Keresés

Részletes keresés

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2016.10.21 0 0 6419

Hogy demonstrálják a TEK erejét és Hajdú rátermettségét:)))) Az ellenzékiek utálják a sikeres Hajdút!!!! Gondolom maga az elfogás se nagyon tetszik az ellenzékieknek, pláne így az ünnep nap előtt!!!!!!

Előzmény: Az ápoló (6415)
majord2 Creative Commons License 2016.10.21 0 0 6418

Valaki, vagy valakikk megfenyegették őket soros gyuri nevében.

Előzmény: ormica (6416)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.21 0 1 6417

útbaigazítást kellett kérniük a falusiaktól."

Hát olyanról is hallottunk már, hogy a TEK éjnek évadján a 11/b-ben lakó bűnöző helyett a 11/a-ban lakó nyugdíjas párra rúgta be az ajtót.

Azóta inkább kérdezősködnek.

Előzmény: Vajk (6401)
ormica Creative Commons License 2016.10.21 0 2 6416

A magányos farkas teóriából nekem kilóg a csövik összehangolt eltűnése.

Az ápoló Creative Commons License 2016.10.21 0 0 6415

Az nyilvánvaló, hogy a Bors egy bulvárlap, de a Magyar Idők nem fogja megírni, a TEK honlapján nem szerepel, a Népszabó felfüggesztve, a királyi tv sem fogja publikálni, de a helyi lakosság biztos tud róla, és röhögve fogja mesélni mindenhol. Nagyobb felhajtást életükben nem láttak, maradandó élmény lett. Azt árulja el valaki, miknek kellett oda 30 gépkocsi?

Előzmény: King_of_Giants (6403)
baculum Creative Commons License 2016.10.21 0 0 6414

Vagy a mol , meg a keselyű :-) robbantgatasaihoz, amik szeizmikus mozgást indítanak.

Nem baj legalább a báró nem itt, hanem szlovéniában szivattyúz :-)))

Előzmény: bcisuper (6413)
bcisuper Creative Commons License 2016.10.21 0 0 6413

Az öregek már hozzászoktak Sármellékről felszálló szovjet harci gépek hangrobbanásaihoz.:)

Előzmény: halkergető (6412)
halkergető Creative Commons License 2016.10.21 0 0 6412

"Szeptember közepén egy hatalmas durranást hallottunk, mindannyian kicsődültünk. Nálam a tetőcserepek lezuhantak, a kémény is sérült, ahogy a mellettünk lévő házban is."

Leestek a cserepek, megrepedt a kémény, de a sérült házak tulajdonosainak eszük ágában sem volt utánajárni, hogy mindez miért történt, mi volt az a robbanás.

Nem hívtak ki biztosítót, nem szóltak az önkorminak, vagy a katasztrófavédelemnek, ... egyszerűen tudomásul vették, hogy valami robbant, vagy egy ufo becsapódott, vagy ... aztán kész.

Vettek új cserepeket az összetörtek helyett, hívtak egy kőművest, ki visszabontotta, és újra falazta a kéményt, és ezzel az ügy lezárva. Teljesen életszerű reagálás.

Ez lenne a magyar vidék? 

Az ápoló Creative Commons License 2016.10.21 0 0 6411

Igen, dombra kellett menni:)

Előzmény: nagyanyo5:0 (6392)
Az ápoló Creative Commons License 2016.10.21 0 0 6410

Mint a példa mutatja, hiába anyu és a lakcím, sikerült abban a világvárosban eltévedni:)

Előzmény: FRANKY(KR) (6389)
halkergető Creative Commons License 2016.10.21 0 0 6409

"A helyiek arról is beszéltek a Borsnak, hogy

a 30 kocsival felvonuló Terrorelhárítási Központ magától nem találta meg a házat, útbaigazítást kellett kérniük a falusiaktól.

Az egysávos utcában még meg is kellett fordulniuk harckocsistul, mindenestül."

