Nemzetközi edzőkkel tartott nyílt edzésnapok MAFSZ - FCA 2009. augusztus 26. és 29. között, az MAFSZ és az amerikai Fellowship of Christian Athletes (FCA) közös szervezésében több egykori játékos, és jelenleg is aktív edző érkezik Magyarországra, hogy oktatások és nyílt edzések keretében tanítsák és népszerűsítsék az amerikai footballt hazánkban.
Az MAFSZ lehetőséget biztosít minden edzője és játékosa számára az oktatásokon, és a nyílt edzéseken való részvételre.
Az alábbi személyek érkeznek a program keretében hazánkba:
Dexter Davis – FCA Director of International Mission Football Richard Bell – Retired Player & Coach Dean Koester – Retired Player & Coach Larry Bell – Retired Player & Coach Joey Potter – FCA Director of International Missions Jeff Flesner – FCA/BOTA Project Mission Director Ryan Gloer – FCA Staff & Graduated College Football
A program keretében a következő eseményeken van lehetőség részt venni:
Augusztus 26., szerda
Edzők részére, egész napos elméleti képzés Budapesten.
Augusztus 27., csütörtök
Edzők és játékosok részére, délutáni nyílt edzés Balatonalmádiban
Augusztus 28., péntek
Edzők és játékosok részére, délutáni nyílt edzés Szolnokon.
Augusztus 29., szombat
Edzők és játékosok részére, egész napos elméleti és gyakorlati nyílt edzés Budapesten.
Az edzői igazolvánnyal rendelkező sportoktatók, valamint jelenleg, a sportoktatói képzésre járók számára az augusztus 26-i elméleti képzésen, valamint azt követően egy nyílt edzésen a megjelenés kötelező. Ez a program megfelel az edzők éves továbbképzésének.
Játékosok bármelyik nyílt edzésen részt vehetnek, előzetes regisztrációt követően.
A részletes programról, valamint az előzetes regisztrációról mind az edzők, mind a játékosok saját csapatvezetőjüknél érdeklődhetnek.
A programon való részvétel díja: 2.000 Ft/fő/ nap
A jelentkezési és díjbefizetési határidő: 2009. augusztus 17.
A nyílt edzések helyszínén a helyi szervezők étkezést is biztosítanak, ennek áráról szintén a csapatvezetők adnak felvilágosítást.
A részvételi díjakat mindenki a saját csapatvezetőjének fizesse be.
Üdv Béla! A legfiatalabb Zsitnyánszki vagyok! Ma nem megyek edzésre ,de Vasárnap már leszek! A sportorvoshoz én holnap mennék , és hova kell menni és mikortól lehet?
Akkor olvasd el ezt, nyilván ők se maguktól találták ki
"a Divízió I-es nevezésnek a korábbiaknál is komolyabb feltételei lesznek jövőre. A magasabb nevezési díj mellett a legjobbaknak külföldi kupasorozatban is meg kell méretniük magukat, melynek szintén magas költségei lesznek. "
Nem értem a szövetséget miért akar ekkora szakadékot a két osztály között. A szövetségnek nem hinném hogy érdeke egy Titanst vagy Tigerst kiküldeni nemzetközi vizekre amikor a magyar top csapatokkal Wolves - Sharks - Cowboys sem birnak. Sajna nem vagyunk még olyan helyzetben hogy olyan erős első osztályunk legyen hogy a résztvevő 3-4-5 helyezett kiemelkedőt alkosson külföldön, ez még az elsőknek sem mindig megy, bár most jó érzés volt EFAF döntőben látni magyar csapatot. Nyilván léteznek alacsonyabb szinvonalú ligák is mint a CEFL de kérdem én mi értelme annak hogy azonos szintü csapatok elutazzanak egymáshoz 1000kmeket csak hogy nemzetközi porondon legyenek. Úgy lenne ez fair ha a szövetség a külföldi ligákban játszó csapatoknak támogatást nyújtana vagy saját szervezésü nemzetközi liga szervezésébe kezdene. A 3. osztályt is szarozta mindenki aztán egész jó sült ahhoz képest ki belőle amekkora viszhangja volt ennek az egésznek. Remélem ez is igy fog elsülni és ott fent tudják azt amit mi még nem :)
Egyébként azt hallottátok, hogy a Gorillaz nem indul jövőre a DIV I-ben, marad ugyanitt? Tökre megértem őket. Ha jól tudom jövőre még magasabb lesz a DIV I ktg + kötelező lesz valamilyen nemzetközi versenyben részt venni! Meg ugye a Juniorok. Kíváncsi leszek, hogy jövőre a Nyíregyháza vagy a Titans vállalja-e az első osztályt ilyen feltételekkel?