Méghogy a lába...fujj! (Valamelyik éjjel pont belefutottam a kapcsolgatással egy felnőttcsatornába ... na ott az volt a lényeg, hogy többet mutogatták a nőci lábát meg a magassarkú szandálját vagy cipőjét, mint bármi mást. Ez biztos az erre bekattanóknak szólt.... elmebeteg ez a világ, de hát azt szokták mondani, ettől olyan szééép szíííínes! :))) :S
Ha nem a keze, akkor a lába volt benne. Mervalaminek csak benne kellett, hogy legyen:)
MOst értem haza nagy Pest-Budáról, hogy miért kell a gyerekeknek Dél-Budán lakni, én meg Észak-Pest felől jövök, jáj. Ugyanannyi az út Budapesten időben, mint ebből a világvégi kis faluból elérni székesfővárosunkat.
DE HA MÁR OTT VOLTAM, akkor szépen beegerésztem egy OBIba, ahol naaaaaaaagy vetőmag vásár volt, és nagggggggggyon bevásároltam. Egyedül póréhagymát, és futóbabot nem kaptam.
Az lehet, de valakinek a 15-20 gyerek apja is a szomszéd volt. Úgy volt az mint most. Akit lehetett azt.... Csak a védekezés volt más. Futás, karmolás, sikítás, egy kis vonakodás....
Ha egy politikus azt mondja: igen, az azt jelenti: talán. Ha azt mondja talán, az azt jelenti: nem. Ha azt mondja: nem, akkor az nem politikus. Ha egy úrinő azt mondja: nem, az azt jelenti: talán. Ha azt mondja: talán, az azt jelenti: igen. Ha azt mondja: igen, akkor az nem úrinő.
Kapott maga mellé egy tisztes kokast. Akkor még nem úgy volt hogy csörög a mobil este hogy el ne felejtsem bevenni a gyógyszert.... Könnyen összejött egy-egy csemete.
A j ly kérdésben egyetértünk. Gátlástalanul, bár némi szégyenérzettel keverem őket össze-vissza. Épp nemrég említettem a kollégámnak, hogy a nyelvújítók ezügyben tehettek volna többet is.
Lehetne kapálni, kapirgálni, de az ásóval ott kb 40 centi mélyen forgattam és nem apró fogásokkal, így gondoltam ott tesztelem le a gépet. Ha beválik, akkor elindulok vele a kertben. Ott is hasonló "finom" munkát végeztem.
Amúgy a családfakutatás során simán lehet 15-, de akár 20 gyerekkel is találkozni. Na, ott aztán nem sok nyugta lehetett anyának, míg meg nem öregedett végképp...:)
Na jó a keresztneved már bevallottad egy hozzászólásban. Mikor egy srácot hívtál randira.
:)
Kicsit élénk vagyok ma mert "láncfűrésszel kezdtem, a napot". És hazavittem egy rotakapát. Hát nem tudom be fog e indulni. Kezdhetem azzal hogy szétszedem. És aztán jön az hogy mit bír?!
Majd mesélek. De az üvegházban nem túl rég ástam és mivel lassan vetni kéne jó lenne ha szétrúgná a rögöket.
Yess:) Nem fogok cicózni az ilyen kérdésekkel. (mosolygok, nyugi)
A kisüstit, forralt bort valóban gyógyszernek tartom itthon, és magamhoz szólítom őket abban az esetben, ha pl. fázom, felmelegít. Ha krahácsolok, benyesek 2-3 centiliternit, fertőtlenít. Í tak dáse, mondja a művelt francia, mert ennyit tud oroszul:)
Ha inni akarok, és én dönthetek, mit, akkor nyárom campari szódával, télen jégermaister. Borból a nagyon száraz, vagy a kifejezetten édes jöhet.
Látod, válaszoltak:) Csak a nagyobb csírákat szoktam letörni és komposztba dobálni, a picikékkel nem foglalkozom, hámozom és megy főzésre a tikoknak. Eddig még semmi károsat nem tapasztaltam rajtuk.