Orbán Marcival és Munkácsi Tomival beszéljük meg szurkolói szemszögből a Falco - Szolnok második mérkőzést.
Házigazda: Magyar Dávid
Vendég: Orbán Marcell, Munkácsi Tamás
Ne felejts el feliratkozni a podcastre abban az appban, amelyikben épp hallgatod! Elérhető Spotify-on, Apple Podcasts-en vagy bárhol, ahol podcastet hallgatsz, sőt, most már Youtube-on is!
Lájkolj Facebook-on, kövess Instagram-on! Iratkozz fel a podcast Youtube-csatornájára is!
Neked tényleg ez a legfontosabb? Egy szóval nem írtam semmilyen irodáról. És nekem semmi bajom a B-középpel. Annak is örültem -és elismerésem-, hogy tegnap hétköznap nagyon szép számmal voltak szurkolóink Szolnokon és jó hangulatot is teremtettek.
Igen, olvastam. Azt is baromságnak tartom nyugodj meg! Gondolom te vagy az ügynöke szomszédjának, az unokahúgának, a volt osztálytársa, hogy ilyen tájékozott vagy az ügyben. Értem én hogy fáj ez Debrecenben, de Somogyival se értetek volna el anno semmit, úgyhogy nem tök mindegy?
Érdeklődni szeretnék, mennyire sikerült hétfőn az irodában a bekeményítésed ... vagy megint csak hang voltál? Csak mert az érintett szurkolók nem kaptak semmiféle értesítést, hogy ki lennének tiltva. Most akkor jöhetnek meccsre, vagy a Gyuri bá péntekig még értesíteni fogja őket szerinted?
Átigazolási pletykák helyett érdemesebb lenne szurkolói oldalról is a döntővel foglalkozni. Ez a csapatunk jelenleg, mindenki, aki itt van, következő év már más téma.
Egy hét max, aztán úgyis eldől, hogy megvan-e a hatodik!
Jó csapat a Szolnok, nem is vártam könnyű második mérkőzést, ugyanakkor 56 százalékos tripla nem lesz tartható az egész szériában. Tegnap is volt lehetőségünk a győzelemre, de háromszor rontottuk el a 2 az 1 és 3 az 1 elleni szituációkat, ami után az Olaj erősebb volt fejben. Egyéni teljesítményeket feleslegesnek tartom most értékelni, leírtuk többször és ráérünk a szezon végén. Viszont amit meg kell említeni, hogy Vidin a második félidőben lemeccselte Konakovot.
Hiába vagyunk papíron erősebbek és komplettebb csapat mint az ellenfél, ez egy döntő, ahol nincs könnyű mérkőzés és ellenfél. Ugyanakkor azt nem látom a Szolnokban, hogy idegenben is tudjon mérkőzést nyerni.
Meglatjuk, annyi biztos, hogy mindkét mérkőzés izgalmas és nagyon jó volt.
Persze, lefizettünk egy spanyol klubot, hogy vásárolja már ki, aztán adja kölcsön. Sőt a bírókat is lefizették a szurkolók két sörrel. Édesatyaúristen! Laposföld gondolom megvan ugye?
Mindjárt vége a döntőnek, addig talán várhatnak ezek. De azért nekem ez fura lenne, hacsak tényleg nem borult rájuk a kassza hirtelen. Mondjuk ha abból indulok ki, hány tutifixinfó volt itt a sok év alatt.. Benke is jött fixen, aztán akkor Olaj lett, Keller is többször, Eilingsfeld is. Na de erre a döntő után vissza lehet térni.
Szerintem ez most ebben a pillanatban teljesen lényegtelen. Amúgy sem mondta senki, hogy mindig csak mi fogjuk a legjobb magyar játékosokat igazolni. Nekünk jövőre is adott már az erős magyar mag, ha meg egy-két csapat is tud ebben erősödni, akkor meg legalább arra sarkallhat ez minket, hogy még jobb légiósokat hozzunk.
Benke allitolag evi 70 millioert ASE! Tenyleg kiakarnak mestersegesen iktatni minket fentrol, nem lepodnek meg ha ennyit nyomnanak beni es somogyi markaba is, de meg roscot is eltudom kepzelni