélés.

Jó volna azt hallani, hogy kibékültek.

Előzmény: Anyóca99 (8452)
Anyóca99 Creative Commons License 2024.07.13 -1 1 8452

De segítséget kérhetne . Rögtön az elején , ha  Nyuszkó eleve kekeckedni jött (fogalmam nincs , nem figyeltem egyikőjüket sem) .

Na asszem' jól kibeszéltem őket ... tán' járna is ezért nekem egy seggberúgás .

Előzmény: Nyaky Z. (8451)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.07.13 -2 2 8451

Ismerem pár éve. Sajnos (nekem sajnos!) nem olyan, aki erőből szeretné megoldani a problémáit. 

Előzmény: Anyóca99 (8450)
Anyóca99 Creative Commons License 2024.07.13 0 1 8450

Ez igaz . De ha hozzád beállít egy hívatlan , akivel (a jelek szerint) sokévi ellentét áll fent , akkor nem állsz le vele vitatkozni újfent , hanem az orrára vágod az ajtót . Erre  (is) valók a módik .

Előzmény: Nyaky Z. (8449)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.07.13 -2 4 8449

Nem ő jött vendégségbe. 

Előzmény: Anyóca99 (8448)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!