Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
-nem sértettél meg még semmit sztem, és én csak jó szándékból jeleztem a veszélyes vizeket.
-egy másik lelkisben esküdnek az adminok, modik, hogy nem lehet ip címet látni, és nincs is értelme.
-ki lett vele próbálva 1000 és egy mód, a legutóbbit láttad is. lenne megoldás de ez Csak is rajta múlik senki máson.
-a tiltás egy elkeseredett válasz de ami még a legkisebb rossz, csak fárasztó lehet a modiknak, mert amíg téged vagy engem helyre rak egy ilyen dolog, addig egy notóriust csak max picit hátráltatja.
de nézd meg a pl tegnapit, új ellenfelek és nem a megszokott módon reagálnak rá, és csak vergődik. ez talán kimozdítja a komfort zónából és lehet elkezd végre gondolkodni.
-ennek az egész dolognak 1 megoldása lehetne, ha össze fognánk "rajongók" és fanok és ki jelentenénk elég volt, itt a vége. és ezután jöhetne a sok nick, a piszkálódás, bármi. menne az x, és érdeklődés (mind pozitív és mind negatív) hiányában ez kihalna. aztán talán lehetne tiszta lappal újrakezdeni.
Te eltudsz képzelni egy ilyen összeállást? én nehezen. sajnos. (még abban sem értünk egyet (nem feltétlen veled), hogy káros vagy sem, a trollkodása)
én (pláne) az előző hszban és amúgy általában sem azt nézem, hogy ki a longi fan vagy ki nem.
Én modit nem sértettem. De ha ennyire és ennyi ideje renitens akkor miért nem tud senki pontot tenni a végére. A helyi modiknak nincs olyan jogosítványuk mint amiket páran kérnek tőlük. Pl IP cím beazonosítás. Ehhez admin vagy g.modi jogosítvány kell, mert ők látják a regelő IP címét. Azt te sem hiszed hogy 5 éve küzd itt mindenki egy emberrel és nincs megoldás. Lenne csak annak feljebbről kellene jönni de valami miatt nem jön. Na vajon miért? Mi a célja annak hogy itt állandóan megy a küzdelem egy ember miatt. Ha egyáltalán egy az ember. Állandóan fejleszt az index, ezt észre is vesszük, mi hozzászólók is, és nincs megoldás egy ember kiszűrésének? Nem tudnak IP v. MAC cím alapján kiszűrni? Gondolkozzunk már el, ne azt nézd hogy szerinted egy longi fan ír valamit. Nem vitázni akarok, hanem hogy lépjetek hátra egy kicsit és globálisan nézzétek a dolgokat. Nem látjátok a fától az erdőt.
Egy admin v. g.modi soha nem hagyja el a vadászterületét. Jó neki itt.
kicsit veszélyes vizekre tévedtél, lehet nem kéne egy modi ellen indított azonosítási kísérletes, fenyegetős támadásba még véleményezve sem beszállni. szerintem
Ha a "Zen" a rezervátum, akkor ki is az őslakos, az indián?
én inkább a karantént szót használnám a rezervátum helyett. és az indián helyett meg a tékozló fiút.
ha már buta példálózva kell beszélnünk.
A helyi modik mindig mondták hogy tanuljatok meg vele együtt élni,
sokan tudtak vagy csak szimplán nem érdekelte őket, mégis állandóan belettek találva. aztán vagy elmentek, vagy visszafogják magukat, vagy most már bele állnak és felveszik a kesztyűt mert nagyon elegük lett!
tanuljatok meg fórumozni.
ezt nem hiszem, hogy a tékozlónak is említetted.
De a sápadt arcúak mindig harcolni akarnak.
akar a fene! de elég volt, és most már többeknél elérte, hogy elkezdtek védekezni az orv támadások ellen.
Csatákat nyernek,
még csak csatákat, sem akar itt nyerni senki, csak szimplán elég lett.
de a háború mióta is tart?
inkább azt kérdezd meg, ki sérti meg a tűzszünetet, ki terjeszti ki a konfliktust, és ki használ tiltott eszközöket, és azokat is orvul.
Ő nem akar innen elmenni,
nem is kéne elmennie.
jó neki itt.
ezt nem hiszem, mert ha ez igaz lenne akkor ez azt jelentené , hogy a mostani állapotok, neki a megfelelőek. és én (nem a barátjaként) ezt még feltételezni sem akarom.
Egy admin v. g.modi soha nem hagyja el a vadászterületét. Jó neki itt. Ha a "Zen" a rezervátum, akkor ki is az őslakos, az indián? A helyi modik mindig mondták hogy tanuljatok meg vele együtt élni, tanuljatok meg fórumozni. De a sápadt arcúak mindig harcolni akarnak. Csatákat nyernek, de a háború mióta is tar? Ő nem akar innen elmenni, jó neki itt. Akkor ki játszik kivel, ki nevet kin? Jó reggelt mindenkinek!
na csak arra lennék kíváncsi, hogy honnan tudtad, most kell kivenni az X eket.
hahaha mondtam egyre többet bénázol és nem megy neked az x, vagy csak nem érted a lényegét!
lassan semmi szellemi kihívást nem okozol nekem.
ugyan már, másik fórum, hahaha, csak annyi 10 ezresem lenne, ahányszor jó útra tértél, vagy ki jelentetted, hogy itt a vége.
most is itt vagy alvó nickeken, csak képzeld ez senkit nem érdekel mert azokon tudsz normálisan irkálni, látod nem veled van a baja itt senkinek, csak azzal amikor elgurul a gyógyszered és bevadulsz.
Na én is befejeztem minden diplomáciai kapcsolatot velük.
Figyelj haver kellene már egy saját fórumot alapítanunk ahol mi vagyunk a törzs fórumozók, és egyben a moderátorok is. Így könnyen kiszűrhetnénk a nem kívánatos egyedeket fajokat.
Gondolkoztál már ezen, hogy lenne valahol - van erre lehetőség?? Vélemény??
Kikaptam az "x"-edet!- Kérdezd Döncit én vagyok-e az igazi inda?? Na sicc kérdezd meg gyors!
Ő profi az azonosításban.A csel már nem válik be!Most már nem érdekel ha tiltják végleg a nickem!Tehát Piócák lehet tapadni szívni a vérem és mást is amit csak szeretnétek!! :-))