Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Olympus M. Zuiko Digital 25mm f/1.8 ezüst - 60000 Ft
Nagyon megkímélt állapotban eladó egy 2018. januárban vásárolt Olympus M. Zuiko Digital 25mm f/1.8 ezüst színű objektív. Eredeti dobozában, tartozék gyári napellenzővel, első, hátsó sapkával. Sérülés nincs, működése kifogástalan. Sorozatszám: 346056380. Előre utalás esetén ingyenes GLS házhozszállítás!
1: új Négyharmad (4/3) bajonett adapterek: - 4/3-M42 CHIPES: 4990 Ft, - 4/3-M42: 2990 Ft, - 4/3-Sony E(NEX): 4990 Ft.
2: új Mikro Négyharmad (M4/3) bajonett adapterek: - M4/3-C menet: 1990 Ft, - M4/3-PK/Pentax: 2990 Ft.
Erre a fórumra hivatkozva mindenre 1000 Ft kedvezmény!
Nem használt, eredeti csomagolásban. Kihasználatlanság miatt eladó. Budapesten személyesen vagy posta bárhová. Érd.: email vagy 06-20-47-523-47 (inkább telefon)
Keresek Panasonic Lumix 45-150mm f/4-5.6 Asph Mega O.I.S. objektívet. Csak makulátlan érdekel. Személyes átvétellel. Garancia előny! Budapest és környéke.
Eladó egy Olympus OM-D E-M10 fényképezőgép. 2014-ben az Olympus Mintaboltban lett vásárolva,már nem garanciás. Gyári markolat és egy Jupio tartalék akksi is jár hozzá. A gép sérülésmentes,megkímélt állapotú. Exposzám: 13405, sorozatszám: V5PF38200.
Eladó egy Olympus mintaboltban 2017-ben vásárolt 17mm F1.8 objektív gyári fém napellenzővel és gyári Pro védőszűrővel. Az objektív nagyon jó, sérülésmentes állapotú, de garancia már nincs rá. Sorozatszám:ABTA15110 Ára: 95 000 Ft.
Olympus HLD-8G markolat: Olympus E-M5 mark II vázra való, ez a markolat felső része, ami jobban foghatóvá, és kb fél centivel magasabbá teszi a gépet. Elektronikus, van rajta expo gomb és tárcsa is. Esztétikailag szép állapotban. Ehhez csatlakoztatható a HLD-6P portrémarkolat, ami azonos az E-M5 első verziójánál használttal.
Esztétikailag szép, műszakilag tőkéletes állapotban, alig volt használva, E-M1 megléte miatt.
Serial: 00-A26O33
Ár: 22 000 Ft
Olympus FL-600R vaku: apró hibával, melyet az árban próbáltam figyelembe venni: a fej mozgását oldó gomb nem működik teljesen, így forgatni nem lehet a fejét, csak billenteni. Ettől eltekintve műszakilag tökéletes, esztétikailag szép állapotban van, apróbb használati nyomokkal. Ismeri az Olympus vezeték nélküli rendszerét, így a váztól távol is tökéletesen használható. Gyári tokja, talpa meg van hozzá.
Serial: IO6156
Ár: 33 000 Ft
Godox TT-600 vaku: manuális vaku tökéletes állapotban, tokjával, talpával. 2db van belőle.
Serial:6JI9I és 6JI9J
Ára: 17 000 Ft/db
A termékek megtekinthetőek, kipróbálhatóak előzetes egyeztetéssel a III kerületben, a Flórián tér környékén vagy a Nyugatinál.
Panasonic Lumix G Vario 7-14/4 tökéletes esztétikai és műszaki állapotban, első-hátsó sapkával.
BR7JHIO243*
ára: 175 000 Ft --- elkelt
4/3-os termékek:
Sigma 50-500 mm F/4.0-6.3 DG ép, tiszta állapotban, tubuson sincs Sigmás hámlás. Első-hátsó sapkával, napellenzővel, állványgyűrűvel, tokjával. Én átalakítóval Olympus E-M1 vázon használtam, azon is tökéletesen működik. A rendszerhez elérhető leghosszabb teleobjekív automatikus élességállítással.
Panasonic Leica 14-50mm/2,8-3,5 fényerős, stabilizátoros objektív. A frontüveg belső oldalán 1,5-2mm fátyolosodás, ez a képet nem befolyásolja. 1-2 porszem a belsejében. Első-hátsó sapkával, napellenzővel.
BSGIA1075*
ára: 60 000 Ft --- elkelt
A termékek megtekinthetőek, kipróbálhatóak előzetes egyeztetéssel a III kerületben, a Flórián tér környékén.
Eladóvá vált egy nagyon szép állapotban lévő, megkímélt Olympus OM-D E-M10 II (Mark II) micro four thirds fényképezőgép. 5000 alatti expószám, nem volt agyon hajtva, kisebb minimális esztétikai kopások vannak az alján (nem valami vastag rajta a fekete festékréteg), működése hibátlan.
