A topic célja a BMW motorkerékpárok tulajainak és azoknak a szimpatizánsokanak az összefogása, akik szeretik ezt a motormárkát.
Szinte hihetetlen, hogy nincs ilyen Topic még!
Ránéztem a bárdinál, 35 ezer egy teliáras ATE féktárcsa hozzá. Egy komplett garnitúra betét ugyanennyi. Magyarul ennek a fele, mert kb mindenkinek van 50%-ja oda. Szóval lehet egyszerűbb beledobatni egy komplett szettet, aztán jóidő. Nem hiszem, hogy egy független szervizben 20-25 ezernél többet elkérnének érte,előre még diag sem kell.
Nem tudom pontosan mennyibe kerül, de biztosan több száz euró munkadíjjal. Azt gondoltam, ha pár 10e. forintért felszabályozzák, az jó lehet. A héten Budapesten vagyok és ráérek, ezért kérdeztem.
Tárcsa csere elött mindenképp nézzétek meg a felvevő felület ütését! Elvileg arra ritkább a kátyú, de itt 2 olyan autóval is találkoztunk ahol
kátyúkár (sérült a felni is) után 3-4000Km múlva elkezdtek ütni a tárcsák. A megoldás a csapágycsere volt. Az a kis tengely el tud görbülni egy picit, ezért tárcsaütés esetén már mindig alap az órázás.
2019-es Polo, kb. 70e km. Nagyobb tempóról (160-170) fékezésnél üt valamelyik első féktárcsa. Nagyon nem zavar, ritkán érzem, de kicsit bosszant. Érdemes, lehetséges felszabályoztatni, vagy legyek türelmes míg amúgy is esedékes lesz a tárcsacsere?
Volt egy kis szívás a konzollal. Az, hogy megfelelő bit hiányában le kellett vennem a kipufogót, nem volt meglepő. Ugyanakkor az igen, hogy az egyik csavarnál erőszakra és két plusz alatétre volt szükség, hogy összepasszoljanak az elemek. :-(
A Givi csavarjai még mindig szarok - a fejük hamar elnyíródik -, ki fogom őket cserélni, ahol hagyományos csavarok vannak.
Addig emelik az árakat , még van aki megfizeti ! :( Ha így mennek tovább a dolgok , én inkább kiszállok a versenyből , úgy , hogy tőlem adót sem szednek többet egy fillért sem az ingyenélők !!!
Megvettem a fekete Givi oldaldoboz párt a konzollal. Tegnap felraktam, ma az első úton leszálláskor szétrúgtam a tetejét. :-(
Átraktam a Samsungba a kártyám, és a sisakom összehangoltam a TFT-vel. Tök jól tudok telefonálni, és a zene is megy. Utóbbi viszont csak akor, ha elindítom a telón az Apple Music-ot. segítsetek androidosok: nincs valami beállítás a telóban, aminek köszönhetően tudja a TFT, hogy az Apple Musicot kell használnia, ne adj isten, berántja a playlisteket, és tudok abban mászkálni? Most csak a léptetés lehetősége van, anélkül, hogy tudnám, mi jön.
Hali, ma kidugtuk az orrunkat a garázsból. ÉÉÉS elindult...igaz nem első gombnyomásra, hanem ötödikre, de elindult és akkor már mentem is egy iciripicirit.
Január eleje óta nem volt mozgatva. Se töltve se semmi... szóval...öreg ló, nem vén ló:-))