Egy kivételes egyéniség kivételes munkásságának megtárgyalására hozom létre ezt a topikot. Legyen az bármelyik cégének bármilyen terméke, múltjának és jövőképének kritizálása, illetve azzal való szimpatizálás. Beszéljenek a tények helyettem!
A managementről pont annyit tudsz, mint az autógyártásról vagy a tőzsdéről. De ez nem baj.
A lényeg, hogy musk megoldotta a chip shortage-et, csak éppen nincs már usb port se a teszlában. (el ne kezd megint guglizni a NYÁK-ot meg hogy az miért nem chip)
Pedig a válság tanácskozásunkon kérdezte Muskot, hogy oldotta meg a chip hiányt, a VW-nek azóta sem sikerült, mert hiába mondta el Musk, megvalósítani nem tudják az ólomlábúak.
Senki nem mondta, hogy egy ECU van a kocsiban, azt mondtam, hogy hálózatba van kötve minden, nem úgy mint az őskövületek legóinál. Diess már magától Musktól kér tanácsot, annyira reménytelen a helyzetük.
LOL, a VW vezér már retteg a Tesla hatékonyságától, te meg még mindig a Model 3 gyártásának a 2017-es beindításánál tartasz.A Tesla azóta elment a világ mellett, és messzire leelőzte azt, most 5 éves tervek vannak a nagy autógyáraknál, arra, hogy elérjék a Tesla mai hatékonyságát.
Jaja, persze, tudta ezt mar elon is, amikor csak robotokkal gyártották a szeméttelepre a cuccot.
De nehogy pofára ne ess, amikor kiderül, hogy ki hány autógyárat látott már közelről. (meg ugye vannak akiket be is engedtek oda, és nem vezetett túra volt, és nem is a gyártósort nézegettem tátott szájjal) Olyan dolog lehet ez is, mint a jövedelmem, meg a te virtuális tőzsdei profitod :)
Ha nem bírják tömegével kirugdosni az ICE összeszerelő embereket, akkor akár tönkre is mehetnek, de addig van még 3-5 évük, a Tesla sem tud mindjárt 20 millió autót gyártani, kell egy kis idő neki.
Ember, olvasd el mégegyszer mire válaszoltam, és magyarázd el a topicban, hogy MIRE kerestem magyarázatokat (segítek, semmire). Ha elfogynak az érvek, akkor elkezdesz személyeskedni, pláne ha valakinek nem barna a nyelve elon seggétől. Arról van szó, hogy egy véresszájú musk térítő vagy, a józan paraszti ész és a logika nem befolyásol semmiben, közben odáig nem jutsz el, hogy legalább felmérnéd, hogy a vitapartnered miről magyaráz. (ECU, buszok, tőzsde, subprime, matek, soroljam még ? arra már ki sem térek, amikor haluzol olyan dolgokat, amiről halvány lila fogalmad sincs, pl hogy a saját tőzsdei kereseted az én keresetemhez képest. Ez finoman szólva is az óvodás szint) Annyiszor égetted le magad már, hogy lassan nekem kell elnézést kérnem a vergődésed miatt.
Tudod, az van, hogy lassan azt is megunom, hogy trollkodjak veled, mert annyira sötét vagy a témában (és tetszőleges kapcsolt témákban, mint többszörösen bizonyítottad) hogy nincs semmi értelme. Az biztos, hogy a topic nagyobbik fele érti.