Gondolom aki ide keveredik, ismeri a legtöbb gépet, de azért a főbb jellemzők: - micro four thirds - m4/3 - 16MP Live MOS - TruePic VII processzor - beépített 5 tengelyes képstabilizátor - egyik (ha nem a) legjobb a piacon - 3" fel-le dönthető 1037K képpontos LCD érintőkijelző, mely "targeting pad" funkcióval is bír (ha a keresőt nézed, a kijelzőt tapizva tudsz fókuszpontot állítani) - beépített 2360K képpontos OLED kereső/EVF - FHD 1920*1080 pixel 60fps videó - beépített felpattanó vaku (csatlakoztatható külső vaku is, én pl egy Meike MK320-szal használom, vezetéknélküli vakuvezérlést is tudja - az utód MK III már nem) - beépített wifi - vezetéknélküli fájlátvitel, vezérlés - masszív fém váz, nagyon minőségi az egész gép, én imádom a tárcsáit is - Supersonic Wave Filter pormentesítő rendszer - stbstb, ha többre vagy kíváncsi, kattints a termékinfó gombra
Felár ellenében alku tárgya lehet valamelyik objektívem is akár: - Olympus M.Zuiko 14-42 kit fekete zoomobjektív (2020. júliusi vásárlás, hibátlan, garanciális, csak kipróbálva volt), első-hátsó kupak - Olympus M.Zuiko 45mm f1.8 ezüst portréobjektív - nagyon szép, megkímélt, első-hátsó kupak - Panasonic Lumix G 25mm f1.7 fekete - nagyon szép, hibátlan, dobozos, első-hátsó kupak, napellenző - Panasonic Lumic G Vario 14-140 POWER OIS fekete - nagyon szép, hibátlan, szépen jár, nem szorul, első-hátsó sapka, napellenző, uv-szűrő
Személyesen elsősorban Budapest 2. kerület Mammut és Budagyöngye környéke, de Budapesten belül valamennyire rugalmas vagyok, gyakran járok Szekszárd/Pécs felé is, illetve csomagküldés is megoldható!
Bármi kérdés van, mail publikus, telefon húsz/2hat7225hat!
Kipróbálható, tesztelhető bármelyik objektívemmel, nem zsákbamacska!
Sziasztok! Bocs hogy ide írok de a másik topikban nem kaptam választ a kérdésemre és áll is a topik. Az lenne a kérdésem, hogy van-e valakinek tapasztalata Canon EF obikkal és persze megfelelő adapterrel (pl. Viltrox) Olyn vagy Panán? Az Af és az IS működése érdekelne elsősorban. Köszi
M.ZUIKO ED 300mm 1:4 IS PRO objektív LENSCOAT® burkolattal +77 mm M.Zuiko PRF-ZD77 PRO védő szűrő 429 ezer Ft
Mintaboltban 2016.02.04-én vásárolt. (Gysz.: ACA201025) Minden kiegészítője megvan. Lencse karcmentes, mikor lejárt a garancia ki lett tisztítva. Fényellenző 1,5+1,5 cm-en sérült, mert leesett, állványtalp kopott a használattól.
A csomag tartalma (eredeti dobozban): Objektívvédő sapka (LC‑77B); Mikro‑NégyHarmad szabványos hátsó objektívvédő sapka (LR‑2); Dekorgyűrű (DR‑79); Objektív tok (LSC‑1127); Jótállási jegy.
Olympus MC-14 1.4 telekonverter előtét 67 ezer Ft
Mintaboltban 2015.02.04-én vásárolt. (Gysz.: AC6216704) Minden kiegészítője megvan. Lencse karcmentes. A csomag tartalma: Mikro-NégyHarmad szabványos hátsó objektívvédő sapka (LR-2); LSC‑0603 Objektív tok; Jótállási jegy (40-150-nel együtt vettem)
Eladó a képen látható ezüst színű Olympus OMD-EM10 mk2 fényképezőgépem, hibátlan külsővel. A wifi sajnos nem működik. Gyári akku és gyári töltő jár hozzá.
Eladó egy szép állapotú Olympus FL-50R típusú, RC-képes vaku a szütyőjével, derítőlappal, műanyag talppal. Irányár 50000 ft, valamint egy Manfrotto 681B Pro monopod, 18000 forintért.
Garanciális OMD-EM5markII gépem Eladnám! 2 hete vettem, és nem tudok vele megbarátkozni. Ezüst színű, van benne 101 expó, nulla videó. s/n: BFKB25097
Adok vele egy vadiúj Jupio akkut, ami még fel sem volt töltve, mióta megvan.
Ha érdekel valakit Eladó még egy m43 zuiko 12-50 optika is gyönyörű állapotban, fekete. s/n: ABPA50495 igen keveset használt, mivel főleg vintage optikákat használok.
Kb 4-5-ször volt használva, így kihasználatlanság miatt válnék meg tőle. Eredeti dobozában. Megtekinthető Szegeden, Foxpost lehetséges. jurkovics.milan@gmail.com 06307608020 ár: 22.000 Ft