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Az ápoló Creative Commons License 2016.10.21 0 0 6408

Marha nagy segítség, ha tudják, hogy hol vagyok a világban:) Gumibottal ütik a nyomot?

Előzmény: Purple_storm (6387)
Vajk Creative Commons License 2016.10.21 0 0 6407

Bocsáss meg, de a DNS trüökköt nem a TEK, hanem a nyomozó csoport találta ki.

Az eltévedést pedig a TEK bohóckodta végig.

Ezek egymás riválisai, kényszeredetten működtek csak együtt, nem szeretik egymást.

Előzmény: King_of_Giants (6403)
Az ápoló Creative Commons License 2016.10.21 0 0 6406

Megsúgom, nem kell elküldeni az emailt az infocseréhez:)

Előzmény: chicagoi (6385)
Vajk Creative Commons License 2016.10.21 0 0 6405

Igazából tökmindegy és az a szomorú,hogy a TEKről hamarabb elhiszem a harsány amatőr bénázást, mint a csendes profizmust.

És nem csak én vagyok ezzel így.

Előzmény: Törölt nick (6402)
Purple_storm Creative Commons License 2016.10.21 0 0 6404

Apja nem hiszi el, hogy fia a robbantó. – Senkinek soha nem mondok és nem is mondtam erről az ügyről semmit – mondta a megtört szülő. Az apuka jelenleg azon van, hogy ügyvédet találjon fiának.

– Megdöbbent és nagyon zavart volt az apa. Házát a pincétől a padlásig átvizsgálták a tűzszerészek – mondta el a Blikknek Karmacs jelenlegi polgármestere, Kelemen István, aki hatósági tanú volt a házkutatás alatt. P. Lászlót Keszthelyen kapták el, egy piros Hondában ült, amikor lecsapták rá a kommandósok. A férfi nem tanúsított ellenállást. A lap információi szerint a robbantó élete első pár évében Taksonyban élt, majd édesapjával és húgával először külföldre mentek, majd a Keszthely melletti Karmacson telepedtek le. Idősebb P. László még polgármester is volt a faluban, de mindössze hét hónapig igazgatta a települést, mint mondták, nem igazán jött ki a testület többi tagjával.

Az apró faluban természetesen mindenki az esetről beszél. Amit egybehangzóan állítanak: a fiú régóta nem volt feléjük, de tíz napja újra feltűnt Karmacson. – Nem voltak túl közösségi emberek, különösen a fiatalabb Laci nem, akinek nem igen voltak barátai, talán barátnője sem. Csak kocsival járt a faluban, nem rejtőzködött, járkált vele, mintha biztosra venné, hogy senki nem ismeri fel. Igaza is volt, mert álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ő az, pedig láttuk a körözési fotókat – ingatta hitetlenkedve a fejét egy férfi.

Mások arról beszéltek, hogy a fiatalember nem volt teljesen felkészületlen, amikor működésbe hozta a Teréz körúti szerkezetet. – Szeptember közepén egy hatalmas durranást hallottunk, mindannyian kicsődültünk. Nálam a tetőcserepek lezuhantak, a kémény is sérült, ahogy a mellettünk lévő házban is. Mindig tudtam, hogy valami nem stimmel Lacival. A térfigyelők fotókon teljesen máshogyan jár és öltözik, mint a való életben. Sosem láttam olyan holmikban, mint a képeken, és nem bicegett, mint a videón – szögezte le egy idős asszony.

A robbantással gyanúsított férfi értelmiségi családból származik, nagymamája iskolaigazgató volt, apja pedig testnevelő tanár. Neki nem ment igazán a tanulás, a középiskolát csak a negyedik intézményben tudta befejezni. Tanárai átlagos diákként emlékeznek rá, olyanra, aki sem kirívóan okos, sem feltűnően buta nem volt. A Blikk beszélt néhány volt iskolatársával is, akik egybehangzóan állítják: soha nem barátkozott senkivel, rettentően magának való volt.

