A világi tudománynak van igaza, miszerint a házaséletnek csupa jótékony hatása van, netán az igaz híveknek, kik szerint testet-lelket megront eme tevékenység?
Hiszen a házasélet sok hülyeséggel jár együtt, mert nő is van a képletben. Szorozva négyzet deriválba
A házasélet egy rengeteg időt elvesz az életünkből, keresztényeknek, az Egyház szolgálatából. És olyankor a telefont se vesszük fel.
egyébként meg visszatérve a karmára, ha a karma vagy valami konkrét rendszer, szerkezet nem határozná meg az élőlények spirituális szerkezetét, akkor nekem nem kellett volna egy konkrét és összetett manipulációs folyamaton keresztülmennem, hanem egycsapásra megtehettek volna velem és mindenkivel mindent. pontosan ez a konkrét szerkezet az, ami lehetővé teszi a manipulációt, és ennek a konkrét szerkezetnek az ismerete garantálja azt, hogy valaki ne a levesben legyen, vagyis ne a "siralomvölgyben". karma nincs, ha nem hiszel benne. de ha hülyén és önzőn cselekszel, az azt jelenti hiszel benne, és ezért van.
Ne hidd, hogy rossznak címeztem..., van ott mit tanulnod még az életben, a tapasztalat ugyan sokat jelent, de az igazság hiányát semmi nem pótolja..., csak az igazság!
Barátom, elmondom a véleményemet, ettől még te abban hihetsz amiben akarsz, de az igazságot jobb ha keresed...., mert úgy látom a hazug keresztény teológiák sok áldozatott szedtek eddig is...
" És kérdezék őt a tanítványai, mondván: Mester, ki vétkezett, ez-é vagy ennek szülei, hogy vakon született?3Felele Jézus: Sem ez nem vétkezett, sem ennek szülei; hanem, hogy nyilvánvalókká legyenek benne az Isten dolgai. "
Maga Jézus adja meg neked is a választ a karmádra, hogy nincs semmiféle karmaság..., de te hihetsz a buddhista-hinduista vallási szamszarikus elmeiségek ötvzetében!
mindenre ami igaz és működik, azt mondja, hogy ne csináld. de felmutatni még semmit nem tudott. frusztrált p...ej. azért vitázik, hogy foglalkozzanak vele.
Ha olbastál máshol is akkor tudod, hogy 5 éves korom óta félek Istentől és 16 óta minden éjjel elalvás előtt imádkozom, hogy hogyha megdöglök éjjel ne legyen az, hogy nem jelentkeztem le
Apám élt egyik napról a másikra és soha nem figyelt oda hogy ami neki jó az másnak esetleg rossz.
Má meséltem, hogy az öccse belehalt szívinfarktusba, mert letüdőzte..... apámnak minden lehetősége megvolt hogy az öccse ne haljon bele. Nu én mindig attól félek, hogy valaki karmáját szétb@szom és meghal.
mondjuk egészségesebb hozzáállás az, hogy azért nem bántok másokat, mert nem szeretném, hogy rosszul érezzék magukat. de vannak akiket ez nem érdekel. azoknak meg nem árt a másik felét is tudni.
és vannak félelmeim. Hogy valakinek a karmájában kárt teszek. Ezért nem is folyok bele más karmájába, azon vagyok, hogy úgy tegyek neki jót, hogy közben nem karmázom össze a kezem.Nem akarom a karmám összekarmázni más karmájával
Láttam gyerekként, tizenévesen, huszon és most 16 vagyok, hogy apám hogy cseszi meg mások karmáját és féltem, hogy olyan leszek mint ő. Gyerekkoromba arra vágytam csak olyan ne legyek mint apám. Most már az izgat bárcsak Szarumán lehetnék, de olyan mint apám semmiképp.