A 20. Férf Kézilabda VB Németországban kerül megrendezésre, 2007. Január 19. és Február 4. között. A magyar válogatott Dániával, Norvégiával és Angolával került egy csoportba.
A 2006-os németországi foci vb után ismét egy teltházas, magas színvonalú rendezésben bízhatunk, ahol a több tízezres csarnokok is bevetésre állnak, Kölnön át Hamburgig!
Ettől nem magyar lett, hanem profi volt és az is lesz mindig, mert képtelen veszíteni, ezért "megdöglik" a pályán. Persze ha vki nem sportolt egy bizonyos szinten az úgy sem érti.
Összességében, nem volt bajom a bírokkal, de ha szarul álltunk volna tuti jobban figyeltem volna a hibáikat. Olyan szépen játszottunk, hogy nem tudtam a hibákon mérgelődni most.
Igen, látom, be van téve 30-ikára négy negyeddöntő, ez csak egy plussz mecset jelent, mivel sokat nem változtat a gyerek fekvésén: ha negyedikek vagyunk akkor a németekkel ha 3-ikak kb. a franciákkal játszanánk. Az 5-8-ben meg amúgy is a másik ágbeli vesztesekkel.
nekem a vb hivatalos honlapja egy picivel hivatalosabb de amúgy ha már egyből elődöntő jönne az sem lenne logikus nehogymár az elődöntőt meg a döntőt egy hétig elhúzzák ez nem foci vb
Miért? Most ha megverjük a cseheket, akkor valószínüleg 4. leszünk. Utána játszunk a másik 6-os csoport 1. (francia vagy német) csapattal, és ha kikapunk, akkor nyomjuk az 5-8. helyért. Ha meg nyerünk 1-4. helyért! :)
Odáig egyetértek, hogy szerbek. De hogy jól fújtak volna? Nagy Laci első 2 kiállítása nem volt az, ahogy Mocsaié sem. A Diaz elleni szabálytalanságért miért nem adtak pirosat, de még csak kétpercet sem? Miért kétperc és hetes az, ha a védő elengedi a beállóst, amikor az megindul a bejátszás felé, össze is szedi, és a kapus véd?
sztem ha ebből a hármasból egyet is vernénk, az már csoda kategória lenne a spanyolok világbajnokok, a horvátok olimpiai bajnokok a ruszkik meg ruszkik álmodozni lehet, de legyen meg a 8 közé jutás, ez a legfontosabb!