King_of_Giants Creative Commons License 2016.10.21 0 1 6403

Ez marhaság

Ha már az anyját kiszúrták és dns, akkor nem találják az utcát akár GPS-sel?

A szakértő meg azt nyilatkozta, hogy már korábban szoros gyűrűben volt megfigyelve, akár 24 órán keresztül

Ugyanakkor nem is a házban fogták el.

Bors szerint  lócán üldögélő nénikéktöl  kérdezősködtek, azok  meg egy szál szekfüt tűztek a géppuska csövébe, hogyhát visszatértek a felszabadító csapatok

Törölt nick Creative Commons License 2016.10.21 0 0 6402

"A helyiek arról is beszéltek a Borsnak, hogy..."

- Ezzel csak két probléma van.

Az egyik, hogy a Bors egy hulladék. Arra sem méltó, hogy a seggemet töröljem vele.

A másik, hogy kik voltak ezek a helyiek, és mennyire megbízható források? (90 éves néni, aki azt sem tudja, hogy mi a TEK, és hogy kakaóval vagy mákkal jobb fogyasztani.)

Vajk Creative Commons License 2016.10.21 0 0 6401

Azért annyira nem volt a helyzet magaslatán  aTEK, ezt sem tudták úgy megoldani, hogy ne röhögjön rajtuk az ország:

"A helyiek arról is beszéltek a Borsnak, hogy

a 30 kocsival felvonuló Terrorelhárítási Központ magától nem találta meg a házat, útbaigazítást kellett kérniük a falusiaktól.

Az egysávos utcában még meg is kellett fordulniuk harckocsistul, mindenestül."

Előzmény: nagyanyo5:0 (6392)
holalé2 Creative Commons License 2016.10.21 0 0 6400

az email cím buktatta le. valószínűleg megint belépett az e-mail fiókba, hogy újabb áramkört vegyen. és tényleg készült egy újabb robbantásra.

King_of_Giants Creative Commons License 2016.10.21 0 0 6399

Dejszen ezt mondom én is, kellett

Előzmény: nagyanyo5:0 (6398)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2016.10.21 0 0 6398

Kell:)))) A hazafiaknak mindig fontos a hazai siker:))))))

Előzmény: King_of_Giants (6397)
King_of_Giants Creative Commons License 2016.10.21 0 0 6397

Nagy szinjátszás volt az egész.

Elsőre én is elhittem

Előzmény: nagyanyo5:0 (6395)
baculum Creative Commons License 2016.10.21 0 1 6396

"több hónapon át folyt a migráns hiszti "

igen, folyamatosan hisztériáznak valamiért a migrák, hol ezért, hol azért :-)

Előzmény: Unerwünschter Gast (6393)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2016.10.21 0 0 6395

Nagyon fontos siker az ünnep előtt:)))))

képértelmű Creative Commons License 2016.10.21 0 0 6394

0:53-0:56 között mutatják a gyanúsítottat:

Unerwünschter Gast Creative Commons License 2016.10.21 0 0 6393

Mivel több hónapon át folyt a migráns hiszti és az is felmerült, az utóbbi esetben hogy szerb volt, itt teljesen helyénvalónak érzem a kiemelést.

Előzmény: PiFl (6391)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2016.10.21 0 0 6392

Hajdú TEKje a helyzet magaslatán:))))

PiFl Creative Commons License 2016.10.21 0 1 6391
Hm, milyen fontos az indexnek az elkövető nemzetisége...Szalagcím, első szó....Kicsit látens rasszista hozzáállást sugall, csodálom, hogy kimaradt a "fehér".
baculum Creative Commons License 2016.10.21 0 0 6390

Kösz a HSZ-t, és bocs, de nem voltam gépnél.

Valójában tényleg más célra vettem, szerencsére nyilván az akkori negatív tapasztalat miatt nem próbáltam később :-).

Előzmény: Antisystem (6321)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!